blackhead Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Pekny jsou, napis k tomu nejakou story ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Dnes sovietské - bieloruské Luch (Lúč) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Zdravim vospolok - par cvakov z dnesneho dna najrv moje oblubene Constellation a taktiez novy prirastok Zenith ... ty Zenithy jsou super. Co to je za pásek? Ještěrka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 ty Zenithy jsou super. Co to je za pásek? Ještěrka? Ahoj, presne tak jastericka, dik za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panelfotr Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Dneska vyzvednuty od doktorky. Znáte to - já snad s nimi půjdu spát (zasněný smajl).Jinak hodinky (včetně vintážních) považuji za užitnou věc, která se má používat. Pochopitelně s mírou. Což taky činím. Pátek je jasný, ale postupem času asi budu potřebovat víc pátků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Dneska vyzvednuty od doktorky. Znáte to - já snad s nimi půjdu spát (zasněný smajl).Jinak hodinky (včetně vintážních) považuji za užitnou věc, která se má používat. Pochopitelně s mírou. Což taky činím. Pátek je jasný, ale postupem času asi budu potřebovat víc pátků. Zajímavé Omegy, ty ručičky jsou originál ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panelfotr Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Upřímně s ručičkami - nevím. Ve fóru Vojenské, vlákno Pěkné omega (neumím dát prolink, jsem již stár a tupec; smajl) se objevily velmi podobné, jen s vteřinovou na 6 od Luk. Ale nemají vyfocené ručičky.Proto jsem na tamto vlákno dal pár detailních fotek těch mých, že aby se to dalo porovnat. Já mám stále podezření, že je to předělávka LDH. Tuhle se na Aukru ovšem objevily stejné jak ty moje. Jejich ručičky si nepamatuju. Ale jsou hezké, moc se mi líbí, tak to neřeším. Je pravda, že po výměně poškrábaného plastu (zachoval jsem ho pro příští sběratelské pokolení) za sklo se mi zdá, že každá ručička má jiný odstín. Tak možná jedna je originál a druhá není. Chtělo by to nějakého omegistu vintážistu, já jsem začátečník a neznalec. Těším se, že mi zkazí radost a budu pracně za těžké peníze shánět ručky... Otázku správného řemenu nechme stranou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 No máš úplnou pravdu, nebo to možná zkreslují ty fotky. Každopádně dle fotek mi přijde, že je každá ručička jiná. Sice jsem chronopacient vintage hodinek, ale omegy jsem nikdy moc neřešil, takže nejsem schopen také posoudit. Ale když se podívám na tu vteřinovku a pak na minutovku a hodinovku, nepřijde mi to jako celek. Nezdá se mi, že by Omega takto udělala. I to uchycení minutovky na středovou osičku je takové "všelijaké". Ale jak říkám, je to pouze můj názor, který nemusí být vůbec pravdivý. Důležité je, aby se líbili tobě a hlavně aby si z nich měl radost.Tak si je užívej Marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Zákazník si může vybrat jakoukoli barvu, když to bude černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Nosíme vintáže, nosíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Rád nosím vintage hodinky,jedna večerní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Dnes zase tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Nosíme vintáže, nosíme Nosíme vintáže, nosíme a dělá nám to radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Tak já konečně taky něco přidám: Eterna - kladívkový automat v oceli z 40.-50. let Cortébert v oceli z 70. let A snad již brzy se dostanou na ruku Rado Diamaster 10 z oceli se safírovým sklíčkem a nepoškrabatelnou lunetou z karbidu wolframu z konce 70. let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Vcera postak prinesl novy prirustek: finska znacka Leijona, Swiss made ve Wehrmachtswerk koncem 60.let, strojek Unitas 6325.Laciny kousek, ale i tak mi udelal radost. Rychla fotka mobilem, tak me omluvte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Tak já konečně taky něco přidám: Eterna - kladívkový automat v oceli z 40.-50. let eterna.jpg Cortébert v oceli z 70. let cortebert.JPG A snad již brzy se dostanou na ruku Rado Diamaster 10 z oceli se safírovým sklíčkem a nepoškrabatelnou lunetou z karbidu wolframu z konce 70. let rado.JPG Ty RADO jsou fakt hodně přísný Trochu závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 To jo, ještě k nim mám signovaný tah Ale strojek se nějak zbláznil, tak půjdou ještě k hodináři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 To jo, ještě k nim mám signovaný tah Ale strojek se nějak zbláznil, tak půjdou ještě k hodináři Až se ti dostanou na ruku, tak je sem určitě nahoď. Ty hodinky si to zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Konečně byla příležitost vytáhnout k hodinkám dobovej oděv, vycházkovku 90ID. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Zrovna přišla na návštěvu sousedovic fenka,tak jsem je i ji blýsknul a tak si říkám,kdo je hezčí.Hodinky nebo Elza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se