Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pekny navod na nakup:-)

Take vybiram hodinky. Dost se mi libi Archimede Pilot v prumeru 42mm. Mam kladny vztah k letadlum a modelum letadel. Jen me odrazuje vodotestonost. Kdyz jsem nosil hodinky tak je po celou jejich zivotnost z ruky skoro nesundaval.

Jeste by mohl byt problem s kozenym paskem. Dost se potim a to kuzi urcite prospivat nebude. A vlastne voda bude mozna jeste horsi.

Takze jsem si nejspis behem psani prispevku odpovedel sam, ze pro me nejsou vhodne.

Mno, pilotky jsou fajnovy hodinky. Ale voda opravdu nebude jejich domena. Co se poceni tyce, tak to tak nevadi, proste jednou za rok az dva vymenis remen a je to. Ale do bazenu/na plovku fakt ne. Hele, jestli chces univerzalni sportovni neznicitelny automaty do 11k, tak ber ty Suma. Pokud Ti nesedne jejich vzhled, tak treba Archimede Sport Taucher (napr. Chronoshop). Kdyz jeste par tisicovek priplatis (nebo spis zvednes limit skoro na dvojnasobek), tak dosahnes na Stowa Seatime, od kterych asi muzes ocekavat podobny ultimatni vykon jako od tech Sumo, jen dostanes vic prdackej kousek.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Mno, pilotky jsou fajnovy hodinky. Ale voda opravdu nebude jejich domena. Co se poceni tyce, tak to tak nevadi, proste jednou za rok az dva vymenis remen a je to. Ale do bazenu/na plovku fakt ne. Hele, jestli chces univerzalni sportovni neznicitelny automaty do 11k, tak ber ty Suma. Pokud Ti nesedne jejich vzhled, tak treba Archimede Sport Taucher (napr. Chronoshop). Kdyz jeste par tisicovek priplatis (nebo spis zvednes limit skoro na dvojnasobek), tak dosahnes na Stowa Seatime, od kterych asi muzes ocekavat podobny ultimatni vykon jako od tech Sumo, jen dostanes vic prdackej kousek.

Jeste jsem objevil Hamilton. Napsal jsem do fota poradte, jestli se nedaji omrknout v Praze.

Suma jsou moc pekne hodinky. Zacinam se domnivat, ze je to pro me asi nejrozumnejsi varianta. Kdyz pominu, ze by pro me na kazdodenni noseni byly vhodne nejake levne digitalky.

Nechci si koupit pekne drahe hodinky a pak se dostat do situace, ze se budu chtit nekde vykoupat a budu premyslet kam je zahrabu, aby mi je nekdo neukradl.

Upraveno uživatelem Tomas M.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...