Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pamatuji si na vyjádření jednoho hodináře, že když není náznak problému, není nutné pouzdro otevírat.

To jen tak na okraj, výrobce lepších hodinek přeci nemůže čekat, že zákazníci budou běhat každý rok do servisu :-)

Odesláno
Pamatuji si na vyjádření jednoho hodináře, že když není náznak problému, není nutné pouzdro otevírat.

To jen tak na okraj, výrobce lepších hodinek přeci nemůže čekat, že zákazníci budou běhat každý rok do servisu :-)

Presne tak. Je dobre nechat hodinkam jejich mikroklima. Dokud nedelaji odchylku vetsi, nez je normalni, tak bych to neresil.

Odesláno
Presne tak. Je dobre nechat hodinkam jejich mikroklima. Dokud nedelaji odchylku vetsi, nez je normalni, tak bych to neresil.

Když věci fungují jak mají, nemá se do nich zbytečně hrabat. Je to podle mě zbytečné vyhazování peněz.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Kolegovia mam len otazocku...mam prve automaty a pri pohybe nejako divne hlasno vrcia ked sa natahuju...ja netusim ci to je normalne..a nejako sa mi nechce pretocit datumovka v polehe pri prvom povytiahnuti korunky len preskakuje...neviem ci niekde nerobim chybu ja alebo ich mozem rovno do servisu odniest???:((((((dakujem za pomoc

Odesláno
Kolegovia mam len otazocku...mam prve automaty a pri pohybe nejako divne hlasno vrcia ked sa natahuju...ja netusim ci to je normalne..a nejako sa mi nechce pretocit datumovka v polehe pri prvom povytiahnuti korunky len preskakuje...neviem ci niekde nerobim chybu ja alebo ich mozem rovno do servisu odniest???:((((((dakujem za pomoc

Nevím jak moc hlasitě vrčí, ale tvé B mají jednosměrný nátah. Pokud se rotor rychle roztočí druhým směrem, bývá to slyšet. K tomu datumu jsem ti psal do SZ.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Ahoj.

Potřeboval bych poradit, kde opravit tyto dámské hodinky Breitling.

Bohužel vypadl kámen na pozici sedm :-( viz foto

Co jsem tady tak četl, tak by to mohli opravit u Dušáka, nebo by jste mi doporučili někoho jiného?

Předem díky za radu.

post-3962-1279654024,55.jpg

Upraveno uživatelem novic
Odesláno (upraveno)

Ahoj.

Co jsem tady tak četl, tak by to mohli opravit u Dušáka, nebo by jste mi doporučili někoho jiného?

Předem díky za radu.

Pokud jsi z Prahy nebo okolí, tak si s tím skoč k Dušákovi. V Brně by to mohl umět Hanák.

A příště už s nimi drahou polovičku nepouštěj na kolo :)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno (upraveno)

Pokud jsi z Prahy nebo okolí, tak si s tím skoč k Dušákovi. V Brně by to mohl umět Hanák.

Do Prahy 135 km do Brna 140 km :-)

V sobotu se pojedeme podívat na výstavu Cartiera, takže zkusím Dušáka.

Dik

Upraveno uživatelem novic
Odesláno (upraveno)

Moje drahá matinka podrobuje cockpity takové zátěži, že se divím, že její kameny dávno neemigrovaly a nic... Jen by asi zasloužily rozleštit, ale to nechám až na výměnu baterie, je tam třetím rokem, tak si říkám, kdy už mrcha umře...- ta baterka  :D

Co se týče servisu, mohu doporučit jak Dušáka, tak Carollinum, v obou mám se servisem dobré zkušenosti  ;)

PS. tou zátěží myslím kolo, běh, plavání (slaná i sladká voda), zahradní práce a navštěvuje s nimi i saunu...

Upraveno uživatelem volfda
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj.

Předem díky za radu.

Tak opraveno,vše proběhlo bez problému. V sobotu jsem předal v prodejně,o víkendu servis neběží. V pondělí to předali servisu,tak jak slíbili. Ve středu jsem volal a už to měli opravené. Cena 300 Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...