vraby Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Dobrý den,chtěl bych si koupit hodinky na www.newatch.com a potřeboval bych nějaké informace..Jsem omezen nějakým limitem ceny hodinek(clo,dph,dopravné) Všude se píše něco o 150 EUR nebo 200 Dolarů.Děkuji za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Nic takoveho, jsou to Spanele, tudiz nakup v ramci EU. Jenom bacha, ceny, ktere tam vidis jsou bez DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Dobrý den,chtěl bych si koupit hodinky na www.newatch.com a potřeboval bych nějaké informace..Jsem omezen nějakým limitem ceny hodinek(clo,dph,dopravné) Všude se píše něco o 150 EUR nebo 200 Dolarů.Děkuji za pomoc Pokud překročíš tu hranici 200 USD, tak ti můžou napařit clo (na hodinky je to, pokud se nepletu, 4,5%) + DPH 19%. Co je pod tuto hranici, to úřady nezajímá. To se pochopitelně týká jen dovozů z vnějšku EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Nic takoveho, jsou to Spanele, tudiz nakup v ramci EU. Jenom bacha, ceny, ktere tam vidis jsou bez DPH. Tak třeba tyto hodinky http://www.newatch.com/tienda/product_info...roducts_id/4030 + nějaké jejich DPH a dopravné by mě vyšlo na kolik? Mohl by jsi mě v tom pomoci,tady v tom jsem úplná lama.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Nic takoveho, jsou to Spanele, tudiz nakup v ramci EU. Jenom bacha, ceny, ktere tam vidis jsou bez DPH. Pravda, jsou to Španělé, takže by měli teoreticky do jiného státu EU připočíst k inzerovaným částkám ještě jejich DPH 16%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Tak třeba tyto hodinky http://www.newatch.com/tienda/product_info...roducts_id/4030 + nějaké jejich DPH a dopravné by mě vyšlo na kolik? Mohl by jsi mě v tom pomoci,tady v tom jsem úplná lama.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Děkuji za pomoc.o nějakém jiném dobrém obchodě nevíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Děkuji za pomoc.o nějakém jiném dobrém obchodě nevíte? Co eBay, treba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Co eBay, treba tady. S Ebay nemám vůbec žádné zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 S Ebay nemám vůbec žádné zkušenosti. taky jsem včera ještě neměl, a dneska už mám objednaný jedny hodinky, zaregistruješ se na paypalu, zaregistruješ se na ebayi, a pak to jde samo, je to fakt intuitivní. kdyby byl problém ptej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Pokud překročíš tu hranici 200 USD, tak ti můžou napařit clo (na hodinky je to, pokud se nepletu, 4,5%) + DPH 19%. Co je pod tuto hranici, to úřady nezajímá. To se pochopitelně týká jen dovozů z vnějšku EU. Jen doplnim, že clo se obvykle u jedněch hodinek nevyměřuje, protože je omezený na nějaký maximum / kus v řádu míň než jedno euro (0.8?) a prakticky se jim to tam ani nevyplatí zanášet ... takže obvykle stačí násobit 1.19. V případě soukromého dopravce (fedex, DHL atd) násobíš cenu věci i s dopravou a u státních dopravců (EMS, obyčejná pošta) by se měla počítat jen cena věci bez ceny dopravy, ale ruku do ohně bych za to nedal .. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira180 Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Když jsem si zkoušel objednat hodinky v obchodě "newatch.com", vyskočila na mě v okně hláška: We're sorry. This item can't be shipped anymore to your selected destination due to manufacturer's restrictions. Please contact us in case of doubt.(Přikládám screenshot). Anglicky neumím a z překladače mi vylezlo, že výrobce nechce, aby se tyto hodinky posílaly do CZ. To mi připadá jako kravina. Já vím, nejjednodušší by bylo tam zavolat, ale nedomluvím se. Neumíte mi někdo poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Když jsem si zkoušel objednat hodinky v obchodě "newatch.com", vyskočila na mě v okně hláška: We're sorry. This item can't be shipped anymore to your selected destination due to manufacturer's restrictions. Please contact us in case of doubt.(Přikládám screenshot). Anglicky neumím a z překladače mi vylezlo, že výrobce nechce, aby se tyto hodinky posílaly do CZ. To mi připadá jako kravina. Já vím, nejjednodušší by bylo tam zavolat, ale nedomluvím se. Neumíte mi někdo poradit? Před pár dny to tady řešil bardo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira180 Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Díky, to mi nějak uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se