ponorka9 Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 1 minutou, Gombo napsal: @Dzos @Seamaster zijem a mam este co ponuknut, ale na chvilu som sa presunul do vedlajsieho nevinazneho vlakna (co mate dnes na ruce). "ill be back" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Gubky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-76 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 právě větším Super Jet dorazil menší brácha.. Enicar Sherpa Jet Mk. I.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 11 hodinami, Luke-76 napsal: právě větším Super Jet dorazil menší brácha.. Enicar Sherpa Jet Mk. I.. Paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-76 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 16 hours ago, Rodkopf said: Paradni! díky! no na to, že budou brzy slavit šedesátku, tak jsou to super modely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 1967 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 V 3. 8. 2022 v 10:59, Luke-76 napsal: právě větším Super Jet dorazil menší brácha.. Enicar Sherpa Jet Mk. I.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc pěkná dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-76 Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 On 8/10/2022 at 10:29 AM, M3maniac said: moc pěkná dvojka Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Dnes nieco z Francie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 (upraveno) Leonidas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. září 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Téměř padesátileté SEIKO 3803-7080, stejně staré jako já (1973) - úžasný neustále barvy měnící "morpho" ciferník, sklo zabroušené do nestandartního "diamantu", po full servisu a jedou jako zamlada Radost je nosit, takže dnes tu mám "japonský den" ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 (upraveno) @MaSpěkný, škoda, že není původní náramek dej nějaký detailnejší fota číselníku a skla Upraveno 8. září 2022 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Jojo, to si zaslouží víc fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Taky 50 let mlade hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 před 5 hodinami, špelda66 napsal: @MaSpěkný, škoda, že není původní náramek dej nějaký detailnejší fota číselníku a skla před 4 hodinami, M3maniac napsal: Jojo, to si zaslouží víc fotek Díky. A vím, zaslouží si to lepší fotky, ale já prostě detaily fotím jak prase . Samozřejmě jsem blejsknul i je, ale vážně nemám talent a nechtěl jsem je sem radši ani dávat a dělat ostudu. Ale abyste neřekli, tak je sem šoupnu (a prosím o shovívavost) ... Original tah to nemá, to vím, ale já zase nejsem tak "ortodoxní", aby musely mít i tehdejší sponu. Asi by se někde naskytla možnost, ale upřímně - tohle jsem neřešil a neřeším. A když jsem tehdy pátral, origo se mi - přiznám se bez vytáček - ani moc nelíbil. Rozumím, že to třeba někoho pohorší, ale já mám ty hodinky pro radost a stejné "mládí" se mnou, nekompletuji přesného "veterána" včetně "1973 osiček" Ale vážně - náhradní origo-sklíčko jsem si nicméně raději pořídil, často hodinky někde ťukám, například o garážová vrata (a pak strašně nadávám, že jsem kokot), a představa, jak to někde fláknu s tímhle atypickým sklíčkem, byla prostě děsivá ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Aj po sto rokoch pekne svietia, ale dozimeter by sa pri nich asi rozhybal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Překrásný kousek, Gombo, jsi Mistr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se