Traveller Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Doma mrknu na výrobce. Enrico Benetti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Nemate prosim nekdo tip na spohlehlivy shop, kam na penezenku Montblanc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Nemate prosim nekdo tip na spohlehlivy shop, kam na penezenku Montblanc ? Praha, Parizska ulice. jinak v Pha je tusim maji jeste v palaci Myslbek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Dik, napsal jsem shop, ale myslel jsem eshop. Moje chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piket Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Dik, napsal jsem shop, ale myslel jsem eshop. Moje chyba. Zdravim, mám tip na pěkný peněženky. Zkus Aspinal London! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Zdravim, mám tip na pěkný peněženky. Zkus Aspinal London! Od nich mám vizitkář a provedení moc hezké. Jak na to koukám, asi potřebuji novou peněženku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piket Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Od nich mám vizitkář a provedení moc hezké. Jak na to koukám, asi potřebuji novou peněženku S tím provedením souhlasím je opravdu precizní. Mám od Aspinalu kožený diář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Zdravim, mám tip na pěkný peněženky. Zkus Aspinal London! Jo, mám tuhle. Červená uvnitř přináší prachy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Jo, mám tuhle. Červená uvnitř přináší prachy:-) A kam davas drobny? Nebo je nechavas v krame? Ja mam podobnou, ale zatim ji nenosim kvuli nevyresenymu problemu s mincema... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 A kam davas drobny? Nebo je nechavas v krame? Ja mam podobnou, ale zatim ji nenosim kvuli nevyresenymu problemu s mincema... :-( No dřív jsem používal peněženku s mincovníkem a měl vytahaný všechny kapsy. Naučil jsem se nechávat častěji dýžka :-) ale hlavně jsem se naučil jinou věc - hážu je do kapes a každý večer vysypu do kasičky. Každý rok tak "omylem" našetřím asi 25 tisíc. :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se