Daniels Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 (upraveno) Zdravim vsecny tady zaregistrovane odborniky Potreboval bych par rad chci si koupit nejake pekne hodinky cca do 11tis korun .Moje pozadavky jsou . 1- Automaty 2-cerny cifernik 3-cislice ( Arabske ) 4-datumovka ( den v mesici ne nazvy dni ) 5-odolne proti poskrabani 6-vodotesnost nemusi byt velka potapet se urcite nebudu Predem vsem dekuji za jejich cas straveny nad mim dotazem. Upraveno 19. září 2009 uživatelem Daniels
Adam99 Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Ahoj, vítej mezi nás, možná ještě zkus doplnit k jakému oblečení je budeš nosit, jestli to mají být oblekovky, ke košili, k tričku a tak. Jinak třeba koukni na Archimede Arcadia, zde na fóru velmi oblíbené a kvalitní hodinky. Tady je má Kuba.
rud111 Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Pro neformální příložitosti Pilotky tamtéž. Nebo bys v té ceně pohodlně zvládl nějaké ruské stroje, tyto jsou dokonce s týmž švýcarským kalibrem, jako výše doporučované. S ruskými kalibry vyjdou ještě levněji.
Daniels Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Pravda to jsem zapomel napsat . Kazdopadne ja osobne sundavam hodinky ze zapesti jen ve výjimečných pripadech takze se darict ze potrebuji hodinky na kazdodeni noseni ( k obleku byt nemuseji ten nosim take jen ve vyjmecnych pripadech ) Jinak ty Archimede Arcadia jsou moc hezke hodinky .
Adam99 Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 TADY je o nich vlákno s úžasnýma fotkama od Kibiho. Jinak bych je doporučoval koupit na ocelovém tahu a kdykoli si ho můžeš vyměnit za kožený řemen a tím dostanou úplně jiný styl.
Návštěvník Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 (upraveno) Zdravim vsecny tady zaregistrovane odborniky Potreboval bych par rad chci si koupit nejake pekne hodinky cca do 11tis korun .Moje pozadavky jsou . 1- Automaty 2-cerny cifernik 3-cislice ( Arabske ) 4-datumovka ( den v mesici ne nazvy dni ) 5-odolne proti poskrabani 6-vodotesnost nemusi byt velka potapet se urcite nebudu Predem vsem dekuji za jejich cas straveny nad mim dotazem. 1- ETA 2824, Seiko 6r15 2- tvoje volba 3- luminescence nebo ne? (svítivost) 4 ) datum - viz bod 1 5) vyber si leštěné pouzdro, to si doma přepucuješ leštícím hadrem doma sám, broušené se udržuje hůř, pískované je na odstřel, jak ho drbneš, už to navyretušuješ mírumilovnoým způsobem 6) vodotěsnost 3;5 M umytí rukou, od 10 plavání 7) doplnění sklo safír, hardlex (tvrzené seiko) minerál - ten podrbeš, plast - dává se na hodinky s vintage lookem (poškrábeš, vyleštíš) 8) tahy, řemeny - v téhle cenové kategorii stojí kovové tahy někdy za prd, bacha na ty, které se chovají jako depilátory zápěstí , ohlídej si to 9) na rusácký hodinky se vybodni - slepá vývojová cesta, jestli tomu tady propadneš, budeš je prodávat 10) Švýcarsko, Německo, Velká Británie - bez připomínek, ale slabší výběr - drž se tradičních značek a střízlivosti co vypadá nápadně, většinou je sračka 12) Japonsko Seiko - jeden z nejlepších cena výkon benefit, ale Tvoji kámoši ze Seika nepadnou na prdel, 13) pokud nemáš tlapu jako tatranský dřevorubec, vyhni se velkým diametrům 47 a výše, je to efektní, ale jako jediné hodinky většinou ne vždy vyhovující a nemusíš si zvyknout, univerzální je cca 40-42 mm, ale štíhlé ruky tady fóru budou vehementně protestovat 14) nakupuj na ebay od prověřených prodejců, tady na fóru, gnomonwachtes, timefactors, vyhni se aukru a ebay ****ům 15) nepospíchej s nákupem, užij si vybírání, jak je koupíš, už to napětí přejde (je to stejný myslím jako s holkama ) Moje doporučení značek - Tissot, Certina, Hamilton, Steinhart, Precista, Seiko, Christopher Ward, Archimede, Oris, 16) Vítej v pekle edit: ten debil blokuje i peklo anglicky Upraveno 19. září 2009 uživatelem Roman I.
Jerryl Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Jsou dvě základní možnosti. Koupit hodinky nové, to bych ti doporučil např. Tissot řadu Le Locle, nebo koupit z druhé ruky. Já jsem právě zakoupil tyto: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15194 a jsem zatím max. spokojen.
CzechJoker Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Doporučil bych ti Seiko Spirit, ale černé nemají arabské indexy a světlé nechceš. Osobně bych je pocitově upřednostnil před Archimede Arcadia, i když i ty jsou moc pěkné. Foto z ibeje a Watch-Tanaka
Daniels Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 (upraveno) Dekuji vam ze se mi snazite pomoct s viberem . A bych rekl pravdu docela sem posilhaval po hodinkach Zeno Watch Basel ale moc jsem onich na internetu ani tady nenasel mate je nekdo odzkousene v praxi dekuji za odpovedi . Upraveno 19. září 2009 uživatelem Daniels
CzechJoker Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Uvnitř tepe ETA 2834, čili klasika. Najdi si libovolné hodinky v této kategorii a zeptej se na zkušenost, resp. použij hledání. S tímhle strojkem nic nezkazíš, přesnost je ucházející, je běžně servisovatelný a pokud se ti design Zena líbí, běž do nich.
Návštěvník Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 (upraveno) Dekuji vam ze se mi snazite pomoct s viberem . A bych rekl pravdu docela sem posilhaval po hodinkach Zeno Watch Basel ale moc jsem onich na internetu ani tady nenasel mate je nekdo odzkousene v praxi dekuji za odpovedi . Hledej dál. Letadlo tě začne po chvíli vytáčet a ta ukousnutá trojka Kvalitativně nevím, z hlediska renomé hodinky na pytel. Už jen to, že tady nejsou předmětem diskuze, je možná důvodem k pohledu na ně. Přitom nestojí ranec a měly by být v kategorii dostupných hodinek. Když nebudeš trvat na arabských číslicích, hodně si rozšíříš výběr. O Seiko Sumo, Arcadia Archimede, Archimede Sport taucher, Steinhart B-Uhr II, Seiko spirit, Seiko alpinist, Precista50 Hamilton khaki... to bývaly přestřelky pár inspirativních fotek Upraveno 19. září 2009 uživatelem Roman I.
Daniels Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Hledej dál. Letadlo tě začne po chvíli vytáčet a ta ukousnutá trojka Kvalitativně nevím, z hlediska renomé hodinky na pytel. Už jen to, že tady nejsou předmětem diskuze, je možná důvodem k pohledu na ně. Přitom nestojí ranec a měly by být v kategorii dostupných hodinek. Když nebudeš trvat na arabských číslicích, hodně si rozšíříš výběr. O Seiko Sumo, Arcadia Archimede, Archimede Sport taucher, Steinhart B-Uhr II, Seiko spirit, Seiko alpinist, Precista50 Hamilton khaki... to bývaly přestřelky pár inspirativních fotek Urcite mas pravdu v tom ze se o hodinkach zeno moc nemluvi ( je to take k za mysleni ) . Hodinky Seiko jsou pekne a urcite budou i velmi kvalitni ale Svycarske hodinky jsou podle meho ( laidskeho pohledu) preci jenom Svycarske . A tak budu asi jenom upřednostňovat ty Svycary. Jestli to budou prave zeno jeste nevim proto jsem ale prave tady abych se dozvedel co nejvice informaci o hodinkach at jsou jake koli znacky a kazdeho nazoru zde uvedeneho si kazdopadne cenim . Kazdopadne vyber nei jednoduchy
hommer1 Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Řeším podobné dilema a uvažuju bud seiko monster a nebo seiko 5 atlas black http://www.azwatch.cz/hodinky/se005-seiko-...tlas-black-dial respektive se mi libi oboje a za ty peníze by se dali pořídit a nebo jedny tissoty prs516 http://www.ihodinarstvi.cz/index.php?cont=...&karta=2388 takže řeším jestli dva japonce nebo jednoho švýcara. Nevím jak se rozhodnu,ale asi vyhraje švýcar,mám už japonce i když jen orientky,jedny automaty a druhý quartz,švýcar splnuje spoustu mých nároku. 1.je to swiss made 2.jsou to automaty 3.mají pruhled na strojek 4.mají datumku s názvy dní 5.safírové sklo takže podtrženo sečteno všech pet p. ještě jsou pěkný seiko samurai,ale ty nemaji číslice.
Daniels Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Tak jak to tu stale procitam tak v tom uz mam peknej gulas a uz vubec nevim ktere vvlasne chci
Senseeei Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Tak jak to tu stale procitam tak v tom uz mam peknej gulas a uz vubec nevim ktere vvlasne chci To su prve znaky miestnej choroby. Zacinas sa transformovat
grakij Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 (upraveno) Řeším podobné dilema a uvažuju bud seiko monster a nebo seiko 5 atlas black http://www.azwatch.cz/hodinky/se005-seiko-...tlas-black-dial respektive se mi libi oboje a za ty peníze by se dali pořídit a nebo jedny tissoty prs516 http://www.ihodinarstvi.cz/index.php?cont=...&karta=2388 takže řeším jestli dva japonce nebo jednoho švýcara. Nevím jak se rozhodnu,ale asi vyhraje švýcar,mám už japonce i když jen orientky,jedny automaty a druhý quartz,švýcar splnuje spoustu mých nároku. 1.je to swiss made 2.jsou to automaty 3.mají pruhled na strojek 4.mají datumku s názvy dní 5.safírové sklo takže podtrženo sečteno všech pet p. ještě jsou pěkný seiko samurai,ale ty nemaji číslice. me ty tissoty berou source source edit: Zajimala by me vydrz lumi, pokud jste je nekdo mel, dekuji. Upraveno 20. září 2009 uživatelem grakij
NATY Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Urcite mas pravdu v tom ze se o hodinkach zeno moc nemluvi ( je to take k za mysleni ) . Hodinky Seiko jsou pekne a urcite budou i velmi kvalitni ale Svycarske hodinky jsou podle meho ( laidskeho pohledu) preci jenom Svycarske . A tak budu asi jenom upřednostňovat ty Svycary. Jestli to budou prave zeno jeste nevim proto jsem ale prave tady abych se dozvedel co nejvice informaci o hodinkach at jsou jake koli znacky a kazdeho nazoru zde uvedeneho si kazdopadne cenim . Kazdopadne vyber nei jednoduchy Já mám Zena dvoje a zatím spokojenost, zejména s ohledem k jejich ceně. Na tomto foru nejsou v kurzu, i když popravdě ani nevím proč. Snad je to i tím, že zde není aktivní žádný jejich prodejce. Navíc je u nás několik obchodů, kde je prodávají a je možné je vidět naživo (kontakty najdeš na internetu). Zeno Nostalgia 1868 byly moje první hodinky, kterými jsem se po dlouhé době vracel k mechanickým hodinkám. Že je tam lehce ukousnutá trojka? To najdu na dalších x hodinkách. Že se někomu nelíbí letadýlko. To je věc názoru, mně se jejich logo líbí. Navíc s ohledem na rozměr loga bych to vůbec neřešil. Z mého pohledu je značka Zeno dobrý začátek. Později třeba zjistíš, že půjdeš o úroveň víš. Já dal za první mechanické hodinky 10, za druhé 20, za třetí přes 30 ... kam to povede?
Daniels Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Tak jsem dnes prosel snad vsechna hodinarstvi v Ceskych Budejovicich a pored jsem nenarazil na ty prave vydel jsem i par docela peknych zeno hodinek ale jeste se chci zajet podivat do Plzne jestli tam nekdo vite onejakem slusnem hodinarstvi tak mi sem klidne napiste kde to v te Plzni najdu dekuji .
Aless Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Tak jsem dnes prosel snad vsechna hodinarstvi v Ceskych Budejovicich a pored jsem nenarazil na ty prave vydel jsem i par docela peknych zeno hodinek ale jeste se chci zajet podivat do Plzne jestli tam nekdo vite onejakem slusnem hodinarstvi tak mi sem klidne napiste kde to v te Plzni najdu dekuji . Altman - náměstí Republiky Corial, Cézar - Plaza Jinak já bych za tu cenu volil asi Hamiltony, konkrétně KHAKI KING SCUBA, v sobotu sem na ně koukal v Praze v Kotvě a moc se mi líbily
Ruda Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Tak jsem dnes prosel snad vsechna hodinarstvi v Ceskych Budejovicich a pored jsem nenarazil na ty prave vydel jsem i par docela peknych zeno hodinek ale jeste se chci zajet podivat do Plzne jestli tam nekdo vite onejakem slusnem hodinarstvi tak mi sem klidne napiste kde to v te Plzni najdu dekuji . Pokud jezdíš směrem na Klatovy, tak v Klatovech má hodinky ZENO hodinářství Kabát, Randova ul., cca. 20m z náměstí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se