Hasňa Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Jde na to uplne jinak, nez my. Heady, Komperdellky, Spider. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Jde na to uplne jinak, nez my. Heady, Komperdellky, Spider. s Atomic, Leki a High Point se nechytám, ale díky Tobě jsem hned klidnější, není to moje vina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Presne tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Tohle musím sdílet, Ligety je prostě dýmař...Tak to je super záběr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Jde na to uplne jinak, nez my. Heady, Komperdellky, Spider. Aha, máš pravdu, je to obyčejný čurák.:-)Pavouk s hlavou a prdelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Komperdell musí být !!! Pamatuji se, že jsme je fasovali už před 38 lety. Naposled jsem měl tyhle, padly však mému masivnímu výprodeji. Možná jsem si je mohl nechat, třeba si ještě někdy půjdu zalyžovat s vnučkou. Pořád v sobě chovám malou šanci, že z ní vychovám závodnici. Teď jí je 6 měsíců, ovšem do té doby spíš umřu. Kurvafix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 to Marosh - já mám zase slabost pro excelentního slalomáře Alexise Pinturaulta. Letos zatím třetí v celkovém pořadí WC a nedivil bych se, kdyby si za několik málo let sáhl na velký křišťálový globus. Pinturault je velmi mladý ( ročník 1991) a pokud se nezraní, doufám, že ne, má před sebou dlouhou a velmi, velmi světlou budoucnost. Styl má krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Ja mel nejradsi Herminatora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Pro me jednoznacne Didier Cuche a pak jeste univerzalni letec Bode Miller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Ty poslední dva borce jsem bezmezně obdivoval. Boďák už u mě nemá takový respekt, idkyž je to dobrý lyžař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Na pováženou je, že jsme jaksi zapomněli na Marcela Hirschera. To je ostuda. Oslňujeme se chlapy, ovšem ženy to umí stříhat stejně dobře. Obzvláště takové mistryně rychlosti jako prťavá a moc hezká Lara Gut, Tina Weirather či téměř jistá držitelka velkého křišťálového glóbu pro 2014 Anna Fenninger. Lara Gut Tina Weirather Anna Fenninger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Z histórie - pre mňa jeden z naj všestranný Marc Girardelli. Inak len ma tak napadlo, jazdí niekto z dnešnej špičky na Dynastaroch? deportistasdeleyenda.blogspot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 S ním jsem mluvil. Přijel za mnou do Karviné. Ale neměl jsem moc čas, tak jsem mu podepsal jen pohlednici a šel jsem...Na Dynastarech nejezdí moc lidí ze špičky, nejvíc se asi daří asi talošovi Massimovi Blardonemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 (upraveno) Ale asi to nebyla zadna velka laska, kdyz jsi jeho podpis na sve helme smyl rozpoustedlem a prelepil samolepkou... <br /> Upraveno 15. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ale asi to nebyla zadna velka laska, kdyz jsi jeho podpis na sve helme smyl rozpoustedlem a prelepil samolepkou... <br /> To nebylo rozpouštědlo, ale naopak fixátor barvy. Pravda je, že ta akce "udržení signatury" neklapla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Lindsey je jenom jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Asi ještě před zákrokem, bo jinak by musela mít na koleně solidní jizvu.Jinak má větší boty(ne lyžáky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Sikovna dcerecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 hlavne je naša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Minulý týden Schladming. Jezdili jsme na Reiteralmu a Hchwurzenu. Musím říct, že to byla neskutečná nádhera takhle nějak si představuju lyžařské nebe. Obloha bez mráčku, teplota nahoře kolem 0, sníh na horních sjezdovkách i odpoledne perfektní. Lidi skoro žádný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se