XXXfazerXXX Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Panove,ve vedlejsim vlakne se resi problem ze smejdem na nasem trhu.Nechci to tady zbytecne zasirat,ale myslim,ze mozna pro nekoho bude tenhle muj prispevek k necemu.Od jara jsem zacal mit velke bolesti kloubu.Zapesti ,lokty a kolena.Prisuzoval jsem to otresum pri hokeji-chodim ctyrikrat az petkrat tydne,ale v kvetnu sezona skoncila a bolesti zesilovaly.Zasel jsem za svym doktorem a byli to k nicemu.Zacal jsem premyslet co to mohlo takhle rychle zpusobit a nenapadlo me nic kloudnyho.Vpomel jsem si pouze,ze priblizne soucastne s bolesti se mi zacaly hodne potit nohy a podpazi a provazel to me dosud neznamej zapach.Normalne jsem zacal smrdet.Nesmejte se normalne nesmrdim.Sedel jsem doma ,stoural se v nose a premejslel jsem,ze budu muset se na hokej vyprdnout.Tak jsem si rekl,ze alespon se zbavim toho smradu.Sel jsem do koupelny a mrsknul jsem SEDIVEJ ADIDAS TYCINKU do podpazi do kose a namatlal se necim jinym.Verte nebo neverte,do druheho dne po smradu ani pamatka,nohy normalne suchy a ustupujici bolest v kloubech.Komplet bolest odeznela asi do sesti tejdnu.Rikal jsem to doktorovi a on na to,ze je to mozny .Prej to mohlo to svinstvo ucpat pory uplne a vsechna voda se zacala dostavat do kloubu a vodparovala se nohama.....nechci o tom polemizovat ,nejsem doktor a je mi fuk jak to funguje,hlavne,ze to neboli.Ted ta tresnicka na dortu....vypravel jsem to nekolikrat v hospode a dalsi tri panove se tohoto tematu chytili....znate to jak chlapi neradi mluvi o zdravotnich problemech a dva z nich ,kamenik a pingl,dokonce premejsleli,ze budou muset skoncit v praci pro stejnou bolest kloubu.......zaverem bych rekl,ze nahoda to byt muze,ale ja tomu neverim...ctyri lidi stejnej problem..vsichni ctyri jsme po vanocich zacali pouzivat sedivej Adidas a vsechny ctyri nas dneska klouby neboli a ze nas to bolelo pekelne.....................Napsal bych to nekam do novin,ale nemam na to granaty,tak snad to bude k necemu alespon pro vas...................................................................................jestli je to pravda a ja jsem presvedcenej o tom stoprocentne,dovedete si predstavit kolik lidi po svete ted boli klouby a premejsli o tom co s tim
Gilius Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Ty wolle......jestli je to tak,normálně bych se to nebál rozmáznout.......!!!!!! Čort vie,co je to za sráč!!!!!
tombed Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 já bych tomu věřil, kdoví co je v tom za svinstvo anebo třeba nemusí. ale prostě s Tebou to reaguje jinak ( jako parfémy, co na jednom voní, na druhém nemůžeš ani cí*** a je to reakce potu a pokožky), jinak třeba já tuhé pánské gely do podpaží nepoužívám, přesně prot, že to ucpe póry a pokožka nemůže dýchat. Důležité je žes to už neměl na celosrazu! To bysme si pamatovali ještě teď...
Dantechno Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Jsem rad ze jsi se uzdravil, ale ja si rozdilu v zapachu nevsimnul. At uz s tycinkou nebo bez , smrdis jako pes. PS: Kdybych te neznal tak ti neverim, ale pro cizi to je jak pohadka z HROMu.
gougy Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 No hlavně že jsi na to přišel a je Ti fajn:) (já to ze začátku bral jako alergii na šedý kov hodinek Adidas:)) Jinak to, že chemicky (nebo jakkoliv) zablokujeme odvod potu asi nebude nejzdravější způsob pro tělo.
B.F.G. Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 No tak schválně, zrovna jeden takovej tady mám, tak zkusím měsíc smrdět .... Teda ne že bych se nějak extrémně potil, třeba se někomu i zalíbím bez deo.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Tomu docela věřím. Mám podobnou, i když ne tak drsnou, historku. Pro normální běžné použití si jako deo kupuju Gillette Gel. Jednou na cestách jsem si koupil jako nouzovku něco jiného, možná to byl taky Adidas. Jako že se normálně moc nepotím, z toho šmejdu se mi udělaly na úplně novém tričku fleky a nejdou vyprat.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 fazere je to tak jak píšeš = ucpeš póry a logicky to někudy musí vylézt ven, další sračka která nikomu nedochází jsou konzervanty, které stále pereš na jedno místo - u dospělých je to celkem jedno, ale u novorozenců je to průser, protože mají pokožku jako papír a vstřebávají to rychleji = zadělávaní na alergie, které se můžou projevit až v dospělosti edit. bohužel tyhle voňafky nejdou bez parabenů atd. vyrobit
911 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 tak to cumim. drive se totiz do antiperspirantu (nebo jak se ten vecem co ZABRANUJE poceni rika) pridavalo stribro (nebo jina sracka) a ucpavalo to pory a delalo to problemy. po urcite masazi, se pak zacaly vyrabet bez techto sragor a uz by to nemelo byt tak skodlive. tak ci tak, ja to stejne nepouzivam a mam jen tuhy DEODORANT. teda se potim jako prase, ale aspon to nesmrdi
Ruda Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Buď rád, že jsi dopadl "jen" takhle. Brácha (asi taky z antiperspirantů) dostal zánět potních žláz v podpaží. Takže skončil několikrát na chirurgii, kde se mu v tom rýpali skalpelem. A navíc jako bonus na oslabení organismu se mu projevil pásový opar. Upraveno 29. září 2009 uživatelem Ruda
Gilius Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 ty jo...ještěže tydle srágory nepoužívám.......fujtajcl.......
dizi Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Dovolím si dať sem jeden odkaz: http://halbot.haluze.sk/?id=4749
Blekota Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 dobre babske dristy tu su jak vidim sa to tu riadne zvrhlo aby oxid hlinika - ktory je v kazdom deodorante a sposobuje stiahnutie potnych zliaz vyliecil tvoju bolest je chujovina na n-tu
911 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 dobre babske dristy tu su jak vidim sa to tu riadne zvrhlo aby oxid hlinika - ktory je v kazdom deodorante a sposobuje stiahnutie potnych zliaz vyliecil tvoju bolest je chujovina na n-tu no pockej. je snad rozdil mezi deodorantem a antiperspirantem? ja myslel, ze jen ty "vonavky" nic nestahujou a nezabranujou poceni. jak to teda je,?
Peta-Biker Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Vaše starosti bych chtěl mít ... To my u nás, na šachtách, vůbec neřešíme... Každej správnej chlap má trochu smrdět a být lehce přivožralej ... My když přijdem do hospody, hned poznáme, zda jsme všichni, zda někdo nechybí, či nenadbývá Upraveno 29. září 2009 uživatelem Peta-Biker
Blekota Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 no ako ktora vonavka v tycinke je to urcite nakolko to bude antipers... ale uz je vela vonaviek - deo kde sa toto svinstvo dava dokonca uz aj do novych axe.. amici na to robili studia a zistili ze oxid hlinika ma rovnake ucinky ako hlinik samotny a sposobuje predcasnu starecku demenciu a pravdepodobne sa podiela aj na alzhaimrovi a parkinsonovi - to je hlavny dovod preco su uz prakticky po celom svete zakazane WHOm hlinikove pribory a hrnce
cody Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Antismradem se mazu jen obcas (kdyz to situace zada) a taky jsem mel problemy. Fleky na tricku (ne od potu ale od dezodorantu), svedeni, barevne fleky, vyrazka atd. Ted uz par let pouzivam Niveu a zadnej problem. Obcas se namazat clovek musi, tak prubni tu Niveu...
Kalifx Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Dobře a co tedy používáte vy z vás, který píšete, že se vyhejbáte tuhejm dezodorantům? Spreje, roll-ony? Fakt mě to zajímá, protože mám právě s tuhejma dezodorantama špatný zkušenosti. Mám léta přecitlivělou pokožku a tyhle tuháče mě způsobují až ekzematické reakce... Je to asi už trošku podezřelý, ale nejhorší zážitky mám právě s šedivým adidasem...
tarmi Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Vaše starosti bych chtěl mít ... To my u nás, na šachtách, vůbec neřešíme... Každej správnej chlap má trochu smrdět a být lehce přivožralej ... My když přijdem do hospody, hned poznáme, zda jsme všichni, zda někdo nechybí, či nenadbývá přesně, jen doplním, správnej chlap smrdí i na fotce. Jinak já teď používám set roll-on, antiperspirant ve spreji a ještě s mechanickou pumpičkou. Voní to hezky, do první cigarety.... Upraveno 29. září 2009 uživatelem tarmi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se