Kalifx Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Nevím, jestli jste to zaregistrovali, ale google mapy mají čerstvě spuštěnou službu "in the street" ... chytněte žlutýho panáčka nad posuvníkem zvětšení a mrskněte ho do nějaký ulice v Praze... třeba do tý vaší... Takovej trochu velkej bratr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 (upraveno) Nevím, jestli jste to zaregistrovali, ale google mapy mají čerstvě spuštěnou službu "in the street" ... chytněte žlutýho panáčka nad posuvníkem zvětšení a mrskněte ho do nějaký ulice v Praze... třeba do tý vaší... Takovej trochu velkej bratr. Teď mi to kolega ukazoval, je to hezké. Upraveno 7. října 2009 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Včera i dneska jsem jejich fotoautíčko potkal v Ostravě na Nádražní ul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Před časem o tom reportáž i v TV. Ať žije technika, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giallo Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Tady se můžete podívat do své či jiné ulice, pokud jste z Prahy, Brna, Ostravy... postupně přidávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Jeden můj kamarád našel v Praze ve StreetView svoje auto dvakrát - jednou před prací a jednou před domovem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 (upraveno) Já je v létě potkal ve Valticích před sklípkem :-) Upraveno 7. října 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se