wave ceptor Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Kluci dám dotaz raděj sem do sekce lyžařů. Chci si koupit nějaký držák lyží který se uchytí do T drážky na příčník. Máte někdo nějaký nápad, nebo vlastníte nějaký? Měl by být na 6 párů lyží, alu konstrukce. Zatím se mě líbí Hakr, ale nemám s tímto způsobem uchycení žádnou zkušenost, dosud jsem vozil vždy uvnitř auta. Jo a střešní box nechci. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 to Marosh - pády byly způsobeny oběma důvody, které jsi jmenoval. Nemoc mi nedovolila po dva roky letní přípravu, ale já ve své nebetyčné pýše myslel, že bych mohl lyže, které odloží závodníci světového poháru na krátkém, méně prudkém kopci jako černá ve Špindlu zvládnout. Ovšem ty lyže jsou úplně jiné než ta prkna, která se do stanou do výroby, tyhle jsou fakt úplně jiný, přesně jak píšeš brutální. Nemají skoro žádné hrany, jen takovou šlupku maximálně tak na dva, tři závody, ostrou jako břitva, broušenou ani nevím pod jakým úhlem. Na hranu se bojíš sáhnout, aby pro příště ještě nějaká zbyla. Nevím, jaký si lyžař, ale požitek bys asi neměl, to není o lyžování, ale o dřině. to Dali - bezva, až tedy bude kalendář závodů, napiš. Už se těším . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Ještě jsem vybral boty, které sice mám, ale rozhodl jsem se také inovovat. Tentokrát zůstanu u své osvědčené značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Pěkný botky, ty se mi moc líbí. Ten pásek nahoře má nějakou sponu místo sucháče. To bude brutální mučidlo, počítám, že se v tom dá sjet kopec tak 3x, a potom honem zout nebo noha odumře. Celý život řeším dilema, že chci boty, které budou perfektně a pevně sedět na noze a přitom nebudou mačkat a budou pohodlný, abych v nich vydržel celý den a zatím furt nic, buď se v nich nedá jezdit, nebo se v nich nedá vydržet. Teď mám kompromis, Nordica, ale uplně spokojenej nejsem. Včera jsem se večer vrátil ze Schladmingu tak večer snad přihodím nějakou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Souhlas s dalim, to budou tvrďochy, až běda.Ta spona na velcru je smrtící.Krásné boty, ale pro mě nee. Já jezdím s Tecnicama Rival flex index 110 a taky bych už měl měnit, nejraději bych zůstal u této značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 4 dny lyžování na Planai a Reiteralm. Nádhera, počasí se podařilo, většinou svítilo sluníčko. Na Planai bylo docela hodně lidí takže jsem musel na slalomky, na Reiteralm to byla pohoda, vyblbnul jsem se na obřačkách. Reiteralm jsem si zamiloval, nádherné široké sjezdovky od černé až po loučky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 to Dali - pěkně Ti děkuji, takhle mi kazit radost, slušně si mě nahlodal. Jak se bude bota chovat jen tak nezjistím. Ještě jsem se díval na druhou značku, kterou jsem jezdil Rossignol, ty mají v řadě World Cup sponu také. Zřejmě letošní móda, budu doufat, že vědí, co dělají. Jinak pěkná lyžovačka, závidím . Krásné počasí, asi Tě jen mrzí, že ses nemohl vrhnout do dlouhých oblouků, viď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Konečně i máme pořádného ambassadora. KLIK zdroj - http://journal.hautehorlogerie.org/en/news/news/didier-cuche-the-skier-corum-ambassador-voted-2011-swiss-sportsman-of-the-year-3138/ zdroj - http://deportes.orange.es/mas_deportes/noticias/didier_cuche_gana_en_soelden_y_se_convierte_en_el_primer_lider.shtml' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 vsadili na serioznost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 vsadili na serioznost! Každopádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) Ahoj chlapi, jsem rád, že je zde tolik lyžařů. Já závodně jezdil do 14, pak jsem si zlomil nohu a přesedlal na jiný sport, ale jak asi každý lyžař dosvědčí, už navždy pro mě bude pocit, který člověk zažije když se postaví na lyže a čeká hopřimrzlý manšestr po rolbě, nebo čerstvý prašan mimo sjezdovku, nepopsatelně vzrušující, prostě se vracím do dob, kdy jsem jako malé děcko zažíval takřka každý zimní víkend to samé na Pradědu. Jelikož teď trávím nějaký čas ve Švýcarsku, tak bych ty více světa zběhlé poprosil, jestli mi nedoporučí nějaké středisko v okolí Burgdorfu ( cca 38 km do Thunu, 36 do Bernu ). Nemusí být obrovské, klidně něco menšího, jen ať tam jsou pěkné a dlouhé černé a červené, hlavním kritériem je dostupnost, čím blíže, tím lépe. Asi to vidím na Adelboden, ale tady jsem byl jen v Veysonnaz, tak budu rád za jakýkoliv tip. Ať není můj dotaz úplně OT, tak mé vybavení je z trošku jiné cenové relace, ale není úplně k zahození: Lange Super Comp a Atomic Supercross SX 10. K tomu jsem se rozhodl, že znárodňím bratrovi jeho Armady ( v Česku je letos asi moc nevyužije ) a pořizuji starší Skialpy, abych si rozšířil obzory a využil to tady naplno. Dík PS: Didier je tady opravdu persona, ty fotky s Ovomaltine byly s celostránkovou gratulací v novinách. Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Jo, jo, Didier, to je ještě poslední ze staré školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Konečně i máme pořádného ambassadora. KLIK zdroj - http://journal.haute...-the-year-3138/ zdroj - http://deportes.oran...mer_lider.shtml' Jede bez hůlky v pravé ruce nebo špatně vidím už? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 to rur - vidíš víc než dobře. Cuche jede bohužel bez hole, ovšem styl má bezvadný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Ahoj chlapi, jsem rád, že je zde tolik lyžařů. Já závodně jezdil do 14, pak jsem si zlomil nohu a přesedlal na jiný sport, ale jak asi každý lyžař dosvědčí, už navždy pro mě bude pocit, který člověk zažije když se postaví na lyže a čeká ho přimrzlý manšestr po rolbě, nebo čerstvý prašan mimo sjezdovku, nepopsatelně vzrušující, prostě se vracím do dob, kdy jsem jako malé děcko zažíval takřka každý zimní víkend to samé na Pradědu. Jelikož teď trávím nějaký čas ve Švýcarsku, tak bych ty více světa zběhlé poprosil, jestli mi nedoporučí nějaké středisko v okolí Burgdorfu ( cca 38 km do Thunu, 36 do Bernu ). Nemusí být obrovské, klidně něco menšího, jen ať tam jsou pěkné a dlouhé černé a červené, hlavním kritériem je dostupnost, čím blíže, tím lépe. Asi to vidím na Adelboden, ale tady jsem byl jen v Veysonnaz, tak budu rád za jakýkoliv tip. Ať není můj dotaz úplně OT, tak mé vybavení je z trošku jiné cenové relace, ale není úplně k zahození: Lange Super Comp a Atomic Supercross SX 10. K tomu jsem se rozhodl, že znárodňím bratrovi jeho Armady ( v Česku je letos asi moc nevyužije ) a pořizuji starší Skialpy, abych si rozšířil obzory a využil to tady naplno. Dík PS: Didier je tady opravdu persona, ty fotky s Ovomaltine byly s celostránkovou gratulací v novinách. Bohuzel ti neporadim, jen bych chtel zatleskat nad SX 10. Mam je taky a jsem moc spokojenej . Rychla lyze, krasne drzi v oblouku a nebojim se s ni obcas hupsnout i mimo trat. SX12 uz mi prislo relativne tuhy, ale to je asi tim, ze jezdim min, nez bych chtel, protoze tak dramaticky tvrdsi zase neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Spojení Didier a Corum jsem postoval už dříve, ha. V jiném vlákně.Poprvé jsem viděl lyžaře, aby po dojezdu, když stojí coby první průběžný v závodě, aby měl přes kombinézu nějaké hodinky. Měl cosik černého, tak jsem zapátral a zjistil. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1298-jake-hodinky-nosi-vip/page__st__4320 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 to marosh - omlouvám se . Vlákno "Co nosí V.I.P. nijak zvlášť nesleduji, takže mi Tvůj příspěvek unikl. Mrzí mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Neva, neva. Snowi. Zrovna koukám na super-G z milované Val Gardeny. Jezdíme tam pravidelně a pro mě je to asi druhý domov, či co.Z dojezdu vidím na náš barák, kde spáváme. Dolomity to je srdcovka, marné.Jinak Didier v něm nebodoval, nic moc nepředvedl, zato Boďák má fazonu, už se zdálo, že bere prvního fleka, ale nakonec druhý. Překonal ho švýcar s hezkým jménem Beat Feuz. Nedá mi postnout pár žánrovek z Gardeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Jelikož teď trávím nějaký čas ve Švýcarsku, tak bych ty více světa zběhlé poprosil, jestli mi nedoporučí nějaké středisko v okolí Burgdorfu ( cca 38 km do Thunu, 36 do Bernu ). Nemusí být obrovské, klidně něco menšího, jen ať tam jsou pěkné a dlouhé černé a červené, hlavním kritériem je dostupnost, čím blíže, tím lépe. Asi to vidím na Adelboden, ale tady jsem byl jen v Veysonnaz, tak budu rád za jakýkoliv tip. Adelboden je vynikajici, byl jsem tam a muzu doporucit. Sedacka Boden - Chuenisbargli dolu vede FIS sjezdovka, holky tam jezdej obrak, paradni svah. Je to trosku na kraji strediska a prakticky nikdo tam nebyva. Pozor na dobre nabrousene lyze, SP se tam jezdi nekdy ze zacatku ledna a dlouho je to potom tvrdy, jako sutr, ale zase pekelne rychly parkoviste 50m od spodni stanice... Z Luegli jsou to spis siroky plachty na relax, velmi dobry je to z Metschstandu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 to marosh - parádní fotky, hned bych si vykroužil oblouček. Tak kluci, když už jsme u těch obloučků, musím vám říct, že je vše úplně jinak, než jsem plánoval. Vezmu to chronologicky.Nejprve jsem přišel o parádní přilbu Carrera. Když mi před 24 lety operovali prasklou hlavní mozkovou tepnu, vyjmuli mi slušný kus lebeční kosti. Později mi ji vrátili, jedná se o spánkovou oblast, která se následně trošku propadla. Mám v místě přechodu takový nenápadný výčnělek a přesně do něj mě hrana helmy tlačila, to bych se na svahu brzo zbláznil. Tento problém jsem měl už u několika přileb, ale ty mě neseděly ihned v prodejně. Tentokrát jsem na to přišel až později, když jsem si vzal helmu s sebou, šel jsem podívat na sjezdovku a tam jsem si ji nenápadně nasadil . Prodejce byl velmi slušný a uznalý, Carreru vzal zpět.Chtěl jsem však inovovat a tak jsem si našel německu firmu Alpina, která má bezvadné helmy a brýle, ovšem klasický koncept, ne ten systém všechno v jednom jako měla italská značka. Helmička je měkká a brýle jsou fajn, krásně se mi do nich vejde optika.Vzhledem k tomu, že jsem byl před operací na prášky, nedotáhl jsem do konce nákup Elanů. V nemocnici jsem měl spoustu času a studoval jsem testy, o kterých doufám, že nelžou, doufám. V nich Elany těžce propadly , za to všude kralovaly Atomicy D2 RACE SL. Měl jsem také ještě pořád před očima Daliho Stöckli. Nebral bych obřačky, na ně nemám, není mi dvacet, ale tiše jsem dumal nad Stöckli LASER SL FIS. Avšak pověst super tvrdých lyžích pro pořádné chlapy mně tyhle tužby vzala.Vzhledem k tomu, že mi Dali v podstatě rozmluvil nákup bot Salomon, díval jsem se po jiných. Neblbnul jsem s extrémní flexí a šel jsem trochu dolů. Myslím, že to bude fajn změna po letech strávených ve svěráku. Nad 150 bych určitě nevydržel a až se rozjezdím, mohu si vzít na svah i své extra tvrdé Salomony. Závěr, nějak po Silvestru přijede strýc ze Švýcarska a přiveze 165cm Atomicy D2 RACE SL, botky Fischer SOMA VACUUM FIT 130, tu helmu a brýle. - obrázek je jen ilustrační, helma bude černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se