Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jsou super, taky jedny mám. Jsou ve vlákně pár stránek zpět.

Jo, na ty jsem koukal! Moc se mi líbil ten cifr. Díky barvě musí být perfektně čitelný. To ty moje za šera moc nejsou, ale jde to.

Tak moc jsem si chrona přál, až jsem si je v pondělí koupil. Život je jen náhoda a zničeho nic se objevila příležitost koupě. Snad jen dodám to, že byly minimálně nošeny a jsou proto jako nové. Sice se mi moc líbí, ale kvůli jejich stavu je nebudu nosit moc často. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, mají plastický indexy a vypadají opravdu dobře. Ale já to měl úplně stejný. Objevila se nabídka tak jsem neváhal a šel do nich. 

Cifr je jinak super stavu, na to kolik jim je let. Pouze malé poškrábání u 11 hodin. Ty tvoje vypadají jako NOS. Těžký NOS :)

To je blbost je mít zavřený doma v hodinkovnici a chodit se na ně koukat. Jen je nos. Hodinky ti mají dělat radost už při prvním pohledu 
a to nemusí ani jít. Teda pokud si pacient :)

Pokud máš vícero hodinek a střídáš je, tak je jen tak neobnosíš. Btw jsou zlatý nebo pozlacený? 

Odkaz ke komentáři

Jsem pacient, nejednou jsem šel kvůli hodinkám do debetu, když se naskytla dobrá koupě :D Ty moje jsou zlaté - 18k. Až bude lepší počasí a světlo, tak sem dám lepší fotky. Původní majitel je prý měl asi jen pětkrát. Proč a z jakého důvodu je nenosil jsem se nedozvěděl.

Odkaz ke komentáři

...zatím jsem moc vintage nenosil, ale od včerejška budu...pravda, asi ne každý den, spíš ke speciálním příležitostem, sem tam nějaké to obchodní jednáníčko :) ...z blízka na nich jdou ty roky poznat (cca 65), hlavně na cifru...ale jinak musím říct, že jsem jejich kouzlu zcela propadl...a jak tikají, herdek, do teď jsem si myslel, že nejkrásnější zvuk má Unitas, ale kam se hrabe na Venus 188 :)

post-20351-0-32794700-1363868417_thumb.jpg

post-20351-0-01838800-1363868426_thumb.jpg

post-20351-0-54544200-1363868430_thumb.jpg

post-20351-0-93651000-1363868435_thumb.jpg

post-20351-0-27549600-1363868443_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem pacient, nejednou jsem šel kvůli hodinkám do debetu, když se naskytla dobrá koupě :D Ty moje jsou zlaté - 18k. Až bude lepší počasí a světlo, tak sem dám lepší fotky. Původní majitel je prý měl asi jen pětkrát. Proč a z jakého důvodu je nenosil jsem se nedozvěděl.

Javerte, tak to si měl extra kliku, sehnat je v takovýmhle stavu a ještě ve zlatě. Mohu se zeptat, na kolik tě přišly? Pokud je má okázalost moc velká, klidně mi pošli SZ, jen pro zajímavost.

Bacha na ně, zlato je dost měkký a není problém na nich nadělat hodně bouchanců :(

Odkaz ke komentáři

Javerte, tak to si měl extra kliku, sehnat je v takovýmhle stavu a ještě ve zlatě. Mohu se zeptat, na kolik tě přišly? Pokud je má okázalost moc velká, klidně mi pošli SZ, jen pro zajímavost.

Bacha na ně, zlato je dost měkký a není problém na nich nadělat hodně bouchanců :(

jj, můžu jen potvrdit, viz stav těch mých před renovací...a to byly nošeny poměrně opatrně mým šetrným otcem....

post-20351-0-25761100-1363870870_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pošlu SZ. Je to delší historie.

Odkaz ke komentáři

No, původní stav nebyl žádná sláva, nejhorší bylo asi vyšoupané uchycení stěžejek...ty ťukance by se daly ještě asi snést, ale bez opravy toho uchycení byly stejně nenositelné (nebo nositelné jen s vysokým rizikem ztráty).

Teď vypadají skvěle, rozhodně ne jako nové, ale mají šmrnc...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...