Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

siwi: pěkná je ta oranžová ! Ty své modely demontuješ z podstavce ? 

Chtěl jsem právě tu oranžovou, protože těch v mém dětství jezdilo nejvíc a slušela jim. Modely se na focení snažím z podstavce demontovat. Ale pokud jdou šroubky ztuha, nelámu to přes koleno. Mám obavu, že při vyvinutí větší síly by mi mohly sklouznout prsty a něco bych ulomil. Kdysi se mi takhle doslova rozletěl na kusy celý ruský model Lady Samary. Úplně se mi v dlani rozdrobil. 

Odesláno

p3k pěkné vintage kombo :)

Díky, ta erka jsou taky pěkná, kdysi jsem jedno měl (1:1), ale neměl jsem odvahu na rekonstrukci, tak jsem se s ním nakonec rozloučil...

Odesláno

Škoda ze si do toho nesel erka jsou vzacne a cennene. Kdybych byl zrucny hned bych do nejake rekonstrukce sel. Akorat neumim nic takze bohuzel ... :(

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odesláno

dopredu sa ospravedlnujem, ale fotit neviem. mam modelov aut celkom dost (hlavne 1:43 a 1:24), ale toto je taka srdcovka... Citroen XM Multimedia 1:18

2i1fuat.jpg

Odesláno

to by byla velká škoda . . . ono na to erko se celkem dlouho čekalo než ho abrex vyvine . . . 

To je pravda. Teď už se dá koupit i v měřítku 1:18.

Odesláno

Škoda ze si do toho nesel erka jsou vzacne a cennene. Kdybych byl zrucny hned bych do nejake rekonstrukce sel. Akorat neumim nic takze bohuzel ... :(

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

No jo, je to krásný veterán, teď už je pozdě. Ale zase mám jinou hračku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...