Heky Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 ARCHIMEDE Pilot XL Hand Wound with movement Eta 6498-2 TOP Hello friends of ARCHIMEDE We have some exciting news. We have had the chance to acquire a limited number of ETA 6498-2 in the ?TOP? version and so we are able to offer a special edition of the Pilot XLH. Collectors will be familiar with this superb, high quality movement. It is not only the magnificent decorated back, with Geneva stripes and blued screws, that makes this version so remarkable; the internal features are equally striking. Here are a few: ? 21,600 beats per hour (BPH) ? a higher BPH is associated with higher levels of accuracy this is higher than the standard 6498 movement ? Incabloc shock protection ? Glucydur balance wheel ? Nivaflex NO barrel spring ? Nivarox Anachron hair-spring ? 50 hour power reserve As we only have limited quantities of the 6498-2 TOP there will not be a continuous supply of this Pilot XLH TOP edition. The price of the Pilot XLH TOP is Eur 665 (for customers outside Germany shipping will be additional) or for the USA $1070 (inclusive of shipping and customs duties). The delivery time at the moment is around 3-4 weeks. Zdroj: http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...f5805a02fed92a3
ricous Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 Nebýt toho nápisu "Handaufzug" nad vteřinovkou, tak jsou ještě hezčí...
PhoeniX Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 Škoda té limitnosti, protože vypadají opravdu dobře. Též by mě zajímalo, jaké plány s tímto modelem ARCHIMEDE má, jelikož jsem v očekávání verze s centrální vteřinovkou. Otázka zní: KDY?
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 dekorovaný stroj,pérka z lepšího materiálu,50h rezerva - nevím jestli je to moc nebo málo za jednou tolik peněz, ale líbí se mi to moc
Kalifx Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 ricous napsal: Nebýt toho nápisu "Handaufzug" nad vteřinovkou, tak jsou ještě hezčí... Je fakt, že možná nejlepší by byly úplně čistý. Sám mám rád hodně výrazný hodinky, ale v tomhle případě je notná dávka purismu žádoucí...
Onisan Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 To máš těžký... Já bych tam zase ten mrňavej nápis klidně nechal, ale poslal bych do pryč nápis ARCHIMEDE
Kalifx Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 Onion napsal: To máš těžký... Já bych tam zase ten mrňavej nápis klidně nechal, ale poslal bych do pryč nápis ARCHIMEDE A nebo tak. Taky to není špatný.
majorZeman Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Kalifx napsal: A nebo tak. Taky to není špatný. Jo uplne takhle cisty by to mozna bylo nej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se