Valderek Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Radik tak to jsi frajer !Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 No, spíš teď čekám, kdy si na tom vylámu zuby a tenhle přívěs k tomu možná nebude mít daleko Od vydavatele RipperWorks jsem dělal zatím jen dva kousky - žlutý válec a podvalník. Oba modely jsou možná víc jak šest let starý. A co sleduju, tak RipperWorks vydává jednu pecku za druhou, čím novější, tím složitější a propracovanější. Občas neodolám a do zásoby koupím. Nikdy jsem dřív nijak extra nemodelařil a tohle je vzplanutí spíš v posledních letech. Tak nějak mě ta činnost uklidňuje. Ale možná se tu příště objeví fotka, jak jsem to nakonec vzteky rozdupal Na druhou stranu, v poměru ceny modelů a potřebnýho vybavení a strávenýho času jsou papírový modely zdaleka nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Hele, tady Tě všichni obdivujeme za trpělivost a šikovnost, tak nám do toho nemluv Někde tu mám cosik od Vyškovského, ale myslím, že je to nějaká tvrz. Zkusím to teď o svátcích dohledat a když tak Ti to pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Občas sem teda něco vrznu, ale zase ať moc nenudím. Jde to hodně pomalu. Na případný další papíráky určitě rád kouknu Tak začátek zatím cca takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Občas sem teda něco vrznu, ale zase ať moc nenudím. Jde to hodně pomalu. Na případný další papíráky určitě rád kouknu Tak začátek zatím cca takhle: Nechci rozjíždět flejm, ale já si myslím, že na to máš doma supr trupr vybavení jako automatické laserové řezačky, 3D ohýbačky a podobné fičury. Mě neříkej, že to děláš ručně. Ne ale vážně, to je velká krása. To zpracování je v podstatě lepší než originál z fabriky.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Nasel sem doma 993 burago z detstvi, spz sem si vsimnul az ted Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 8 hodinami, Kotlick napsal: Nechci rozjíždět flejm, ale já si myslím, že na to máš doma supr trupr vybavení jako automatické laserové řezačky, 3D ohýbačky a podobné fičury. Mě neříkej, že to děláš ručně. Ne ale vážně, to je velká krása. To zpracování je v podstatě lepší než originál z fabriky. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Kdepak, hlavními nástroji jsou malý rovný ostrý nůžky, modelářskej skalpel a kovový pravítko, kružítko, jehož jehlou rýhuju hrany k ohybu a vodovky s malým štětcem na retuše. Však píšu, co do nutnýho vybavení je to nenáročná zábava Někde jsem před časem četl povzdech, že už ty vystřihovánky nejsou jako dřív, tam prej záleželo na zručnosti modeláře při vystřihování. Ale teď, když "má každej skalpel a pravítko"... Asi už to nedělám tím tradičním způsobem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 3 minutami, Radik napsal: Kdepak, hlavními nástroji jsou malý rovný ostrý nůžky, modelářskej skalpel a kovový pravítko, kružítko, jehož jehlou rýhuju hrany k ohybu a vodovky s malým štětcem na retuše. Však píšu, co do nutnýho vybavení je to nenáročná zábava Někde jsem před časem četl povzdech, že už ty vystřihovánky nejsou jako dřív, tam prej záleželo na zručnosti modeláře při vystřihování. Ale teď, když "má každej skalpel a pravítko"... Asi už to nedělám tím tradičním způsobem... A jak dlouho se už papírákům věnuješ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Právě teď, Valderek napsal: A jak dlouho se už papírákům věnuješ ? Nepočítám-li dětský ábíčkovský léta, kdy jsem stejně nic z toho úplně nedkončil, tak v součtu asi tak max. 4 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Právě teď, Radik napsal: Nepočítám-li dětský ábíčkovský léta, kdy jsem stejně nic z toho úplně nedkončil, tak v součtu asi tak max. 4 roky. Chce to určitě hodně trpělivosti. Kdysi jsem se něco pokoušel dělat ze zmiňovaného ABC, ale vždy to byla katastrofa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 1 minutou, Valderek napsal: Chce to určitě hodně trpělivosti. Kdysi jsem se něco pokoušel dělat ze zmiňovaného ABC, ale vždy to byla katastrofa S tou trpělivostí souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 V 5. 3. 2020 v 13:25, quattroRS napsal: Tak čosi zo zbierky modelov áut Som si spomenul... Uz mas hotove vitrinky? Tusim si ich mal cez leto robit. Pochvalis sa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 V 26. 12. 2020 v 10:12, Harwey napsal: Som si spomenul... Uz mas hotove vitrinky? Tusim si ich mal cez leto robit. Pochvalis sa? Vitríny síce mám, ale ešte nemám hotovo v izbe, keď to dokončím, tak fotky tu uverejním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Jeste jsem na posledni chvili stihl letos dodelat Peugeot 306 Maxi z Rallye Monte Carlo. Stavebnice od NuNu, meritko 1:24 Zbytek fotek zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Super! Já teď papírově stagnuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak když tady padli ti burráci - 20 let staré skládačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Loňský, vlastně teď už předloňský ježura . Od BoS - v životě jsem neviděl tak mizerně zpracovaný model za tak strašný prachy. V krabici připevněný šrouby do sádrokartonu, okna ze slídy, špatné rozměry oken, spodek modelu rovná plocha, kov s otřepy. V Benediktýnské mi dokonce ukazovali jak se střecha modelu zbortí při doteku - poddimenzované sloupky, prostě děs běs, a za 3 000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 A srovnatelná cenová hranice od Solida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Corgi Vanguards 1/43 Land Rover Defender Diorama Calder Valley Search & Rescue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Super kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se