Návštěvník Ondra Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 Kalifx napsal: Jsem si jistej, že to byl tenhle "panda" model... Jsou to ony, i podle tahu... gratuluju k odhalení
little_w Odesláno 26. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2009 v pondeli sem hodim dalsi hadanku z mjr Zemana... tentokrat povalecnou
Návštěvník Ondra Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 (upraveno) Copak to má Honzík na své vlastní svatbě na ruce? Díl Třetí housle (1962). Upraveno 27. září 2009 uživatelem Ondra
little_w Odesláno 27. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Ondra napsal: Copak to má Honzík na své vlastní svatbě na ruce? Díl Třetí housle (1962). no nejspis nejake Primky, jako dobry vlastenec. primoznalectvi je tady pomerne rozsirenou disciplinou, tak ocekavam nejake konkretnejsi info. nesly by ty fotky davat v nejakych alespon priblizne identifikovatelnych vyrezech? v Zemanovi se daji vybrat sceny, na kterych jsou hodinky vice v detailu. no ale... to by zase nebylo tak napinave, ze? tak ja uz mlcim.
Návštěvník Ondra Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 little_w napsal: nesly by ty fotky davat v nejakych alespon priblizne identifikovatelnych vyrezech? v Zemanovi se daji vybrat sceny, na kterych jsou hodinky vice v detailu. no ale... to by zase nebylo tak napinave, ze? tak ja uz mlcim. Snažím se snažím, okénko po okénku procházím, abych našel nejlepší pohled, ale zatím jsem nic lepšího nenašel Maximálně by to šlo vyříznout a zvětšit, ale vzhledem k rozlišení si nejsem jistej, jestli bychom si pomohli... Jinak také tipuji Primky, přesná označení moc neexistují, tyhle bych zahrnul pod skupinu Elegant, ale mohou to být i Poljoty, Doxy atd atd. ?
little_w Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2009 takze dalsi hadanka, snad resitelna, uz kvuli velikosti screenu. mame tady slecnu Kamilu, ktera pri vyhlizeni Jirky Hradce netrpelive okukuje hodinky: napovedou by mohla byt povalecna doba (dil Loupez sladkeho "i" z roku 1947), takze bych to tipoval na nejake ukoristene Walthamy nebo nemecke hodinky. ale znalci snad ze screenu poznaji vic: trosku brutalne zvetseny a doostreny vyrez je tady: tak co, co to muze byt?
Cyril Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 S tím Modrákem to začíná být napínavý.... Netrapte mě....
little_w Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2009 modrak se asi prida k horologickym zahadam dvacateho stoleti. ale prekvapuje me, ze jinak pocetna skupina znalcu valecnych a povalecnych hodinek mlci k pripadu Kamila.
Návštěvník Ondra Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Copak to má na své ladné ručce Hanka Bízová? Díl Bílé linky.
David_B Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Moje žena si myslí, že to jsou hodinky značky Zarja...prý je měla její babička
Návštěvník Ondra Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 QUOTE(David_B @ 29.9.2009 - 20:32) 324205[/snapback]Moje žena si myslí, že to jsou hodinky značky Zarja...prý je měla její babička No super, pochval ženu Asi to budou Zarji... jedny jsem našel na ebay, mají trochu jiný potisk ciferníku, ale pouzdro je totožné
Návštěvník Ondra Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 911 napsal: to byl koukam spis chrono serial jj, začíná to už v úvodní znělce
Andrew Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 kenko napsal: RONDA QUARTZ. Já tam na 50" plazmě také čtu "RONDA QUARTZ", ale Google mlčí
CzechJoker Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Ondra napsal: Copak to má na své ladné ručce Hanka Bízová? Díl Bílé linky. Myslím, že Zarja. Máti měla ty samé, alespoň mi to podle těch špidlatých výčnělků tak připadá. Jo major, to je klasika...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 (upraveno) Tak pánové, jak říkají latiníci a náš doktůrek Salaba Carpe Diem, čili ať to frčí, dokud žijem ... a my popojedem, tentokráte díl Kvadratura ženy - mistři horologové, copak to má Honzík na ruce? Tipuji nějaké předválečné švýcary... Případy Modrák a Kamila dosud nevyřešeny... Upraveno 30. září 2009 uživatelem Ondra
jankoxxx Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 no tak tie kockace prudko pripominaju moje hodinky Helvetia o ktorych som sa moc vela doteraz nedopatral http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21919&hl=
rud111 Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Tak už mám tu Modrákovu záhadu. Velmi mi pomohly předchozí poznatky, že první slovo v názvu je Ronda. No a v Googlu najdete leccos. Já jsem přišel na tenhle link. Tam jsou skutečně fotky přesně těch hodinek, které má Modrák na ruce, jen v jiné barevné verzi. Jen je tam o nich velmi málo dalších informací.
gougy Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Ondra napsal: Tak pánové, jak říkají latiníci a náš doktůrek Salaba Carpe Diem, čili ať to frčí, dokud žijem ... a my popojedem, tentokráte díl Kvadratura ženy - mistři horologové, copak to má Honzík na ruce? Tipuji nějaké předválečné švýcary... Případy Modrák a Kamila dosud nevyřešeny... Já tam čtu Zenith i z Tvé fotky, ale jistota žádná
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se