HB63 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Tak jsem dnes prosel snad vsechna hodinarstvi v Ceskych Budejovicich a pored jsem nenarazil na ty prave vydel jsem i par docela peknych zeno hodinek ale jeste se chci zajet podivat do Plzne jestli tam nekdo vite onejakem slusnem hodinarstvi tak mi sem klidne napiste kde to v te Plzni najdu dekuji . Podívej se na ofi stránky ZENO .To je seznam prodejců. V Plzni zajdi k Altmanovi,ten jich tam má slušnej výběr.
Daniels Odesláno 22. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Diky za tip zitra to tam pojedu okouknout
Daniels Odesláno 23. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2009 Tak jsem dneska byl u pana kabata v Klatovech ma tam moc hezke kousky ale on sam nebyl pritomen ( je asi na dovolene ) a tak jsem se jen rozhledl a porozprave s pani co tam byla a hodinkam ocividne moc nerozumela jsem zase odesel. Jedny se mi tam docela zalibili ale nic ote znacce nevim a tady jsem toho take moc nenasel ADRIATICA A15 pokut mi ktem to hodinkam neco blizsiho reknete budu velice rad
Jerryl Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Radši si kup nějakou zvučnější značku. Tj. o které něco najdeš, budeš pak spokojenější. Za 11 tisíc je možné koupit vážně slušný hodinky.
little_w Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 uz ses nejak rozhodl? jsem celkem zvedavy co vyhraje... i kdyz podle me jsou ty Archimede asi nejlepsi a nejmin okoukana volba - na foru je vsichni znaji, ale mimo forum asi moc lidi ne. potom dej vedet, prosim. ja jsem od prirody zvedavej :-)
Jerryl Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Jak jsem již navrhoval, šel bych do nějakejch Tissotů, který jsou obecně známý a neurazí. Nebo do nějaký slušný ojetiny. Ale kdo chce kam, ať si koupí třeba Adriatica.
jorix Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 A co třeba Rusko? Hezký výběr tady, pokud máš radši kamennou prodejnu, fa. Tulipán s.r.o. (nebo Interwatch nebo jak se jmenují), mají obchod na Nám. Republiky napéroti Paladiu (jsi-li z Prahy). Ale moc Ti tam si neporaděj, já vše řeším rovnou přes centrálu ve Stodůlkách, je tam velice schopnej a ochotnej vedoucí. Ale v automatech je výběr poněkud omezenej. Já mám Aviator s alarmem (ruční nátah) na tahu a na běžné nošení jsou super!! Po seštělování slušná přesnost (max. 10s/den). Ale asi nesplňují všechny Tvoje kritéria. Koukni zde. A co třeba deviersky od Orientu nebo Seika? (zdroj foto většinou WUS) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nebo pilotky Archimede nebo Steinhart, koukni tady. Jestli jsi při hledání hodinek došel až jsem, dobře ti tak!!!
Daniels Odesláno 25. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Jak jsem již navrhoval, šel bych do nějakejch Tissotů, který jsou obecně známý a neurazí. Nebo do nějaký slušný ojetiny. Ale kdo chce kam, ať si koupí třeba Adriatica. Do tech tissotu bych i sel ale jeste jsem nevidel zadny s cernym cifernikem a cislicemi v automatech do 11tis
Daniels Odesláno 25. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2009 uz ses nejak rozhodl? jsem celkem zvedavy co vyhraje... i kdyz podle me jsou ty Archimede asi nejlepsi a nejmin okoukana volba - na foru je vsichni znaji, ale mimo forum asi moc lidi ne. potom dej vedet, prosim. ja jsem od prirody zvedavej :-) Urcite dam vedit co to nakonec vyhraje jestli to bude ale do konce roku jeste nevim porad se jeste nemuzu rozhodnout ktery
Daniels Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Tak uz mam asi jasno budouto nejaky zeno hodinky a pravde podobne je koupim u Vladimíra Skláře v Ceskych Budejovicich Lidická 19 mate snim nekdo zkusenost diky za odpoved . Jsem z CB tak mi to pride jako nejidealnejsi misto pronakup .
Daniels Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Tak koukam ze tu stema Zeno asi moc nezapadnu co ?
Jerryl Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 (upraveno) Ale zapadneš, ono pokud neutečeš včas a budeš tu trávit víc času, tak ti na hodinky ani nebudou stačit končetiny Ještě než koupíš Zena tě chci upozornit, že v sekci prodej jsou v nabídce hodinky STOWA Antea, které docela splňují tvůj popis. Já nemít stop stav, tak je snad koupím sám. Příjdou mi o dost lepší a ještě bys ušetřil. Ahoj Upraveno 30. září 2009 uživatelem Jerryl
Diamondking Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Ale zapadneš, ono pokud neutečeš včas a budeš tu trávit víc času, tak ti na hodinky ani nebudou stačit končetiny Ještě než koupíš Zena tě chci upozornit, že v sekci prodej jsou v nabídce hodinky STOWA Antea, které docela splňují tvůj popis. Já nemít stop stav, tak je snad koupím sám. Příjdou mi o dost lepší a ještě bys ušetřil. Ahoj Já se divím, že po těch Stowach ještě nikdo neskočil...jsou nádherné..ja na to mít tak neváhám ani vteřinu.
rubus32 Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Tak uz mam asi jasno budouto nejaky zeno hodinky a pravde podobne je koupim u Vladimíra Skláře v Ceskych Budejovicich Lidická 19 mate snim nekdo zkusenost diky za odpoved . Jsem z CB tak mi to pride jako nejidealnejsi misto pronakup . Jo v pohodě, servis i cenový přístup k zákazníkovi víc než vstřícný. Jinak má i Junghansy, které mají Etu 2824 nebo tu samou, jsou o fous levnější, a některé modely víc než pěkné. Jeho syn má další modely na výběr v Krajinské. Taky jsem to řešil, hodně podobně jako ty, a nakonec jsem se rozhodl vyčkávat na to co se ukáže v místní inzerci. Dostaneš se tak k zajímavější značce (mě chytly Oris s ručičkou na datumce, ty Stowy jsou taky super, ale toužím po modelu Ikarus :-) ). Nebo trochu přitlač a vyčkej na Fortisky. Docela je inspirativní si inzerci projít celou.
Daniels Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Nasel jsem jedny zena na aukru ale nejsou to automaty tudiz prome nejsou aktualni pokut si je chcete nekdo prohlednout jsou tady http://www.aukro.cz/item759817566_spickove_hodinky_zeno.html nevedel jsem kam to mam dat zde na foru tak alespon sem treba se nekomu budou libit
Daniels Odesláno 3. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Potreboval bych vysvetlit jednu vec videl jsem jedny Orisky na kterych byla datumovka ale nepochopil jsem proc je na te datumovce vice cisel nez 31 jako u ostatnich hodinek dekuji za vysvetleni . Opravdu mi to vrta hlavou a porad nato nemohu prijit
Duffo Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Potreboval bych vysvetlit jednu vec videl jsem jedny Orisky na kterych byla datumovka ale nepochopil jsem proc je na te datumovce vice cisel nez 31 jako u ostatnich hodinek dekuji za vysvetleni . Opravdu mi to vrta hlavou a porad nato nemohu prijit cituji Skalise: Tzv. big date neboli datum slozene ze dvou okenek (dva kotouce) patri mezi hodinarske komplikace, za ktere se plati nemale penize. Duvodem je prave to, ze vymyslet a vyrobit to tak, aby to ze 31 preskocilo na 1 neni takova legrace.
Daniels Odesláno 12. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2009 (upraveno) Tak uz jsem kopil . Vyhrali to zeno watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. října 2009 uživatelem Daniels
Tomas M. Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 1- ETA 2824, Seiko 6r15 2- tvoje volba 3- luminescence nebo ne? (svítivost) 4 ) datum - viz bod 1 5) vyber si leštěné pouzdro, to si doma přepucuješ leštícím hadrem doma sám, broušené se udržuje hůř, pískované je na odstřel, jak ho drbneš, už to navyretušuješ mírumilovnoým způsobem 6) vodotěsnost 3;5 M umytí rukou, od 10 plavání 7) doplnění sklo safír, hardlex (tvrzené seiko) minerál - ten podrbeš, plast - dává se na hodinky s vintage lookem (poškrábeš, vyleštíš) 8) tahy, řemeny - v téhle cenové kategorii stojí kovové tahy někdy za prd, bacha na ty, které se chovají jako depilátory zápěstí , ohlídej si to 9) na rusácký hodinky se vybodni - slepá vývojová cesta, jestli tomu tady propadneš, budeš je prodávat 10) Švýcarsko, Německo, Velká Británie - bez připomínek, ale slabší výběr - drž se tradičních značek a střízlivosti co vypadá nápadně, většinou je sračka 12) Japonsko Seiko - jeden z nejlepších cena výkon benefit, ale Tvoji kámoši ze Seika nepadnou na p...l, 13) pokud nemáš tlapu jako tatranský dřevorubec, vyhni se velkým diametrům 47 a výše, je to efektní, ale jako jediné hodinky většinou ne vždy vyhovující a nemusíš si zvyknout, univerzální je cca 40-42 mm, ale štíhlé ruky tady fóru budou vehementně protestovat 14) nakupuj na ebay od prověřených prodejců, tady na fóru, gnomonwachtes, timefactors, vyhni se aukru a ebay ****ům 15) nepospíchej s nákupem, užij si vybírání, jak je koupíš, už to napětí přejde (je to stejný myslím jako s holkama ) Moje doporučení značek - Tissot, Certina, Hamilton, Steinhart, Precista, Seiko, Christopher Ward, Archimede, Oris, 16) Vítej v pekle edit: ten debil blokuje i peklo anglicky Pekny navod na nakup:-) Take vybiram hodinky. Dost se mi libi Archimede Pilot v prumeru 42mm. Mam kladny vztah k letadlum a modelum letadel. Jen me odrazuje vodotestonost. Kdyz jsem nosil hodinky tak je po celou jejich zivotnost z ruky skoro nesundaval. Jeste by mohl byt problem s kozenym paskem. Dost se potim a to kuzi urcite prospivat nebude. A vlastne voda bude mozna jeste horsi. Takze jsem si nejspis behem psani prispevku odpovedel sam, ze pro me nejsou vhodne.
Chorche Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Pekny navod na nakup:-) Take vybiram hodinky. Dost se mi libi Archimede Pilot v prumeru 42mm. Mam kladny vztah k letadlum a modelum letadel. Jen me odrazuje vodotestonost. Kdyz jsem nosil hodinky tak je po celou jejich zivotnost z ruky skoro nesundaval. Jeste by mohl byt problem s kozenym paskem. Dost se potim a to kuzi urcite prospivat nebude. A vlastne voda bude mozna jeste horsi. Takze jsem si nejspis behem psani prispevku odpovedel sam, ze pro me nejsou vhodne. Ne tak úplně. Pokud je nebudeš tahat na plavání, přežijou. Kožený řemen můžeš kdykoliv vyměnit za nový a pokud nechceš řemen vůbec, můžeš si je koupit na ocelovém tahu. Takže?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se