Návštěvník Snow Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 to Snow - ten SP ve Špindlu má jaký datum ? Třeba by mi to mohlo vyjít a mohli bychom se konečně setkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Musím vám kamarádi, s kterými jsem si tři roky v tomto vlákně povídal, oznámit, že už budu spíš přihlížet. S lyžováním jsem byl donucen, kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům, definitivně skončit. Rozprodal jsem výbavu. Nechal jsem si jen jedny boty, helmu a dvoje brýle, vše ostatní šlo z domu. Tyhle věci si nechávám, protože v duchu chovám myšlenku, vychovat ze své vnučky závodnici a tak bych ji mohl ještě trénovat. Jestli k tomu dojde nebo ne se ještě uvidí. Vše záleží na mnoha faktorech. Brzy jdu na třetí operaci mozku, nevím, jak dopadne. Čekají mě i další zákroky v příštím roce, takže nemám ani zdání, zda-li v sobě ještě někdy najdu sílu se na lyže postavit. Otázkou, která mi také trochu vrtá hlavou je, jestli jsem ještě schopen ve svém věku s takhle podlomeným zdravím ještě vůbec všechny tyhle akce přežít. Když jsem s operacemi začínal, bylo mi přesně o polovinu míň a byl jsem v plné formě, to nyní jaksi nejsem. Přiznám se, že jsem poněkud nalomený, při své výšce 184cm vážím hezkých 63kg a pohromadě mě už drží jen hromady prášků a morfinové náplasti. Přeji vám všem příjemnou sezónu, mnoho sněhu a spoustu krásných zážitků.Sakra Snowe - nijak starý nejsi - vím o čem mluvím. Tak věř a nelámej hůl. Ber to jako já - vše se nakonec k dobrému obrátí. Já to tak mám a zatím mi to tak nakonec vždycky vyšlo. Prostě jen věř - ono to MUSÍ vyjít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 to Snow - ten SP ve Špindlu má jaký datum ? Třeba by mi to mohlo vyjít a mohli bychom se konečně setkat.Rád se setkám, zatím ještě termín nevím. Jakmile něco zjistím, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Nová sezona nové botky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Nová sezona nové botky. Lange je v lyžákách moje oblíbená Ta tvoje už je asi závodní né, a asi bude dost tvrdá? Já po šesti letech budu letos měnit své Lange za Concept 85" Jsem ovšem rekreační lyžař, takže mám rád spíš měkčí botu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Nová sezona nové botky. Moc pěkné. Ty asi nebudou na snowboard vůbec vhodné, když mají úhel komínu skoro 90 stupnu, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 to mikymik - na snowboard určitě ne. Flexe 130 by byla také určitě pro snowboard určitě velmi vhodná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Dali, hmmmm, velká frajeřinka, vypadají opravdu ostře, vzpomínám si, když se to četlo "landže" :D Sice už nemají ten výjmečně krááásnej pininfarina design, ale i tak asi to nejlepší, ne? Flex 130 - pane jo - AUU !! I když jsem slyšel, že zrovna tahle stupnice je firma od firmy jinačí, takže platí vždy jen v rámci jedné z nich - ale i tak. Vydržíš v nich alspoň hodinu? Nebo jen na cestu dolu a pak přezout ?? Ty , co si vybral afrikan vypadají o poznání mírumilovněji Já jsem už taky bačkorář. Hele, nevíte, jak je na tom Bank ? Slyšel jsem , že si chudák vykloubil ramneno, to je smůůůla, moc mu přeju, aby se z toho dostal - jako Radek Štěpánek, ten byl marod nakvadrát a už ho odepisovali a ejhle ........ Pro schůzku ve špindlu jsem kdykoli !! Pro mne ideál iglů pod Medvědínem, odtud mi jede sedačka dóm. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 90 st. určitě nemají, jenom neumím fotit. naopak mají trochu větší sklon. Je to závodní řada kterou dělají tuším 130 a 140. S tvrdostí ani tak problém nemám, i když na boulích bolí nohy jako prase, ale většina závodních mě tlačí do kosti na nártu tak uvidím jak se poperu s tímhle. Zatím v nich po večerech chodím doma, jak magor, aby se trochu dotvarovala noha i lyžáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) No to já chodím samozřejmě doma v každej novejch lyžácích, protože to nedočkavostí nemůžu vydržet !!! Teď v létě, když jsem si koupil brusle to však úplně nešlo, tak jsem v nich ležel u TV s nohama nahoře Moje paní to má stejně. Ale musím konstatovat, že potomstvo k tomu má úplně jiný, silně vlažný a spotřební vztah - nějaký lyže nebo lyžáky - vocode ?? Generační změna, halt. Snow - koukej z vnučky vychovat skvělou závodnici !! Ve špindlu samozřejmě přijedu kamkoli ...... na SP bych vyrazil i do Petra Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Dali, hmmmm, velká frajeřinka, vzpomínám si, když se to četlo "landže" :D Sice už nemají ten výjmečně krááásnej pininfarina design, ale i tak asi to nejlepší, ne? Flex 130 - pane jo - AUU !! I když jsem slyšel, že zrovna tahle stupnice je firma od firmy jinačí, takže platí vždy jen v rámci jedné z nich - ale i tak. Vydržíš v nich alspoň hodinu? Nebo jen na cestu dolu a pak přezout ?? Hele, nevíte, jak je na tom Bank ? Slyšel jsem , že si chudák vykloubil ramneno, to je smůůůla, moc mu přeju, aby se z toho dostal - jako Radek Štěpánek, ten byl marod nakvadrát a už ho odepisovali a ejhle ........ 130 mám pořád takže žádná změna, lyžuju v nich v pohodě celý den. Tvrdost je opravdu u každé značky trochu jiná, ale není to tak zásadní. Daleko větší rozdíl je když se zkouší v teple a když pak ztuhnou na mrazu. Zásadní je aby nekdde moc netlačily to se pak nedá vydržet. Jednou jsem měl FI 150 Atomic a musel jsem je po každém sjetí kopce rozepínat, ale bylo v nich parádní svezení hlavně na ledě. Ondra Bank, to je smůla, už měl tech zranění nějak moc a světák je neskutečná rasovina. Myslím, že jestli se mu nezačne trochu dařit tak to vzdá, je to strašná škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Bankovi věřím, že to ještě nezabalí, působí na mě dost houževnatě, životní závod má ještě před sebou, jako ten štěpánek. To s tím mrazem je faktická poznámka na správném místě - to mají asi ty tvarovací gely, ne, co je rekreantům jako já rozumní prodavači nedoporučujou, takže v lyžácích jsem se tomu naštěstí vyhnul. V bruslích to od určité úrovně, kterou ale potřebuješ, aby ti puk nerozbil kotník, mají všechny - a je to potíž, když ti třeba výstroj stojí celý den v zaparkovaným autě, jako mně dneska , tak se večír do bruslí skorem nedostaneš. Du pro ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) to cigi - z vnučky se pokusím něco vychovat, jen nesmí být takové dřevo jako dcera. I když se musím s lítostí přiznat, že jsem na vlastní ratoslet neměl dost času, to jsem ještě jezdil aktivně. Jo a na Petra mi nesahej, tam jsem hodně let bydlel. Jo, to byly léta mladické nerozvážnosti . Edit - ještě mi schází jeden necudný smajlík Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) To rajon mých mladistvých aktivit byl Harrachov No tak se poďte potkat v tom Petru, když to pude - NECUDNÝ SMAJLÍK Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 to cigi - z vnučky se pokusím něco vychovat, jen nesmí být takové dřevo jako dcera. I když se musím s lítostí přiznat, že jsem na vlastní ratoslet neměl dost času, to jsem ještě jezdil aktivně. Jo a na Petra mi nesahej, tam jsem hodně let bydlel. Jo, to byly léta mladické nerozvážnosti . Edit - ještě mi schází jeden necudný smajlík Jak píšeš, Svatej Petr býval parádnickej, ale to tak před deseti lety, dnes už to je o ničem" Makal jsem tam pár sezon na hotelu Lenka pod sjezdovkou a obsluhoval jsem akcionáře při jejich schůzích, takže Vím o těch šmejdech svoje Tak dlouho budovali lepší klientelu, až to mají, přemrštěné ceny, přehlídka na sjezdovce nabubřelejch panďuláků, kteří nemají problém čekat až hodinu ve frontě a služby nulové, investice nulové Teď to snad dávají do pronájmu Slovákům, nebo se celej areál snad i prodává, co já slyšel naposledy a to je dobře, možná snad jednou zase začnu jezdit zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) V sobotu a neděli 23. a 24.2 se pojede ve Špindlu závod Světového poháru ve skicrossu2 dny předtím se pojedou tréninky a kvalifikace. Na startu by měl být i Tomáš Kraus. Asi nejúspěšnější český lyžař i když "jenom" ve skicrossu.2x mistr světa4x celkový vítěz světového poháru14x 1. místo v závodu světového poháru Neskutečná adrenalinová podívaná -doporučuju všem koho trochu zajímá lyžování. Je to jedinečná příležitost vidět celou světovou špičku. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Víš, kde se ten ski cross pojede ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 to Dali + cigi - tak se teda sejdeme ? My s Dalim jsme už předběžně domluveni. Cigi, přidáš se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Víš, kde se ten ski cross pojede ??Zatím co mám neoficiální info tak Sv. Petr červená 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Prosím o info. Byl jste někdo v Arlbergu, konkrétně v Zürsu ? Už jsme byli parkrát v St.Antonu a i když je to do Zürsu pár km, nikdy jsme se tam nevypravili ani na výlet. Nevím tedy, jestli tam má letos respektive příští rok smysl hledat ubytování. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se