Gombo Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 a dnes WW1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Želvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Občas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alex77 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Maj koule Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alex77 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Ta komprimace fotek je tady desna.Na tehle snad bude vic videt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alex77 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Jedny bejci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
szeryng Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Odpoledne na zahrádce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Nostalgie na neděli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Dnes jedny z mojich najoblubenejsich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Dneska přibyl jeden malý kousek pro radost. Tissot seastar 784-2 z 60. s tropical cifrem. Původně jsem je tam chtěl nechat, že je někdo ošklivě umyl, ale pak jsem se díval, že potisk je bez poskvrny včetně přechodu kolem indexů. Osobně mi to padlo celkem do oka a pracovně jsem je přejmenoval na plesnivky. Jsou na původním pružným tahu, co rád trhá chlupy. Máte někdo nápad na co je nasadit, říkal jsem si, že nějaký vintage řemen zhruba jako měly putovní davosy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Poptej se brašnářů co dělají "plesnivé" kožky na PANERAI - třeba se tu hnědou podaří trefit a budeš mít opravdovou stylovku
Lamiczka Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Ten cifr byl ve skutečnosti původně modrý, hnědý je podklad na který to oprýskalo. Zkusím zadat dotaz, jestli někdo nemá zrovně vintage plesnivku 18mm na prodej nebo aspoň kůži ze které by ho vyrobil
Anela Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 já mám pocit, že jsem u zrna v galerii něco podobného viděl.
Alex77 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 L Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alex77 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Copernicus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Dnes dalsi kusok patriaci k mojim najoblubenejsim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Marinery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 MarineryObčas se mi zasteskne:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se