Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Komperdell musí být !!! Pamatuji se, že jsme je fasovali už před 38 lety. Naposled jsem měl tyhle, padly však mému masivnímu výprodeji. Možná jsem si je mohl nechat, třeba si ještě někdy půjdu zalyžovat s vnučkou. Pořád v sobě chovám malou šanci, že z ní vychovám závodnici. Teď jí je 6 měsíců, ovšem do té doby spíš umřu. Kurvafix.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

to Marosh - já mám zase slabost pro excelentního slalomáře Alexise Pinturaulta. Letos zatím třetí v celkovém pořadí WC a nedivil bych se, kdyby si za několik málo let sáhl na velký křišťálový globus. Pinturault je velmi mladý ( ročník 1991) a pokud se nezraní, doufám, že ne, má před sebou dlouhou a velmi, velmi světlou budoucnost.

Styl má krásný.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Na pováženou je, že jsme jaksi zapomněli na Marcela Hirschera. To je ostuda.

Oslňujeme se chlapy, ovšem ženy to umí stříhat stejně dobře. Obzvláště takové mistryně rychlosti jako prťavá a moc hezká Lara Gut, Tina Weirather či téměř jistá držitelka velkého křišťálového glóbu pro 2014 Anna Fenninger.

Lara Gut

Tina Weirather

Anna Fenninger

Odkaz ke komentáři

Minulý týden Schladming. Jezdili jsme na Reiteralmu a Hchwurzenu. Musím říct, že to byla neskutečná nádhera takhle nějak si představuju lyžařské nebe. Obloha bez mráčku, teplota nahoře kolem 0, sníh na horních sjezdovkách i odpoledne perfektní. Lidi skoro žádný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...