Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 1. 5. 2017 v 19:05, colommbo napsal:

Dnes dopoledne Roamer(y) a odpoledne Doxy... :smile_anim:

Doxy jsou hezký, číselník i pouzdro v hezkým stavu. U těch Roamerů bych si nebyl moc jistý originalitou.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Delawer: Díky! Doxy mám od jednoho zdejšího člena a Roamer(y) jsou z Pardubic - je pravda, že vypadají (zdají se být) takové "podezřelé"... :lol2: Můžeš mít tedy i pravdu, nicméně nevím, jestli v případě takových či podobných levnějších kousků by někomu stálo za to se s tím patlat, spíš by se vyplatilo dělat to ve velkém, ale mohu se (naivně) mýlit... Ciferník díky červeným puntíkům i helvetskému křížku působí docela vesele a na střídání s jinými pro denní nošení dobrý...! :rolleyes:

post-53456-0-85654000-1493722559_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V 30. 4. 2017 v 13:44, Sacíbagr napsal:

V 30. 4. 2017 v 15:02, villain83 napsal:

Parada

V 30. 4. 2017 v 15:09, mAra_ napsal:

Bedjo, to je ale Mega paráda.... Jak fotka, tak hodinky... Moc pěkné.

V 30. 4. 2017 v 18:15, AndyAaron napsal:

To je kalendarovka jak vysita. Nezapomen ji pak poslat

V 30. 4. 2017 v 18:39, Harwey napsal:

tak toto je parada!

skvele hodinky a perfektna fotka.

...děkuji všem pacientům za plusovou reakci.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři

Mne sa zda ze ako Roamer, tak Fortis, Oris, atd. znacky su s oblubou renonovane, resp. premalovavane Made in India. Alebo su tam kompletizovane, maju Swiss Made strojcek, vyrobcu neviem, nevidel som ziadne logo ani cislo.

Ale su fajn, hlavne ze robia radost uzivatelovi:)

Odkaz ke komentáři

V 2. 5. 2017 v 10:56, colommbo napsal:

Delawer: Díky! Doxy mám od jednoho zdejšího člena a Roamer(y) jsou z Pardubic - je pravda, že vypadají (zdají se být) takové "podezřelé"... :lol2: Můžeš mít tedy i pravdu, nicméně nevím, jestli v případě takových či podobných levnějších kousků by někomu stálo za to se s tím patlat, spíš by se vyplatilo dělat to ve velkém, ale mohu se (naivně) mýlit... Ciferník díky červeným puntíkům i helvetskému křížku působí docela vesele a na střídání s jinými pro denní nošení dobrý...! :rolleyes:

Ono to bude asi tak, jak píše i Harwey.... v Indii se toho dělá hafo a na tuny, vždycky mají číselníky pouze s "tiskem" a bývají dost barevné. Na ebay jich je opravdu hodně. No a na Aukru už se taky našel expert, který je za levno kupuje přes ebay a pak je tam jako zaručené origoše prodává..... Hodně by napověděl strojek, zkus mrknout. Dýnko je jen zacvakávací, tak to půjde lehce.

Ale nijak ti je nehaním, jestli se ti ty hodinky líbí, tak je to nejdůležitější.

Tady je jeden příklad..

http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-ROAMER-Handaufzug-HERREN-ARMBANDUHR-HAND-WINDING-MENS-WATCH-G0401-/112388811567?hash=item1a2ae52b2f:g:XRwAAOSw42JZBCtL

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=roamer&_sop=15

Upraveno uživatelem Delawer
Odkaz ke komentáři

Děkuju vám, chlapci, bude (je) to, jak píšete. Člověk se učí furt, na druhou stranu jsem asi s velmi vysokou pravděpodobností jedinej člověk u nás na vsi mající hezký indickošvýcarský mechanický hodinky pro každý den... :)

Odkaz ke komentáři

Jo, není to snadý. Já jsem pár let zpět chtěl udělat něco podobného, ale místní mi to rozmluvili :-). Pokud nestály majlant, tak ať tě těší dál. Polabská víska? Odkud jsi? Možná jsme skoro sousedi :-)

Odkaz ke komentáři

Ještě jednou díky, chlapci, příště budu (snad, doufám, věřím) moudřejší a ostražitější. Pár korun stály, naštěstí ne takovej ranec, abych si musel zoufat, na druhou stranu každá koruna, kterou lze investovat do jiných hodinek, se počítá, ale nežijeme jen pro peníze, že...? :D A opakuju, jako hodinky na práci kolem baráku a běžné denní nošení budou dobrý. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...