Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno
  Kalifx napsal:
Jsem si jistej, že to byl tenhle "panda" model...

Jsou to ony, i podle tahu... gratuluju k odhalení :)

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Copak to má Honzík na své vlastní svatbě na ruce? :)

Díl Třetí housle (1962).

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
  Ondra napsal:
Copak to má Honzík na své vlastní svatbě na ruce? :)

Díl Třetí housle (1962).

no nejspis nejake Primky, jako dobry vlastenec. primoznalectvi je tady pomerne rozsirenou disciplinou, tak ocekavam nejake konkretnejsi info.

nesly by ty fotky davat v nejakych alespon priblizne identifikovatelnych vyrezech? v Zemanovi se daji vybrat sceny, na kterych jsou hodinky vice v detailu. no ale... to by zase nebylo tak napinave, ze? tak ja uz mlcim.

Návštěvník Ondra
Odesláno
  little_w napsal:
nesly by ty fotky davat v nejakych alespon priblizne identifikovatelnych vyrezech? v Zemanovi se daji vybrat sceny, na kterych jsou hodinky vice v detailu. no ale... to by zase nebylo tak napinave, ze? tak ja uz mlcim.

Snažím se snažím, okénko po okénku procházím, abych našel nejlepší pohled, ale zatím jsem nic lepšího nenašel :) Maximálně by to šlo vyříznout a zvětšit, ale vzhledem k rozlišení si nejsem jistej, jestli bychom si pomohli...

Jinak také tipuji Primky, přesná označení moc neexistují, tyhle bych zahrnul pod skupinu Elegant, ale mohou to být i Poljoty, Doxy atd atd. ?

Odesláno

takze dalsi hadanka, snad resitelna, uz kvuli velikosti screenu.

mame tady slecnu Kamilu, ktera pri vyhlizeni Jirky Hradce netrpelive okukuje hodinky:

dil_03_1947_kamila.jpg

napovedou by mohla byt povalecna doba (dil Loupez sladkeho "i" z roku 1947), takze bych to tipoval na nejake ukoristene Walthamy nebo nemecke hodinky. ale znalci snad ze screenu poznaji vic:

dil_03_1947-2.jpg

trosku brutalne zvetseny a doostreny vyrez je tady:

dil_03_1947-3det.jpg

tak co, co to muze byt?

Odesláno

modrak se asi prida k horologickym zahadam dvacateho stoleti.

ale prekvapuje me, ze jinak pocetna skupina znalcu valecnych a povalecnych hodinek mlci k pripadu Kamila.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Copak to má na své ladné ručce Hanka Bízová?

Díl Bílé linky.

Návštěvník Ondra
Odesláno

QUOTE(David_B @ 29.9.2009 - 20:32) 324205[/snapback]
Moje žena si myslí, že to jsou hodinky značky Zarja...prý je měla její babička :blink:

No super, pochval ženu :) Asi to budou Zarji... jedny jsem našel na ebay, mají trochu jiný potisk ciferníku, ale pouzdro je totožné ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno
  911 napsal:
to byl koukam spis chrono serial :)

:) jj, začíná to už v úvodní znělce ;)

Odesláno
  Ondra napsal:
Copak to má na své ladné ručce Hanka Bízová?

Díl Bílé linky.

Myslím, že Zarja. Máti měla ty samé, alespoň mi to podle těch špidlatých výčnělků tak připadá. Jo major, to je klasika...

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Tak pánové, jak říkají latiníci a náš doktůrek Salaba Carpe Diem, čili ať to frčí, dokud žijem :D ... a my popojedem, tentokráte díl Kvadratura ženy - mistři horologové, copak to má Honzík na ruce? Tipuji nějaké předválečné švýcary...

Případy Modrák a Kamila dosud nevyřešeny...

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Tak už mám tu Modrákovu záhadu. Velmi mi pomohly předchozí poznatky, že první slovo v názvu je Ronda. No a v Googlu najdete leccos. Já jsem přišel na tenhle link. Tam jsou skutečně fotky přesně těch hodinek, které má Modrák na ruce, jen v jiné barevné verzi. Jen je tam o nich velmi málo dalších informací.

post-8392-1254403280.jpg

post-8392-1254403297.jpg

post-8392-1254403318.jpg

Odesláno
  Ondra napsal:
Tak pánové, jak říkají latiníci a náš doktůrek Salaba Carpe Diem, čili ať to frčí, dokud žijem :D ... a my popojedem, tentokráte díl Kvadratura ženy - mistři horologové, copak to má Honzík na ruce? Tipuji nějaké předválečné švýcary...

Případy Modrák a Kamila dosud nevyřešeny...

Já tam čtu Zenith i z Tvé fotky, ale jistota žádná :guiltysmiley:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...