filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Táááákže, včera po příchodu z práce na mě doma čekal balíček a v něm putovní Mudmany (děkuji Jiřino).I když jsou fakt velké (pro mě) tak se nosí pohodlně, protože jsou lehké. Už jsem s nima byl na kole, myl nádobí, venčil psa, vypil dvě piva, zatím vše přečkaly bez ztráty květinky. Dnes je čekají nástrahy kanceláře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Krteček přežije všechno,pánové....nebo skoro všechno. Cílené ničení nepřežije nic...... EDIT - posílal jsem do Casia obrázek krtečka(toho našeho) s dotazem na vytvoření limitky(myslím,že limitku Mudmanů s "naším" krtečkem na dýnku by si tu koupilo hóóódn členů......zatím bez odpovědi. A to,troufám si tvrdit,bysme se minimálně na 200 ks dostali )...... Pokud odpoví kladně,začal bych to řešit s majiteli práv na krtka,jestli nám to povolí......ale až jestli mi Casio odpoví. Nicméně,je to už měsíc a zatím bez odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Treba si mysli , ze si z nich delas soufky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Třeba. Ale spíš ne...Casio je celkem známé tím,že na požadavky na "limitky" od lidí moc nereaguje....bylo o tom i vlákno na WUS.Českej "krteček" ve světě není až tak neznámej....kór v Japanu Se spíš děsím toho,že mi odpověděj Páč ta autorská práva,povolení atd....to asi nebude p...l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Táááákže, včera po příchodu z práce na mě doma čekal balíček a v něm putovní Mudmany (děkuji Jiřino).I když jsou fakt velké (pro mě) tak se nosí pohodlně, protože jsou lehké. Už jsem s nima byl na kole, myl nádobí, venčil psa, vypil dvě piva, zatím vše přečkaly bez ztráty květinky. Dnes je čekají nástrahy kanceláře. Nádherná fotka.. ty boxeři jsou všichni stejní, štěňata s držkou jako hadr na nádobí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Táááákže, dneska ráno jsem se byl s hodinkama trošku proběhnout. Venku ležel první sníh, sluníčko se na mě smálo a Géčka měly velký úspěch. Holky se na mě vrhaly ze všech stran (foto č.6). Na ťapce sedí perfektně a hodí se mi k obojku. Po dvou hodinách mi ale začla být zima a tak jsem si řekl: "s..u na to, jdu domů...". 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Táááákže, dneska ráno jsem se byl s hodinkama trošku proběhnout. Venku ležel první sníh, sluníčko se na mě smálo a Géčka měly velký úspěch. Holky se na mě vrhaly ze všech stran (foto č.6). Na ťapce sedí perfektně a hodí se mi k obojku. Po dvou hodinách mi ale začla být zima a tak jsem si řekl: "s..u na to, jdu domů...". A sluší Ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Vykonat potrebu vcas je dulezite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Tak ta poslední je fakt hustá, ta by měla být příští rok v kalendáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Ta poslední je fakt hustá Jinak se blíží dlouhé zimní večery,tak doufám,že někdo překoná mého krtka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tak ta poslední je fakt hustá, ta by měla být příští rok v kalendáři. ta je super, ještě výraz toho psa jako: "Tak kadim, no!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Jestli by to šlo taky bych se rád připojil skalisDantechnoApepJuraj11honnykibiskikOnionFilipesElda76klobadysekfalkkon1LachtanJiřinafilo-boxerRudabudosectleftyJiříRonneystaQuasar007 wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Přikládám první obrázky: 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Už jsem "známkoval" v přáníčkách, ale napíšu to i tady - ta fotka na stromečku je PARÁDNÍ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 skalis Dantechno Apep Juraj11 honny kibi skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect lefty JiříR onney sta Quasar007 wave ceptor Klobadysek opět přeskočen SZ poslána Falkkonovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) Dneska před odesláním Géček Falkkonovi jsem hlídal dceru a tak přikládám pár fotek. edit: a ještě jedna fotka z Vánoc Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Falkkone, žádné fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Tak jsem je trochu vyvezl na výlet na 100 předjarním km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Hodinky došly v pořádku, úplně jsem zapoměl a tak mě pošťačka příjemně překvapila. Fotky a dojmy později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 (upraveno) fotky budou az najdu kabel, jinak bych se rad zeptal, jak se vypina flash (male ON na 3 hodine) a jestli se da zapnout auto osvetleni. Zna někdo odpověď? Jinak mam pres rok od Majorazemana CASIO G-SHOCK G-7800-1ER a musím říct, že fci Countdown mají pro praktické každodenní použití (skutečně používám mnohokrát denně) promakanější, než tyhle Mudmany. Taky mačkání tlačítek je snazší u mých, než u Mudmanů. Zas na druhou stranu mají Mudmany některé pěkné fce, například odpočet před startem u STW1 :-) Každopádně jsou moc fajn a další dny ukážou, jestli bychom se dovedli sžít. Musím ještě podotknout, že výše jmenované G-SHOCK G-7800-1ER jsou cca 14 měsíců naprosto jednoznačně mými každodenními hodinkami v soukromí, pouze na práci nosím z pochopitelných důvodů (business) své Adriatica 8102M. Nicméně Géčka jsou naprosto super :-) EDIT: moje klasika .... oprava překlepu Upraveno 9. března 2011 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se