Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

AZ watch má v nabídce pěkné levné hodinky SEIKO - zajímavá volba pro začínající milovníky hodinek. Pravda SEIKO hodinky typu flieger nedělali, ale co nebylo může být. A ještě cena 2 200,-Kč

Odesláno
AZ watch má v nabídce pěkné levné hodinky SEIKO - zajímavá volba pro začínající milovníky hodinek. Pravda SEIKO hodinky typu flieger nedělali, ale co nebylo může být. A ještě cena 2 200,-Kč

Trosku drahe ne? Na eBay je lze sehnat i za 50USD i s postovnym.

Odesláno

Trosku drahe ne? Na eBay je lze sehnat i za 50USD i s postovnym.

Kdybych kupoval hodinky v řádech desetitisíců, tak bych to přes ebay bral, ale v této cen.kategorii bych to ani neřešil.

Odesláno
Kdybych kupoval hodinky v řádech desetitisíců, tak bych to přes ebay bral, ale v této cen.kategorii bych to ani neřešil.

A to ja zas jo...za ty prachy bych si mohl koupit dvoje.

• po měsících...
Odesláno

Moc pěkné, mám je v obou barevných provedeních. Béžové přišly na 1180Kč z e-bay, černé jsem koupil u nás za 1400Kč. Mně se zdají veliké tak akorát, záleží na vkusu a velikosti ruky.

Odesláno

Těchhle přesně bylo před vánocema a ještě v lednu na Aukru celkem dost, prodávalo to tam několik prodejců, za cca. 1600Kč. Jedny jsem kupoval kamarádce pro jejího přítele, a jsou opravdu moc hezké, byl moc spokojený. Mimochodem, mají prosklené dno ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...