Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
ale nikdo tu nehoří :), jen se chci přít o kvalitu takový kapely. O precizním provedení hudby kabátu se teda taky nemůžeme bavit.

I když je Metallica v důchodu, mají za sebou bezvadný alba. S tou aparaturou mne to nadzvihlo, protože se tím chlubil Vojtek, že mají stejnou jak měla Metallica, jako kdyby chtěl říct, že jsou zvukově podobní...to přece nejsou:(

Zase na druhou stranu proc by se tim nepochlubil. Ten koncert byl zatim vrchol jejich drahy ze ...

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Zase na druhou stranu proc by se tim nepochlubil. Ten koncert byl zatim vrchol jejich drahy ze ...

Ale beru to jako honění cizího trika(kabátu) na svým. To že jim agentura sehnala koncert, kterej vyprodali, neberu jako vrchol kariéry, ale umění PR.

Odesláno
Ale beru to jako honění cizího trika(kabátu) na svým. To že jim agentura sehnala koncert, kterej vyprodali, neberu jako vrchol kariéry, ale umění PR.

Nejsem zadny jejich fanousek ale dovedu si predstavit ze z te zrejme kvalitni aparatury meli proste radost...

A to muselo byt sakra dobre PR kdyz prilakalo tolik lidi kteri tam podle tebe asi ani nechteli....

Odesláno (upraveno)

Jo, Metallice přínos neberu, to ani nejde.

V době, kdy metalovej svět frčel na NWOBHM a Iron Maiden byli to nejtvrdší pod sluncem, natočila tahle partička z Bay Area pecku Kill´em all a léta páně 1983 se narodil thrash. A v tom samém roce přišel na svět ještě jeden podobně tvrdej spratek a to Slayer (Show no mercy), ale Metallica byla první.

Jo, málem bych zapomněl - Kabát vznikl také v roce 1983 :)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)

ale nikdo tu nehoří :), jen se chci přít o kvalitu takový kapely.

A proc se o kvalite ty kapely chcete prit zrovna tady.Nejsem na Teplicaky nijak zvast zvedavej,ale proc jste se neprela s temi sedesati tisici lidi co tam prislo...tady je nas na hadani podstatne min......to s tim PR je taky dobrej spek

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno (upraveno)

ale tady přece nejde o hádání, objevilo se tu pro mne tema, který chci komentovat, nemám ambice nikoho měnit ani přesvědčovat, tohle je můj názor a nikoho kvůli jinýmu za hlupáka nepovažuju. A to s tím PR to taky považuju za špek protože to byl mistrovskej kousek.

Upraveno uživatelem Alina
Odesláno
ale tady přece nejde o hádání, objevilo se tu pro mne tema, který chci komentovat, nemám ambice nikoho měnit ani přesvědčovat, tohle je můj názor a nikoho kvůli jinýmu za hlupáka nepovažuju. A to s tím PR to taky považuju za špek protože to byl mistrovskej kousek.

A v cem ten kousek spocival? Avizovali neco co se neuskutecnilo ?

Odesláno
A v cem ten kousek spocival? Avizovali neco co se neuskutecnilo ?

Ne, vážne si myslím, že přilákat šedesát tisíc lidí na Vipich je velkej kus práce.

Odesláno

Jelikož mě hudba živí tak musim konstatovat, že to co Kabáti hrajou, hrajou dobře. Akorát hrajou děsný sr.... To neni bigbeat, ale typickej agrobeat a to se holt líbí :/

Fanoušci sorry, ale je to můj názor :)

Odesláno
Ne, vážne si myslím, že přilákat šedesát tisíc lidí na Vipich je velkej kus práce.

Tak to bezesporu , tuhle jsem chtel planovat tridni sraz a vono prilakat nekam uz deset lidi je umeni :D

Odesláno (upraveno)
Tak to bezesporu , tuhle jsem chtel planovat tridni sraz a vono prilakat nekam uz deset lidi je umeni :D

Jsi chodil do vyrovnavaci tridy?Ze vas tam bylo jen deset......Oliva...Bramburek...Bernau a spol. se nedivim,ze si je nedohnal

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Ja tam byl a zpival sem vsechny ty vodrhovačky a nic sem u toho neresil. Jestli je to dobra hudba, nebo spatna hudba, kýč, nebo dobrej marketing, nebo PR, nebo blbákov nebo vidlákov, nebo pokleslá kultura, nebo vostuda, nebo já nevim co...... Já tam proste kalil a královsky se bavil. Pokud budu nazvan vidlakem nebo agrorockerem, tak to tak asi je :lol:

Odesláno
Ja tam byl a zpival sem vsechny ty vodrhovačky a nic sem u toho neresil. Jestli je to dobra hudba, nebo spatna hudba, kýč, nebo dobrej marketing, nebo PR, nebo blbákov nebo vidlákov, nebo pokleslá kultura, nebo vostuda, nebo já nevim co...... Já tam proste kalil a královsky se bavil. Pokud budu nazvan vidlakem nebo agrorockerem, tak to tak asi je :lol:

Budiž :thumbsup_anim:

Odesláno
Jelikož mě hudba živí tak musim konstatovat, že to co Kabáti hrajou, hrajou dobře. Akorát hrajou děsný sr.... To neni bigbeat, ale typickej agrobeat a to se holt líbí :/

Fanoušci sorry, ale je to můj názor :)

Hudba tě živí? A jak? Tak dobře, jako Kabáty? Pokud ne, pak možná hraješ sračky ty a měl bys přejít na agrobeat ;)

Sorry, ale to je můj názor :)

Nic, teď vážně - já nejsem fanatický příznivec Kabátů, poslouchám spíše tvrdší kapely a o 90% z nich neslyšel nikdo z vás. Jo a taky mám doma kompletního Wagnera od Deutsche Grammophon.

Ale baví mě, jak se tu lidé navážejí do muziky, která se jim nelíbí.

To je fakt debata jak cyp. To můžeme rozebírat i to, jestli je lepší muzikál Dracula nebo Rocky Horror Picture Show nebo The Phantom of the Opera.

Uděláme anketu? A podle ní rozhodneme? Směšné.

Odesláno

můj podpis pod to...

jednoduchá líbivá lehce zapamatovatelná lidová.. co dodat?

Odesláno
Jsi chodil do vyrovnavaci tridy?Ze vas tam bylo jen deset......Oliva...Bramburek...Bernau a spol. se nedivim,ze si je nedohnal

Nedělej si prdel z Bernaua! V Návštěvnících hrála Dáda Patrasová v době, kdy byla ještě kočka a plavala nahá s delfíny, takže tím je ten seriál naprosto nedotknutelnej :)

Odesláno
Nedělej si prdel z Bernaua! V Návštěvnících hrála Dáda Patrasová v době, kdy byla ještě kočka a plavala nahá s delfíny, takže tím je ten seriál naprosto nedotknutelnej :)

koukam, ze nejsem sam co si pamtuje nahou Dadu. jo tehdy to byla kocka :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...