Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 hodinami, Bert napsal:

Taubert & Fils 

Dík, ale ne. Blíže byla firma Jennie& Cie, která právě v roku 1964 představila identické hodinky jako první do 1000m. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Helvetia 

Po pradědovi od dědy . 

Aneb, když chceš v duši velký klid , tak si s sebou vezmeš ty absolutně nejblíže srdci . 

• po 2 týdnech...
Odesláno

neodolal jsem a nakoupil dalsi. Pomerne raritni Seika SCVK001. 1991-1992. Zamer byl je ozivit a nosit. Snad se zadarilo. Dnes poprve

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

jj, 4s35 na Seiko vlaste Hi-beat. Uz se tesim jak ho otestuju. To byl jeden z velkych impulsu k nakupu

Videl jsem stiznosti, ze by byla lepsi modrena vterinovka, ale kdyz je vidim na ruce, tak s tou cernou maji super mono-chromaticke kouzlo

Upraveno uživatelem nazdarhodiny
  • po měsíci...
Odesláno
před 11 hodinami, jankoxxx napsal:

LUC Chopard..

Wow. Normálně jsem si musel vygooglit historii Chopard, já měl za to, že to byli původně  primárně klenotnici a s hodinarstvim jako takovým toho moc společnýho neměli. Vůbec jsem netušil, že existujou i takhle starý kusy spojeny s touhle firmou. Copak šlape vevnitř?

Odesláno

Parada! Já mám obecně moc rád starý firmy, který třeba už ani neexistují, a že jich, sakra, byly stovky a stovky. To jsou prostě nedoceněný a někdy i neobjevený klenoty hodinariny. A vono není divu, spousta těch firem zmizela z povrchu zemského, stejně jako jejich archivy, katalogy, reklamy...

Tohle je krásnej kus hodinářský historie, normálně mi to udělalo radost👍.

Ale u tebe jsem na takovy špeky celkem zvyklej, ty si měl vždycky (vintage) vkus🤟.

• po 2 týdnech...
Odesláno

🏁 TISSOT SEASTAR PR 516 GL, cal. 974. Rok 1972. Ref. 46572-1X 

• Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...