mmuf Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Ahoj, tak hodinky dneska došly, je to prvně co mám Gčka na ruce. Čekal jsem je větší - takhle je to i na celkem normální nošení.. Budou u mě tak 2-3 týdny, podle počasí by se proletěly na paraglidu a pak zas poputují.Solidusovi děkuji za bezproblémovou domluvu, vzorné zabalení atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Dobra prace hosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Čekám na adresu od dalšího v pořadí (viz SZ). Příští týden bych možná ještě vyfotil jednu podzemní fotku, ať je série voda vzduch země kompletní. Na konci týdne bych poslal dál, pokud budu vědět kam.Jinak mě Gečka neoslovila natolik, že bych uvažoval o pořízení a někdy je třeba upřednostnil před suunto.. Tak nějak jsem pořád cítil, že je mám na ruce, i když ten plastový řemen je jinak natvarován velmi dobře. Ale jinak mě to bavilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 adresa zaslana. Budu cekat na balik :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 pozeram, ze uz to pre mna neni daleko na ako dlho sa tie hodinky prepoziciavaju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Podmínky: min. 100příspěvků a 6 měsíců registrace na fóru, ochota k investici do poštovného, až je budete posílat dál a nejdéle měsíc u jednoho člena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 ... doplněny ještě nějaké fotky, zítra nebo pozítří posílám dál. Dobré to bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Já se taky připíšu, snad se ke mně dostanou ve chvíli, když se budu chystat na nějakej zajimavej vejlet.GustafkdojinejKarkiQwuiddoXJR1GiliusFrantisekHDantechno jankoxxxMirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 odesláno 8.8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 cekam cekam a zatim nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 potvrzuji prijeti Mudmanu. Prvni dojem...peckaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 ...po rozbalení v práci..tímto děkuji mmuf(ovi) za poslání a perfektní zabalení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 tak hodinky si ještě ponechám do konce týdne...mám v plánu je ještě vzít na zápas Evropské ligy: Viktoria Plzeň vs. Lokeren...a pak je pošlu o dům dál. Musím říci, že jsem se je snažil maximálně využít a dokázal bych si je ve své sbírce představit. Na řadě je člen "kdojinej", tak ho formou SZ budu kontaktovat a požadovat adresu.....pak už jen udělat Mudmanům páá pááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 ...po rozbalení v práci..tímto děkuji mmuf(ovi) za poslání a perfektní zabalení Pěkně tady ta putovka běhá, parádní nápad kluci a dobré fotečky Jinak se s tebou Gustafe asi zkamarádím, Zuby - pohroma huby, u mě obzvlášť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Pěkně tady ta putovka běhá, parádní nápad kluci a dobré fotečky Jinak se s tebou Gustafe asi zkamarádím, Zuby - pohroma huby, u mě obzvlášť jj, musím říct, že je se je snažím maximálně využít...Afričane, není problém...zuby jsou třeba v každém věku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 panstvo ak by ste nemali nic proti,tak z brna by sa mohli presunut do bratislavypripisujem sa GustafkdojinejKarkiQwuiddoXJR1GiliusFrantisekHDantechno jankoxxxMirek24obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 dnes poslano dal k dalsimu chronomagorovi..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 ..který obdržel aj nasadil a vyzkoušel... fotky budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 pomozeme obchodnikovi s postovnym... GustafkdojinejKarkiQwuiddoXJR1GiliusFrantisekHDantechno jankoxxxMirek24obchodnik-o3misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Buďte zdrávi.Mudmany jsou doma.Budu se snažit vyfotit něco zajimavého.Karki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se