Baker Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Puvodne to mel byt Rolex GMT Master II, ale jeste jsem nedospel. Tak teda dalsi mezistanice Za tyden se pysni vynikajici presnosti +1s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 a je to tady , Viktore, jak nemám rád "B", tak tyhle vypadaj famozně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 ty Casia ti seděly na ruce líp, ale i tak gratulace Bakere... holt B & B jde dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 tombed: casio, já myslel, že měl Orient, ty už zase chlastáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 tombed: casio, já myslel, že měl Orient, ty už zase chlastáš? Casio taky, s těma chodí na ruce doma a se smetím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Viktore jsou pěkné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Moc pěkný! Mám si na sraz vzít nářadí? Tou dobou bych už rozborku měl mít zmáknutou. Upraveno 29. září 2009 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 lib : Hlavně sebe, libe, stačíš nám jen Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Mám si na sraz vzít nářadí? Tou dobou bych už rozborku měl mít zmáknutou. Jasne, po par panacich to omrknem jestli to nejsou fíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 super, zase jednou poradne velke B.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 nonono , to mi utkelo. jojo, to znám... tipuju 1,89 promile, měli bowle a mladej vyžral švestky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Já už jdu spát, falešní kamarádi. Upraveno 29. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Pěkné, pěkné Viktore. Měls nějakej speciální důvod proč zrovna tyhle? edit: že by pocta asi nejúžasnějšímu stroji co znám? Upraveno 29. září 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Super hodinky! Koupil jsem sve BBB pred pul rokem a porad jsem z nich nadseny. Doporucuju kozeny pasek od Hirsche Super Duke s cervenym prositim. Vypada to super a hodi se to k cervenemu TACHYMETRE. Kovovy tah mam taky, ale prisel mi po par tydnech zbytecne moc tezky, jinak je moc pekny. Upraveno 29. září 2009 uživatelem speedmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Moc pěkný hodinky. Čistej údernej ciferník a super font na big date. A povedená luneta - nemám moc rád, když jsou čísla na lunetě vybarvená, tenhle kus kovu bez příkras je perfektní. Akorát ta korunka mi přijde taková zženštilá, k hodinkám se podle mě moc nehodí, s tím mám u Brajtlí trošku problém. Ale jinak těžká paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Tohle se nedá nazvat jinak než PECKAAAA takže velká gratulace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Pěkné, pěkné Viktore. Měls nějakej speciální důvod proč zrovna tyhle? Nekdo na srazu o me rekl, ze mam rad slozity hodinky, je to pravda, Panerai 111 me bavily asi 14 dni, mam rad chronograf (i kdyz je k nicemu ). Mel jsem uz mraky ruznejch chrono, ale zacalo mi vadit rozlozeni subdial na 6,9,12, tak jsem hledal neco jineho. Bigdate je super bonus, hodinky (treba oproti navitimer) jsou perfetkne vyvazene. Pak mi u 7750 vzycky vadil ten jednosmerny natah. V techto je zakladem 2892 s nejakou nadstavbou (nepodarilo se mi zjistit vice, pokud mate nejake info, sem nim), ale myslim si, ze B tento strojek asi poradne prekopava, protoze, a to je zajimave vsechny korunky jsou presne v jedne rovine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Super hodinky! Koupil jsem sve BBB pred pul rokem a porad jsem z nich nadseny. Doporucuju kozeny pasek od Hirsche Super Duke s cervenym prositim. Vypada to super a hodi se to k cervenemu TACHYMETRE. Kovovy tah mam taky, ale prisel mi po par tydnech zbytecne moc tezky, jinak je moc pekny. Uz je neco na ceste, ale s bilym prositim, cervena je prilis vyrazna. Jakou mas verzi ? Lestenou nebo brousenou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Akorát ta korunka mi přijde taková zženštilá, k hodinkám se podle mě moc nehodí, s tím mám u Brajtlí trošku problém. Ale jinak těžká paráda!!! Mas pravdu hodila by se k nim mozna trochu "drsnejsi", ale na druhou stranu, je to asi prvni korunka, ktera nezanecha zadne stopy na ruce (nosim hodinky tesne nad zapestim). Jinak luneta je otocna obousmerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 ...dávám jim čtrnáct dní, víc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se