Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Necháme to vyšumět do rána - to vlákno bylo někde zakopané, třeba si někdo všimne... :) jinak píšeš Ty! Jsi výš :)

a dalších 11 předemnou :D, reagují vesměs všichni ze seznamu, jen ti na předních pozicích jak na potvoru ne :)

předpokládám že SZ byly poslány

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Plís help! Než zase přibudou nový fotky, a než  hodinky doputují sem k nám dolů, vzpomněl jsem si, že existuje vlákno s fotkama z míst, kde jste byli se svýma hodinkama. Povětšinou to byly fota u cedulí s nápisy obcí apod. Nedaří se mi to ale dohledat, ani s klíčovými slovy, nevíte někdo?

Odesláno

Plís help! Než zase přibudou nový fotky, a než  hodinky doputují sem k nám dolů, vzpomněl jsem si, že existuje vlákno s fotkama z míst, kde jste byli se svýma hodinkama. Povětšinou to byly fota u cedulí s nápisy obcí apod. Nedaří se mi to ale dohledat, ani s klíčovými slovy, nevíte někdo?

Máš na myslí tohle?

Odesláno

koukám, že je v tom pěkný bordul  :( 

nic ve zlém Dane, ale já myslel, že je na zodpovědnosti aktuálního majitele kontaktovat s předáním následující(ho) v pořadí, jaké určuje seznam...jestli ne, přišlo by mi to přinejmenším logické...

Odesláno

Máš na myslí tohle?

né to není ono, ale díky za ten odkaz :cheers:

To co jsem měl já na mysli nebylo jen o mudmanech, ale byla to obdoba vlákna Co máte právě na ruce, ale z výletů, často u cedulí se zajímavými názvy.

Odesláno

né to není ono, ale díky za ten odkaz :cheers:

To co jsem měl já na mysli nebylo jen o mudmanech, ale byla to obdoba vlákna Co máte právě na ruce, ale z výletů, často u cedulí se zajímavými názvy.

Ani TOTO to nie je? :-)

F.

Odesláno

já bych byl taky rád aby se to pohlo... je jasné, janko nemá v hlavě, že pred rokem rezervoval géčka, tak mu pošlu 2 SZ s urgencí, notabene když je na foru aktivní a když se nevyjádří, kontaktuji dalšího... teď sou to dva měsíce co když se nevyjádří do vánoc?  :newyear:

Odesláno

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49409-kam-jste-zavitali-a-co-jste-meli-na-ruce/page-2#

Odesláno

Tohle vlákno bylo zajímavé, když jste fotili. Kdy všude ty hodinky jsou. To bych se i postavil do fronty. Od té doby, kdy jste si tu začali psát akorát kdo si je kdy pošle už to není ono...

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze se nikdo neozyva , napiste mi SZ nekdo i z dalsich pozic at uz je poslu a muzeme jet dal...   Holt se jenom presune dopredu a ostatni zustanou na svych pozicich.

Odesláno

Dantechno
jankoxxx
Mirek24
obchodnik-o3
misoo
Slim_Brno
Arthur N
ondoni
JimmyTulip
Z.Paul
carpaccio
Henatko
Lion

Trojan
Rodkopf
PNS
Wanderer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...