Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Mám vintážních povícero, nějak sem průběžně dám fotky. Jako první bych předvedl NOS Junghans se strojkem Durowe, automaty, odhadem 70. léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Pak jsou tu Doxy ze začátku 50. let s bumper automatem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 No a ladičkové Longines: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Longines s ručním nátahem (strojek L 6922): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Dnes Lanco 70 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 V 4. 11. 2012 v 8:45, Foundryman napsal: No a ladičkové Longines: Teda ty jsou, až se jich budeš chtít zbavovat, tak dej vědět. (budou v dobrých rukách) V 4. 11. 2012 v 11:15, jarolsa napsal: Dnes Lanco 70 roky. K téhle značce jsem nikdy nějak nepřilnul, ale po zhlédnutí Tvých chronografů asi přehodnotím situaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Taky tady mám Omegy Constellation s chronometrovým strojkem 1011. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 A nesmí chybět klasika, můj jediný tuzemský kousek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 V 4. 11. 2012 v 12:08, Foundryman napsal: A nesmí chybět klasika, můj jediný tuzemský kousek: Novou korunku a nemá to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 V 4. 11. 2012 v 12:18, Chosé24 napsal: Novou korunku a nemá to chybu. Už tam je, tohle je starší fotka. V malém hodinářství ze starých zásob za 150,- Kč vč. výměny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 V 4. 11. 2012 v 13:04, Foundryman napsal: Už tam je, tohle je starší fotka. V malém hodinářství ze starých zásob za 150,- Kč vč. výměny To není špatný,chci pro tebe dělat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Tie LANCO su super...krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 To mi připomíná, že příští týden budu mít své zanedbávané Vulcain Cricket z generálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Doufám, že se budou tatovi tyhle letecké ROCAIL na nározky líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 ty se mi líbí V 4. 11. 2012 v 21:21, Tada napsal: To mi připomíná, že příští týden budu mít své zanedbávané Vulcain Cricket z generálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Teda tady je to radost pohledět, jedny hezčí než druhé... VintageLover:Myslím, že táta bude mít radost. Aspoň já bych teda měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Jedna v ranním slunci. Tyhle nosím opravdu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 V 6. 11. 2012 v 6:46, Wanderer napsal: Jedna v ranním slunci. Tyhle nosím opravdu rád. Pěkná chrona mistře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Dnes tyto krásky: GUB Glashütte, 70.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Mé oblíbené YEMA Really, trochu poškrtaná luneta, jinak velmi příjemný stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se