Snekofon Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 (upraveno) Když synátor zahlásil, že by na Vánoce rád nové mechanické hodinky (doteď střídal Samsung Active II a Primky co jsem mu věnoval dva roky zpět), čekal jsem že budu shánět Bambina, nebo něco podobného... ale ono ne, že se mu hrozně líbí staré ze sbírky a nejvíc AutoDater... Ponořil jsem se do hlubin internetu a objednal fofrem Seiko Weekdater a následně ještě Citizen AutoDater - podobné těm co jsem měl ve sbírce. Hodinky přišly, a on stejně že se mu asi nejvíc líbí ty co už byly doma Rozloučil jsem se tedy se svými AutoDatery z roku 1965 s JET strojkem.... Seiko jsem nabídnul do inzerce a do sbírky a dnes na ruku nazul nové AutoDatery. Jsou v NOS stavu, bez jediné známky nošení, nálepka na dýnku, včetně netknutého tahu s plnými články a v plné délce. Sice ty původní měly díky Kanji znakům a jinému pouzdru trochu větší charisma, ale zase tento stav se u 60 let starých hodinek jen tak nevidí... škoda když už v tomto stavu přežily tak dlouho, aby je dojebal poburták Takže nakonec vánoce i pro mě Upraveno 29. prosince 2022 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Trocha toho vintage quartzu Citizen Crystron kalibr 8630 Rok 1976 Mimochodem, nestálo by za to založit vlákno vintage quartz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Dnes na zkoušku nový přírůstek - Citizen Ace. Tuto modelovou řadu vyráběl Citizen v letech 1961 až 1966. Navazovala na vrcholovou řadu Citizen Deluxe, která byla uvedena v roce 1958 a se kterou sdílela stejné strojky, které se lišily seřízením - Deluxe seřízeny ve 3 pozicích, Ace bez precizního seřízení. Jinak typický design dané doby, ocelové pouzdro pr. 35mm, manuální strojek 21j, kmitočet 18.000BPH a manuální nátah. Tento kus dle čísla na dýnku z 07/1962 - takže už zasloužený šedesátník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Další pěkný kousek ze tvé sbírky! Mám podobný, hranatokulatý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 @colommbo dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Jsa "vintážní typ" mající v oblibě a obdivující vše staré a stále fungující se vždycky těším na kousky v tomto vlákně. Tvé portfolio je pestré a zdá se nevyčerpatelné, děkuju ti za tvou vytrvalost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Tissot Seastar Chronograph Ref. 40508 Přijel pošťák z Německa a doručil krásné vintážní chrona ve futrálku od Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Ty Tissoty jsou veleparádní!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 9 hodinami, M-72 napsal: Tissot Seastar Chronograph Ref. 40508 Přijel pošťák z Německa a doručil krásné vintážní chrona ve futrálku od Omegy Krásný kousek. Šup pak prosím s nimi i do chrono 60-80 vlákna. Tam taky patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Dokud jsem je neposlal dál, nosil jsem je skoro každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Dugena near NOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Dnes Roamer Stingray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Pěkný kousek, ja to dnes střídal a na chvíli novej přírůstek o kterem jsem x let snil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 nieco jednoduche na vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Dnes tieto, s logom nejakej firmy na cife, ktoru sa mi nepodarilo identifikovat. Na dynku maju aj venovanie. Nepoznate niekto to logo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se