VintageLover Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 dnes nosím tyhle staré omegy Tak to jsme přinejmenším dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Tak to jsme přinejmenším dva Tyhle jsou nádherné, jak se jich budeš chtít zbavit, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Tak to jsme přinejmenším dva Tyhle jsou nádherné, jak se jich budeš chtít zbavit, tak dej vědět. To víš, starám se o ně jako by to bylo malé dítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 To víš, starám se o ně jako by to bylo malé dítko Aj, asi jsem chycen, ze ja jsem chodil. Co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Aj, asi jsem chycen, ze ja jsem chodil. Co je to za model? OMEGA GENÉVE - KALIBR. 601 z roku 1967KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Dneska střídám 2 kousky Číslo jedna z roku 1959 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 a Číslo dvě...Jedny hezčí než druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Wow, ty Zenith vypadají výborně. Co je v nich za strojek? Skoro bych řekl, že ten, co sháním... Edit: Tak už to vidím, ten by se hodil. Ale zase se ti ten podpis nějak rozlézá... Upraveno 13. října 2012 uživatelem atomicsteve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Wow, ty Zenith vypadají výborně. Co je v nich za strojek? Skoro bych řekl, že ten, co sháním... Edit: Tak už to vidím, ten by se hodil. Ale zase se ti ten podpis nějak rozlézá... Vím, něco musím prodat a koupit si něco pořádného, už se na tom pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Dneska tento úžasný kousek. 40mm bez korunky a perfektně spíchnutý řemen od mistra Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Dneska tento úžasný kousek. 40mm bez korunky a perfektně spíchnutý řemen od mistra Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 super! Co je to za značka? A na kolik cca vyjde takový řemen. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 super! Co je to za značka? A na kolik cca vyjde takový řemen. Díky Jsou to letecké PANTO - Swiss Made, válečkový stroj, cca 1940 (40 mm průměr), víc info k nim nemám, ale v republice budou asi jediné...Strojovnu jsem viděl shodnou ve více leteckých (Silvana,atd..)Řemen je od Mistra Zrna a vyšel na 650,- včetně spony (24mm v celém průměru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 (upraveno) Mám rád tento design ciferníku a i ručky jsou super.Potom,že průměr 40mm je malý Velmi pěkné vintážky.Nebylo by foto strojku?Dík Upraveno 20. října 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Mám rád tento design ciferníku a i ručky jsou super.Potom,že průměr 40mm je malý Velmi pěkné vintážky.Nebylo by foto strojku?Dík Tady to je a budu rád za každé info, zkoušel jsem strýčka googla, ale nic převratného jsem nenašel...Akorát ta strojovna se vyskytuje velmi často v těchto typech leteckých hodinek (OLMA, NIDOR, RELLUM,atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Mám doma časopis švýcarských hodinářů, je tam spousta reklam od dnes neznámých firem, tak se zkusím podívat, jestli tam někde nejsou inzerované ;-) Ale nemám teď vůbec čas, tak se může stát, že dostaneš obrázek až k Vánocům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Mám doma časopis švýcarských hodinářů, je tam spousta reklam od dnes neznámých firem, tak se zkusím podívat, jestli tam někde nejsou inzerované ;-) Ale nemám teď vůbec čas, tak se může stát, že dostaneš obrázek až k Vánocům... To bych byl moc rád, potom to teda, až budeš mít čas, můžeš hodit SEM a budeš u mě mít pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Jaro, Léto, Zenith, Zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Jaro, Léto, Zenith, Zima Tak ještě jedna teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Narazil jsem na docela povedené hodinky značky: MIRAMAR GENÉVE. Mnoho informací jsem ne netu nenašel. Dle mě jde o hodinky z konce šedesátých nebo počátku sedmdesátých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se