Valderek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
klobadysek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 To Valderek - pěkný. Já bych i něco poslal, jen mít čas to nafotit...
Valderek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 To Valderek - pěkný. Já bych i něco poslal, jen mít čas to nafotit... A to si čas udělej My se rádi podíváme
siwi Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 (upraveno) Jo, výborná Erka. Také mám ve sbírce jedno oranžové. Možná, že jsem ho sem už dával: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2017 uživatelem siwi
Valderek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 siwi: pěkná je ta oranžová ! Ty své modely demontuješ z podstavce ?
p3k Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Toto kapitalistické Bentley, které kdysí řídil mladý gentleman, už má něco za sebou, stejně jako jeho řidič Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 siwi: pěkná je ta oranžová ! Ty své modely demontuješ z podstavce ? Chtěl jsem právě tu oranžovou, protože těch v mém dětství jezdilo nejvíc a slušela jim. Modely se na focení snažím z podstavce demontovat. Ale pokud jdou šroubky ztuha, nelámu to přes koleno. Mám obavu, že při vyvinutí větší síly by mi mohly sklouznout prsty a něco bych ulomil. Kdysi se mi takhle doslova rozletěl na kusy celý ruský model Lady Samary. Úplně se mi v dlani rozdrobil.
Valderek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 to by byla velká škoda . . . ono na to erko se celkem dlouho čekalo než ho abrex vyvine . . .
p3k Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 p3k pěkné vintage kombo Díky, ta erka jsou taky pěkná, kdysi jsem jedno měl (1:1), ale neměl jsem odvahu na rekonstrukci, tak jsem se s ním nakonec rozloučil...
Valderek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Škoda ze si do toho nesel erka jsou vzacne a cennene. Kdybych byl zrucny hned bych do nejake rekonstrukce sel. Akorat neumim nic takze bohuzel ... Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
YvanD Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 dopredu sa ospravedlnujem, ale fotit neviem. mam modelov aut celkom dost (hlavne 1:43 a 1:24), ale toto je taka srdcovka... Citroen XM Multimedia 1:18
Valderek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Budem čekat další fota Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
siwi Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 to by byla velká škoda . . . ono na to erko se celkem dlouho čekalo než ho abrex vyvine . . . To je pravda. Teď už se dá koupit i v měřítku 1:18.
p3k Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Škoda ze si do toho nesel erka jsou vzacne a cennene. Kdybych byl zrucny hned bych do nejake rekonstrukce sel. Akorat neumim nic takze bohuzel ... Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkNo jo, je to krásný veterán, teď už je pozdě. Ale zase mám jinou hračku
Valderek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Co mas ? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
p3k Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 (upraveno) Taky přidám jedno se sbírky, Benetton Ford B191edit - 1/18, Minichamps Upraveno 2. ledna 2017 uživatelem tommas4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se