sava Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Baker napsal: Hoja, možná blbej dotaz, ty poslední Zenithy jsou tvoje? Nebo alespoň ruka? Nbo ani jedno? Přesně po těchle pošilhávám.. tak kdyby je někdo měl, určitě bych ho chtěl osobně poznat:) Díky, S.
SAS Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Milášek po renovaci - Orfina Porsche Design
DanDeo Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 sava napsal: Hoja, možná blbej dotaz, ty poslední Zenithy jsou tvoje? Nebo alespoň ruka? Nbo ani jedno? Přesně po těchle pošilhávám.. tak kdyby je někdo měl, určitě bych ho chtěl osobně poznat:) Díky, S. savo podivej se sem
sava Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 DanDeo napsal: savo podivej se sem Na ten článek už jsem narazil..jen dávno, takže jsem si to teď nějak nespojil. Díky. S.
Chumpus Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 O víkendu jsem zapadnul do sněhu. Naštěstí samuraje se probily na povrch a podle nich mě pak našli. S venturama naštěstí do sněhu nepadám, ty by mě stáhly ještě dolejc...
stando Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 ...tiez nieco pridam. Niektore kusky uz v "mojej garazi neparkujem"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se