Rodkopf Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Krásné a elegantní JLC! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Dnes jen tak zkouším jedny automaty od Sicury, trošičku přeleštit sklíčko a jsou skoro NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 To Drew: Obrovský respekt !!! Mám rád lidi, co jim není lhostejná minulost a vloží nemalé prostředky do její záchrany.Jít do kšeftu, vybalit cash na stůl a koupit něco IN, je mnohem jednodušší... Pěkné fotky ještě krásnějších hodinek. Ty JLC jsou v perfektním stavu, gratuluji. Na ty Speedmastery se kdyžtak stavím do fronty. Krásné a elegantní JLC! Díky moc Vám všem. No ty peníze do opravy Rolexů jsem fakt hodně zvažoval, nejsem nějak zvlášť majetný člověk, a když člověk slyší v telefonu, není problém, ten bílý ciferník vám objednáme ze Švajcu, ale bude to stát dalších 10 tisíc, má trochu problém udržet rovnováhu :-) Každopádně mě na hodinkách uchvacuje právě ten příběh, proto mám rád vintage, Moony rozhodně chci ponechat v původním stavu (ve skutečnosti vypadají lépe než na těchto fotografiích). JLC jsou neskutečné, téměř nemají patinu, jen už jsou na běžné nošení i při mém téměř dívčím zápěstí dost malé (33 mm). Mám kdyžtak k dispozici ještě Speedy Reduced na tahu z r.2003, moc pěkné, a ty bych rád prodal vč. Extract of Archives, má je zatím půjčené kamarád, ale zřejmě je nakonec nebude chtít, tak kdyby byl zájem, stačí dát vědět. Sice jsem ještě nikdy žádné hodinky neprodával, ale budu jednou muset začít. Jinak nejhezčí, na co jsem tady narazil, jsou PRIMy diplomat, ty můžou směle konkurovat JLC, respekt našim hodinářům ! Zdravím všechny, D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 No a když už jsem se tak rozepsal, tady je ten můj Datejust před opravou, po opravě na původním tahu Jubilee 62510H + kolekce vyměněných dílů, které mi od Bechyněho vrátili po opravě: a všechno, co se vyměnilo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Pěkné fotky ještě krásnějších hodinek. Ty JLC jsou v perfektním stavu, gratuluji. Na ty Speedmastery se kdyžtak stavím do fronty. Jejda koukám Dobrá u F-M, to jsme skoro sousedi, a dle fotky studium medicíny nebo příbuzného oboru, což mi dává na chleba; a já si říkal, že se tady nikdo o hodinky kolem nezajímá. Jinak pěkná kolekce dle popisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Jejda koukám Dobrá u F-M, to jsme skoro sousedi, a dle fotky studium medicíny nebo příbuzného oboru, což mi dává na chleba; a já si říkal, že se tady nikdo o hodinky kolem nezajímá. Jinak pěkná kolekce dle popisuTo víš, že zajímá... V Dobré už tak moc často nejsem... Je to z důvodu toho studia - dodělávám si biomedicínu a taky kvůli práce... A díky za poklonu Abych nebyl OT, tak dneska mám na sobě tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 To víš, že zajímá... V Dobré už tak moc často nejsem... Je to z důvodu toho studia - dodělávám si biomedicínu a taky kvůli práce... A díky za poklonu Abych nebyl OT, tak dneska mám na sobě tyhle Tak to rád slyším. Já jsem svého času trávil v Praze taky dost času (6 let krve a potu = medicína 1.LF), jinak jsem z F-M. Krásné hodinky s krtkem v pozadí Občas ve špitále vídávám u pacientů pěkné staré Primky, ale říkám si, že by nebylo etické ptát se, zda náhodou nejsou na prodej :-) Máš někde fotku těch Autavií ? S Breitling Top timer a staršími El Primery jsem se kdysi po nich taky poohlížel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Tak to rád slyším. Já jsem svého času trávil v Praze taky dost času (6 let krve a potu = medicína 1.LF), jinak jsem z F-M. Krásné hodinky s krtkem v pozadí Občas ve špitále vídávám u pacientů pěkné staré Primky, ale říkám si, že by nebylo etické ptát se, zda náhodou nejsou na prodej :-) Máš někde fotku těch Autavií ? S Breitling Top timer a staršími El Primery jsem se kdysi po nich taky poohlížel SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Klobouk dolů Drew83..... po historicky prvním příspěvku jsem si říkal, že zase přibyl další člověk, co dává první příspěvek a hlásá co všechno má a fotky, kde nic, tu nic, ale opak je pravdou a já se zmýlil. Kéž by to tak bylo vždycky. K těm moonwatchům, jsou krásný, ne tolik jako rolády, ale je to prostě klasika. Taky se sháním a kdyby náhodou, tak se stavím hned za VintageLovera Mimochodem ty moony reduced jsou nyní v prodejním vlákně, pokud se nepletu. Už si nepamatuji za kolik, ale jsou tam. Je hezké vidět někoho, kdo má taky patologický zájem o vintage hodinky, které mají příběh a po té době jsou pořád v super stavu, případně jsou lidé, kteří je renovují. Celé bych to asi zakončil: VÍTEJ V KLUBU PACIENTŮ Marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Klobouk dolů Drew83..... po historicky prvním příspěvku jsem si říkal, že zase přibyl další člověk, co dává první příspěvek a hlásá co všechno má a fotky, kde nic, tu nic, ale opak je pravdou a já se zmýlil. Kéž by to tak bylo vždycky. K těm moonwatchům, jsou krásný, ne tolik jako rolády, ale je to prostě klasika. Taky se sháním a kdyby náhodou, tak se stavím hned za VintageLovera Mimochodem ty moony reduced jsou nyní v prodejním vlákně, pokud se nepletu. Už si nepamatuji za kolik, ale jsou tam. Je hezké vidět někoho, kdo má taky patologický zájem o vintage hodinky, které mají příběh a po té době jsou pořád v super stavu, případně jsou lidé, kteří je renovují. Celé bych to asi zakončil: VÍTEJ V KLUBU PACIENTŮ Martyahoj Marty, díky moc za uvítání. Já jsem celkem dlouho otálel, než jsem se tady ukázal, ale pod stejným nickem jsem už nějakou dobu aktivní na WUS, takže "úplný" začátečník až tak nejsem Taky nemám rád lidi, kteří jen machrujou a skutek utek, přesně do takové situace jsem se nechtěl dostat. Musím říci, že "hodinkáři" jsou z mé zkušenosti docela fajn příjemní lidi. Všechny dotazy k mým kouskům mi vždycky neskutečně detailně zodpověděli a byli vůbec veskrze nápomocni. Díky za uvítání v klubu pacientů, ale já pracuju na druhé straně, tak nevím, jestli si hned zvyknu Zdravím O. Do těch Moonů určitě běž, jsou to nádherné hodinky, dají se nosit i na tak titěrném zápěstí, jako mám já - ve skutečnosti tak ohromně nevypadají, je to dáno zkreslením objektivu;) PS tady je kompletní sbírka vč. Longines, Omeg Constellation a Ulysse Nardin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Dnes dorazili Ladičkové Bulova Accutron (1973). Len vymeniť tuhý remienok a snáď sa na ruku dostanú často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Dnes dorazili Ladičkové Bulova Accutron (1973). Len vymeniť tuhý remienok a snáď sa na ruku dostanú často. Accutrony jsou legendární, gratuluji, ať se dobře nosí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Accutrony jsou legendární, gratuluji, ať se dobře nosí ! Vďaka! Už len vymyslieť, kam s nimi na noc, lebo bzučia ako roj komárov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Vďaka! Už len vymyslieť, kam s nimi na noc, lebo bzučia ako roj komárov možná dobrý tip, jak se komárů přes noc zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Mrkni do sekce Srazy-Beskydská grupa...scházíme se min. cca měsíčně a občas střihneme Ostravu. Ahoj, promiň tvůj příspěvek jsem přehlédl, hned se na to podívám. Jak se člověk kvalifikuje k pozvání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Vďaka! Už len vymyslieť, kam s nimi na noc, lebo bzučia ako roj komárov Zase se neprobudíš pokousanej, to je pozitivní. Krásné hodinky, gratuluju !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 se dvěma pérovníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 se dvěma pérovníky... Moc hezký kousek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Dnes znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Tak dneska BULLHEAD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se