Javert Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Jsou super, taky jedny mám. Jsou ve vlákně pár stránek zpět.Jo, na ty jsem koukal! Moc se mi líbil ten cifr. Díky barvě musí být perfektně čitelný. To ty moje za šera moc nejsou, ale jde to.Tak moc jsem si chrona přál, až jsem si je v pondělí koupil. Život je jen náhoda a zničeho nic se objevila příležitost koupě. Snad jen dodám to, že byly minimálně nošeny a jsou proto jako nové. Sice se mi moc líbí, ale kvůli jejich stavu je nebudu nosit moc často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Jo, mají plastický indexy a vypadají opravdu dobře. Ale já to měl úplně stejný. Objevila se nabídka tak jsem neváhal a šel do nich. Cifr je jinak super stavu, na to kolik jim je let. Pouze malé poškrábání u 11 hodin. Ty tvoje vypadají jako NOS. Těžký NOS To je blbost je mít zavřený doma v hodinkovnici a chodit se na ně koukat. Jen je nos. Hodinky ti mají dělat radost už při prvním pohledu a to nemusí ani jít. Teda pokud si pacient Pokud máš vícero hodinek a střídáš je, tak je jen tak neobnosíš. Btw jsou zlatý nebo pozlacený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Jsem pacient, nejednou jsem šel kvůli hodinkám do debetu, když se naskytla dobrá koupě Ty moje jsou zlaté - 18k. Až bude lepší počasí a světlo, tak sem dám lepší fotky. Původní majitel je prý měl asi jen pětkrát. Proč a z jakého důvodu je nenosil jsem se nedozvěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Javert: Jsou parádní, těším se na další a lepší fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 ...zatím jsem moc vintage nenosil, ale od včerejška budu...pravda, asi ne každý den, spíš ke speciálním příležitostem, sem tam nějaké to obchodní jednáníčko ...z blízka na nich jdou ty roky poznat (cca 65), hlavně na cifru...ale jinak musím říct, že jsem jejich kouzlu zcela propadl...a jak tikají, herdek, do teď jsem si myslel, že nejkrásnější zvuk má Unitas, ale kam se hrabe na Venus 188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Jsem pacient, nejednou jsem šel kvůli hodinkám do debetu, když se naskytla dobrá koupě Ty moje jsou zlaté - 18k. Až bude lepší počasí a světlo, tak sem dám lepší fotky. Původní majitel je prý měl asi jen pětkrát. Proč a z jakého důvodu je nenosil jsem se nedozvěděl. Javerte, tak to si měl extra kliku, sehnat je v takovýmhle stavu a ještě ve zlatě. Mohu se zeptat, na kolik tě přišly? Pokud je má okázalost moc velká, klidně mi pošli SZ, jen pro zajímavost.Bacha na ně, zlato je dost měkký a není problém na nich nadělat hodně bouchanců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Javerte, tak to si měl extra kliku, sehnat je v takovýmhle stavu a ještě ve zlatě. Mohu se zeptat, na kolik tě přišly? Pokud je má okázalost moc velká, klidně mi pošli SZ, jen pro zajímavost.Bacha na ně, zlato je dost měkký a není problém na nich nadělat hodně bouchanců jj, můžu jen potvrdit, viz stav těch mých před renovací...a to byly nošeny poměrně opatrně mým šetrným otcem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 jj, můžu jen potvrdit, viz stav těch mých před renovací...a to byly nošeny poměrně opatrně mým šetrným otcem.... Ale i ty tvoje jsou v dobrém stavu. Sem tam nějaký bouchanec, ale to k těmto hodinkám do jisté míry patří. Vždyť jsou starší než my všichni dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Javerte, tak to si měl extra kliku, sehnat je v takovýmhle stavu a ještě ve zlatě. Mohu se zeptat, na kolik tě přišly? Pokud je má okázalost moc velká, klidně mi pošli SZ, jen pro zajímavost.Bacha na ně, zlato je dost měkký a není problém na nich nadělat hodně bouchanců Pošlu SZ. Je to delší historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 No, původní stav nebyl žádná sláva, nejhorší bylo asi vyšoupané uchycení stěžejek...ty ťukance by se daly ještě asi snést, ale bez opravy toho uchycení byly stejně nenositelné (nebo nositelné jen s vysokým rizikem ztráty). Teď vypadají skvěle, rozhodně ne jako nové, ale mají šmrnc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Občas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Občas P1000525 2.JPG P1000384.JPG Manťáku, poprvé co vidím jiný woče než Prim na tvoji ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Manťáku, poprvé co vidím jiný woče než Prim na tvoji ruce Najdou se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Tak Astronauty nebo Accutrony Speceview od Bulovy bych si taky nechal líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Tak Astronauty nebo Accutrony Speceview od Bulovy bych si taky nechal líbit... Tady je máš a za myslím dost dostupnej peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Už jsem je viděl i na Aukru, ale nakonec to nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dnes na malu oslavu by sa mohli hodit tieto Baume & Mercier (az na foto som si vsimol ze mam datum o den dopredu, hned to napravim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dnes na malu oslavu by sa mohli hodit tieto Baume & Mercier (az na foto som si vsimol ze mam datum o den dopredu, hned to napravim:)To je taky mňamózní hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dnes na malu oslavu by sa mohli hodit tieto Baume & Mercier (az na foto som si vsimol ze mam datum o den dopredu, hned to napravim:) Tak to už je trochu jiná liga. Nějaké bližší info? rok výroby? Předpokládám, že zlato... ruční nátah.... hele asi je chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se