hirsch Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Přesně tak, ty modely z tehdejšího SSSR byly dost dobře vypracované, až budu mít chvíli času šoupnu sem i flotilu limuzín tehdejších soudruhů, mám to ve vitríně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 ...ale někdy ty díly dost špatně lícovaly. Měl jsem právě podobnou Volhu - zelený sedan - a tam byly levé přední dveře úplně šejdrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) ...ale někdy ty díly dost špatně lícovaly. Měl jsem právě podobnou Volhu - zelený sedan - a tam byly levé přední dveře úplně šejdrem Asi soudruzi ze SSSR někde udělali chybu.... Upraveno 29. června 2016 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Jo, a dělali ji docela často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Vcerejsi darek na 30 je to funglovka i s krabici z roku 1981 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 To je nostalgie!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Pro mne je to spíše takova starožitnost ja jsem takovou hračku jako malý neměl. ale udelalo mi to velkou radost už jsem po tom busu pokukoval na burzách delší dobu ale cena me vzdy odradila. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Tak tady jsou ty limuzíny soudruhů ze SSSR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Jojo, soudruzi si vozili prdele v limuzinách a dělnictvo chodilo do fabrik pěšky Toho ZILa uprostřed vlevo jsem měl. V kufru bylo náhradní kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Budu muset nafotit svoje Lady. Jedna z nich je právě sovětskej model VAZ 2105 s otvíracíma dveřma šejdrem, kapotou i kufrem. Je to ten vpravo na téhle fotce. Měl jsem k němu i originální krabičku, ale bohužel jsem ji uložil spolu s dalšíma krabičkama do krabice od bot na půdu a ta stará ...ehm, maminka od přítelkyně se jednoho dne rozhodla půdu uklízet, aniž by se zeptala, jestli může vyhodit ty moje krabice... No co už.Otec má doma ve vitríně ještě nivu a UAZa ze stejné série, jestli si na to vzpomenu, tak někdy nafotím. Pokud si dobře pamatuju, tak ten UAZ má sundavací střechu a sklápěcí sedadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Jak to má UAZ nevím, ale Lada Niva měla taky sklápěcí sedadla a řiditelnou přední nápravu. Celkem unikát. Upraveno 14. července 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Dnes jsem rychle nacvakal pár fotek s tou nula pětkou, ať je to tady, dokud je to aktuální. Jak jsem psal, originální krabička bohužel skončila v propadlišti dějin. Je to škoda, vypadala pěkně, byly na ní fotky skutečného auta ve stejném odstínu laku. Jestli si vzpomenu, až budu u našich, tak vyfotím i nivu a UAZa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Jo, tak tohle je klasika. Přesně takhle si na rusáky pamatuju. Nivu jsem už kdysi viděl, UAZa nikdy. Tak se budu těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Muj dnesni ulovek. Funglovka od igry. Cisterna benzina. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Dnes jsem narazil na tuto firmu, neměl by někdo zájem o mini Valentina? Přemyšlím o objednání. Minion figure is US$85. Process will take 2weeks.Shipping to worldwide US$35 více fotohttps://www.instagram.com/efworks.scalemodel/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Tak po delší době něco přidám.Včera jsem byl v Benediktské u MAC model,tak jsem neodolal a koupil jsem MB 190E 2.3 16v v měřítku 1:43 od IXO . Docela jsem ho sháněl,protože u dealerů MB už nejde objednat,mají vyprodáno a na burzách jsem ho neobjevil . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 vicomt: Jako tradičně i tentokrát máš krásné fotky pěkných úlovků. A protože máš rád ty Mercedesy, tak ti sem taky něco šoupnu, ať to tu trochu ožije. Návrat ke kořenům - Matchbox, Models Of Yesteryear: Mercedes-Benz 770 (1931) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 siwi : díky , ten Mercedes vypadá pěkně a jako vždy to máš krásně nafocené . A abych nepřerušil Mercedes vlnu,přidám jeden model od AUTOart 1:43 , Mercedes-Benz SLR McLaren . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Vyborně! Ten jsem měl jako RC model Tak tedy pokračujeme v Mercedes vlně. Mercedes Benz SS Coupe (1928) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 siwi : pěkný SS coupe , na těch tvých fotkách jsou i ty modely od Matchbox nádherný A i dnes teda pokračujeme v Mercedes vlně a to sice dvěma generacemi CLS , měřítko 1:43 , bílý je od Norev , zelený od Minichamps . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se