Murphy97 Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Se ti teda podivam v sobotu na burze v Dejvicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 ......... autobus žádnej Tak to me mrzi. Vloni tam stopro byly. Pamatuju si to, protoze se mi strasne nelibily :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 to je v pohodě .... koupil sem si strojek na chlupy v rypáku a už se tím dvě hodiny náramně bavím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 vicomt: Zase krása. Hrozně se mi líbí trend posledních let v podobně patinovaných modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Už jsem si myslel, že mám modelů SAABů dost, ale když jsem objevil tuto 900 "Polis", tak jsem si uvědomil, že moje sbírková 95 potřebuje k sobě staršího brášku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Parada, dobre se to tu rozrusta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Deprese je zpet...Jsem prave na burze v Dejvicich, prolitl jsem to za 20 minut a utvrdil se v tom, ze mi to posledni dobou fakt nic nerika. Automodelove vyhoreni. Nejlepsi na cele burze byl parek s horcici v mistni menze. Ach jo... YPO: zadnej citybus, bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Tak koukám, že jsem ušetřil cca 200 km cesty tam a zpět, původně jsem uvažoval, že se tam rozjedu a nakonec jsem ulehl s angínou. S nostalgií vzpomínám na burzy v bývalém ÚKDŽ na Vinohradech v 80. letech. Tam se dalo sehnat moc krásných věcí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Jen na vysvetlenou, vubec nekritizuji tu burzu. Dokonce bych rekl, ze toho tam bylo dost k videni. Take hodne prodejcu, vcetne Nemcu, Slovaku, Madaru a dokonce Belorusu. Kritizuji sebe a sve sberatelske vyhoreni :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Díky za info, tak se mrknu do kalendáře kdy bude další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Martine ty máš teda věci . Pusť na chvíli modely z hlavy,jako by jsi je neměl a časem uvidíš,třeba je zase rád vezmeš do ruky .Já jsem se Ti ani neozval,jestli na burzu půjdu,neb jsem to do poslední chvíle nevěděl.Ale mládežníci ráno rozhodli,že se teda půjde,tak jsme vyrazili a lehce před desátou jsme byli uvnitř.To už samozřejmě někteří prodejci pomalu sklízeli věci ze stolu,protože na burzu se chodí dřív,že jo Ale jak píšeš,prodejců tam bylo celkem dost. No a já jsem spokojen,koupil jsem starší Minichamps,za cenu bych řekl hodně zajímavou. Hirsch : Na burzy v ÚKDŽ a v Radiopaláci na Vinohradské mě bral jako malého tatík.Pamatuji si,jak jsme tam chodili stát do fronty na 7hod ráno.Na podzim jsme stáli ještě ve tmě,fronta až za roh . Ale v porovnání se současností tam bylo narváno . BMW 507 (1957) v měřítku 1:43 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Já se do těch Dejvic budu muset jednou taky vypravit. Akorát budu mít teda pocit, že jdu o víkendu do práce, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 siwi : Tak další burza v Dejvicích je 5.11.2016 , akorát budeš muset teda překonat ten pocit , že jdeš do práce A přidám druhý model od Minichamps , který jsem tam nemohl nechat . Ferrari F50 silver v měřítku 1:43 . Vyráběli je ještě v červené a žluté barvě . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 vicomt: Díky za informaci, zvážím to. Musí tam být spousta krásných modelů, když vidím ty tvé úlovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Jsem ještě vyhrabal nějaké staré Bburago, můj "dreamcar" Jaguar E 1961, 1:18 Bburago Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Na té poslední fotce je podle boční linie krásně vidět, jak E-Type stylisticky navazuje na svého předchůdce XK 120: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Přidám jedno větší měřítko,ať to tady trochu oživíme . Abych se nechlubil cizím peřím,model je juniora. Mercedes-Benz S třída v cabriu , měřítko 1:18 od Norev . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Pořád mi nejde do hlavy, proč Norev ty osmnáctiny dělá tak hezký a při tom měřítko 1/43 jsou předražený hračky pro děti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ahoj,mohu se zeptat jaké používáte vitríny na modely, respektive, máte to dělané na zakázku nebo se to dá někde sehnat? Potřebuji něco na stěnu pro 1:24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se