palmone1 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 - sice neviem co je to FL ale to prve sedi.... P607 po FL? Taky jsem měl...
bubuking Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 že by FACELIFT ???? - sice neviem co je to FL ale to prve sedi....
pjanek Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Jo, myslel jsem tím facelift (byl v roce 2005). Sorry za OT.
setik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Dneska na ruce provětrávám tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malymarek Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Tak dnes jsem dal po dlouhé době na ruku tyto Novy s modrýma ručkama a je to nádhera, ty ručky nemají chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Krásné hodinky a předávala ti dcerka? To je ještě hezčí. Snad jednou dopadnu stejně, jen bych mohl dostat od každé jedny - dvě dcerky = dvoje hodinky :-D. Jen si ještě musím trochu počkat, zatím jim je 8 měsíců... Díky,valis je zgenerálkoval,tak vypadají velmi dobře.Ano,dcerka mi je dala před 8 lety a týden na to odešla do nebe. Za chvíli mám kulatiny,ale dcerka se synkem mi již dali krásné Primky s hvězdičkovým ciferníkem.Hold to nevydrželi.Možná se jednou dočkám a dostanu nějaké vintage Rolexky.
mlsoun1 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Krásné hodinky a předávala ti dcerka? To je ještě hezčí. Snad jednou dopadnu stejně, jen bych mohl dostat od každé jedny - dvě dcerky = dvoje hodinky :-D. Jen si ještě musím trochu počkat, zatím jim je 8 měsíců... Díky,valis je zgenerálkoval,tak vypadají velmi dobře.Ano,dcerka mi je dala před 8 lety a týden na to odešla do nebe. Za chvíli mám kulatiny,ale dcerka se synkem mi již dali krásné Primky s hvězdičkovým ciferníkem.Hold to nevydrželi.Možná se jednou dočkám a dostanu nějaké vintage Rolexky.
HavranBN Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Ahoj, tak přidávám souhrn, co jsem vypátral ke svým Roamerům:Výrobce Mayer&Studelli. Kalibr MST 402. Průměr 30mm - z důvodu externí sekundovky na 6. Chronometrová třída, ve své době pravděpodobně zamýšleno jako konkurence k Omega30T/266. 15kamenů. Celkem unikát.Pouzdro ocel zlacená 12mikrometry, dno ocel. Antimagnetické.Gilošovaný číselník, sklíčko Plexi.Rok výroby cca 1950.Po kompletním vyčišttění a servisu - prosinec 2013. Momentálně na pštrosím řemínku KUKI.Jdou jak švýcarské hodinky. Další na http://roamer-watches.info/MST402.shtml Tak se mějte a dík. Příští týden jdu na další kousek - tentokrát Ancre, typ PRIMA. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. února 2014 uživatelem HavranBN
tinko Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Zdravím všetkých priaťeľov hodiniek :-). Dnes môj prvý príspevok s prvými vintage kúskami po "homemade" kompletnom vyčistení. Pre mňa trošku neznáme značka,( no o to zaujimavejšia), neviem o nej nič nájsť na nete, tak ak mi niečo dohodíte budem rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bubuking Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 značku SIBON vyráběla švýcarská firma Economic Swiss Time AG, která už neexistuje (zavřeli to v 1998)..hodinky a bižu vyráběla od roku 1960 tady máš výpis z obchodního rejstříku http://www.moneyhouse.ch/u/economic_swiss_time_ag_CH-400.3.927.078-8.htm jinak na zjišťování historických značek je vůbec nejlepší tento odkaz:http://www.mikrolisk.de/
malymarek Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Zdravím všetkých priaťeľov hodiniek :-). Dnes môj prvý príspevok s prvými vintage kúskami po "homemade" kompletnom vyčistení. Pre mňa trošku neznáme značka,( no o to zaujimavejšia), neviem o nej nič nájsť na nete, tak ak mi niečo dohodíte budem rád.jsou hezký, mně se líbí přesně tenhle styl ciferníku a ruček
xmikes Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Díky,valis je zgenerálkoval,tak vypadají velmi dobře.Ano,dcerka mi je dala před 8 lety a týden na to odešla do nebe. Za chvíli mám kulatiny,ale dcerka se synkem mi již dali krásné Primky s hvězdičkovým ciferníkem.Hold to nevydrželi.Možná se jednou dočkám a dostanu nějaké vintage Rolexky. Moc hezké a navíc se silným příběhem
palmone1 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Dnes som opat prevetral moje lasky na kazdu prilezitost.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Díky kolegovi Longovi, který mi zajistil opravu, jsou Astronauty zpět v domácí stáji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Díky kolegovi Longovi, který mi zajistil opravu, jsou Astronauty zpět v domácí stáji P1010795.JPG Parádní model Honzo!
malymarek Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Díky kolegovi Longovi, který mi zajistil opravu, jsou Astronauty zpět v domácí stáji P1010795.JPGopravdu hezký
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se