zekon7302 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 3 hodinami, bohus76 napsal: Jak jsou velké? 38mm
zekon7302 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 4 hodinami, Bert napsal: Taubert & Fils Dík, ale ne. Blíže byla firma Jennie& Cie, která právě v roku 1964 představila identické hodinky jako první do 1000m.
Lobber Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Helvetia Po pradědovi od dědy . Aneb, když chceš v duši velký klid , tak si s sebou vezmeš ty absolutně nejblíže srdci .
Lobber Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Rendell Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Poljot 2414 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
nazdarhodiny Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února neodolal jsem a nakoupil dalsi. Pomerne raritni Seika SCVK001. 1991-1992. Zamer byl je ozivit a nosit. Snad se zadarilo. Dnes poprve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
villain83 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února (upraveno) Paráda, v tom šlape kalibr 4s, že? To už se moc nevidí . Btw, ta vteřinovka je super. Upraveno 5. února uživatelem villain83
nazdarhodiny Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února (upraveno) jj, 4s35 na Seiko vlaste Hi-beat. Uz se tesim jak ho otestuju. To byl jeden z velkych impulsu k nakupu Videl jsem stiznosti, ze by byla lepsi modrena vterinovka, ale kdyz je vidim na ruce, tak s tou cernou maji super mono-chromaticke kouzlo Upraveno 5. února uživatelem nazdarhodiny
jankoxxx Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Fakt pekny kusok od Seika a ten remen na ne sadol dokonale Ja dnes opat tieto ale difam, ze na obed prehodim na nieco co sa vrati zo servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
nazdarhodiny Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Před hodinou, jankoxxx napsal: ten remen na ne sadol dokonale je z dobreho zdroje Diky 1
jankoxxx Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Tak a uz som prezul na ine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
villain83 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
jkusniar Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Rado Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
jankoxxx Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března LUC Chopard.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
villain83 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března před 11 hodinami, jankoxxx napsal: LUC Chopard.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Wow. Normálně jsem si musel vygooglit historii Chopard, já měl za to, že to byli původně primárně klenotnici a s hodinarstvim jako takovým toho moc společnýho neměli. Vůbec jsem netušil, že existujou i takhle starý kusy spojeny s touhle firmou. Copak šlape vevnitř?
jankoxxx Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března (upraveno) Ano, aj zrod znacky Chopard je kvalitne zamotana svajciarska telenovela Tu je fesak co tika vo vnutri. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března uživatelem jankoxxx
villain83 Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Parada! Já mám obecně moc rád starý firmy, který třeba už ani neexistují, a že jich, sakra, byly stovky a stovky. To jsou prostě nedoceněný a někdy i neobjevený klenoty hodinariny. A vono není divu, spousta těch firem zmizela z povrchu zemského, stejně jako jejich archivy, katalogy, reklamy... Tohle je krásnej kus hodinářský historie, normálně mi to udělalo radost. Ale u tebe jsem na takovy špeky celkem zvyklej, ty si měl vždycky (vintage) vkus.
jankoxxx Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Vdaka Svet vintage hodiniek je nekonecne krasny. Tam je este vzdy co objavovat a to sa mi na vintage hodinkach paci.. 1
Jeronimo Odesláno pátek v 16:41 Nahlásit Odesláno pátek v 16:41 TISSOT SEASTAR PR 516 GL, cal. 974. Rok 1972. Ref. 46572-1X Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se