instant Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 farářskej napsal: No... i velký .. aj Assimo by si cvrkol, keby mohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Nebudou to náhodou zase nějaké echt německé hodinky ? Samozřejmě z Číny, jak je poslední dobou u německých hodinek zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 pochopitelne - Tauchmeister, Aeromatic - pseudoznacky, akych su plne eshopy. Nemecko nevideli ani na mape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Hergot to mi nedělejte. Málem jsem se utopil v kafi... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 (upraveno) ale zase aspon sa clovek pri tom topeni sa pobavi, nie? chlapi, ale srandy nabok, tu je ... Upraveno 9. října 2009 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 zvláštní, příspěvky k tomu videu na YT podléhají schválení a můj koment "nice chinesse watch" nebyl propuštěn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 tak "srandy nabok" po druhykrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Vrtá mi hlavou, že ty hodinky vypadají jak do vody, tak proč mají kožený pásek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 šarik napsal: Vrtá mi hlavou, že ty hodinky vypadají jak do vody, tak proč mají kožený pásek? logiku necekas, ze ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Zajimavě hnusné,tomu se snad nedá říkat ani hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 zaujimalo by ma na com slapu ti co toto dokazu vymysliet... resp. ako velmi je to nelegalne v ich krajine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonebreakers Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Tak tohle musel vymejslet nekdo dost zhulenej protoze je to naprosta silenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se