Jeronimo Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 ty poljoty jsou v krasnem stavu. Já si nedávno pořídil poljoty s budíkem v podobném stavu Díky, ale TH Autavie nebo Monaca to zatím nejsou...
Ondoni Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Ráno po delším váhání jsem je nasadil a vzal je vyvenčit do práce...když je tak hezky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SakalMarty Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 tak dneska chrona v PVD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Primm Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 tak dneska chrona v PVD pekny bullhead
VintageLover Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Zkouška přesnosti hodinek z prodejního vlákna - Spezichrony obstály (od včerejška do 10 sekund do +) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Dneska jsem vytáhl svoje (asi) nejlacinější mechanické hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Vintage hodinky a vintage auto, navíc skvěle barevně sladěné... více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52944-nemecka-jemna-mechanika/
xmikes Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 (upraveno) Já dnes toto s novým silikonovým řemenem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. datum je trochu mimo ale to neřeším:) Edit: jak se na to dívám, tak ty hodinky vypadají jak nějaké 45mm:) Upraveno 26. června 2013 uživatelem xmikes
SakalMarty Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Tak dneska za slušňáka - oblekovky DOXA big size Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 prakticky nic jiného nemám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Dneska se nemontuje, tak jsem vytáhl tyhle krásky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Ty jsou fakt krásné, já nemít 21cm zápěstí,už nějaké mám...
SakalMarty Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 Dneska toho bylo tolik, že jsem se k postu dostal až teď. Takže dneska hodně česká kultovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Ahoj, jasně, že vintage hodinky nosím. Proto jsem si je také kupoval Minulou sobotu jsem vzal na výlet Nordmannovi Dienstuhr Phenix. Navštivili jsme obec Nová Sedlica - nejvýchodněji položená Slovenská obec, oblast Dukelského průsmyku atd. Aby to bylo echt vintage, dal jsem to na Zündappu (r.v. 1940) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 No máš to pěkný oboje, jak hodinky, tak motocykl. Pořád mě to vrtalo hlavou, že jsem nejel, ale kvůli práci bych to stejně musel odvolat. Tak ať všechny stroje šlapou...
Rodkopf Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Ahoj, jasně, že vintage hodinky nosím. Proto jsem si je také kupoval Minulou sobotu jsem vzal na výlet Nordmannovi Dienstuhr Phenix. Navštivili jsme obec Nová Sedlica - nejvýchodněji položená Slovenská obec, oblast Dukelského průsmyku atd. Aby to bylo echt vintage, dal jsem to na Zündappu (r.v. 1940) Parádní motorky!
Ondoni Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Dneska moje nejoblíbenější... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Ahoj, jasně, že vintage hodinky nosím. Proto jsem si je také kupoval Minulou sobotu jsem vzal na výlet Nordmannovi Dienstuhr Phenix. Navštivili jsme obec Nová Sedlica - nejvýchodněji položená Slovenská obec, oblast Dukelského průsmyku atd. Aby to bylo echt vintage, dal jsem to na Zündappu (r.v. 1940) Krásný mašiny. Ještě je tam ta hospoda po dřevěných schůdcích nahoru s dřevěnou vstupní verandou?
M-72 Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Krásný mašiny. Ještě je tam ta hospoda po dřevěných schůdcích nahoru s dřevěnou vstupní verandou?Ahoj Honzo, kde mysliš v Sedlici? Tam jsem fotil kamošovým foťákem...určitě i hospůdku.Jak se ke mně dostanou fotky tak to sem postnu.Trochu to asi odbočuje od témata vlákna, ale všem doporučuji tuto lokalitu pro vyčištění hlavy a načerpání energie.Nebudete rozhodně litovat !!! PS _ fotografie v Sedlici mých ¨ruských kolegů¨ s místním občanem byla ¨existenční nutnost¨ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se