Přejít na obsah

Seiko Ananta

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsou úžasný, chtěl bych je. Asi něco střelím.

Mne se taky zatracene libi. A to je co rict, protoze ja na tyhle komplikovany sportovni orloje moc nejsem.

EDIT: ten asymetrickej rotor s brusem, kdy se krivky ve tvaru seku katanou stykaji (pomyslne) mimo stred, je naprosto fantastickej!

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem koukal v na to prezentační video byl jsem z nich strašně nadšenej,mít zdravé konto v bance tak už klikám na objednávku :lamo: Dnes v Koscomu jsem na ně koukal vlastníma očkama :eek: a všchno to nadšení nějak opadlo. Jěště že to konto je nějaké marod byl bych pak zklamanej :(

Odkaz ke komentáři

Když jsem koukal v na to prezentační video byl jsem z nich strašně nadšenej,mít zdravé konto v bance tak už klikám na objednávku :lamo: Dnes v Koscomu jsem na ně koukal vlastníma očkama :eek: a všchno to nadšení nějak opadlo. Jěště že to konto je nějaké marod byl bych pak zklamanej :(

Toz, jestli je konto nemocne, tak po vzoru stredovekych lekaru pustit zilou ;)

Odkaz ke komentáři

Kde asi tak se dá takováhle pěkná věc koupit....?

V Amstru je Seiko butik kde je maji mit a v evrope je jeste jeden - misto si ted z hlavy nevybavim. Na internetu jsem je na prodej nevidel.

EDIT: tak druhej je v Parizi

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

V Amstru je Seiko butik kde je maji mit a v evrope je jeste jeden - misto si ted z hlavy nevybavim. Na internetu jsem je na prodej nevidel.

EDIT: tak druhej je v Parizi

Jak píšu o něco víš, v Koscomu jsem na ně dnes koukal, u jedněch byla cena 148 tis. jistej si ale nejsem u kterejch maj tam celej jeden skleněnej stojan jen Ananta.

(tolik hodinek jsem pohromadě ješte neviděl)

Odkaz ke komentáři

Jak píšu o něco víš, v Koscomu jsem na ně dnes koukal, u jedněch byla cena 148 tis. jistej si ale nejsem u kterejch maj tam celej jeden skleněnej stojan jen Ananta.

(tolik hodinek jsem pohromadě ješte neviděl)

Myslel jsem ze mu jde o tu cernou variantu - v tech Seiko buticich maji kompletni radu ( nevim jak v tom Koscomu ).

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Je to dost dobra otazka.. osobne si myslim ze spring drive je vysledok typicky japonskeho pristupu k rieseniu technologickych problemov. osobne by som za SD modely nedal tie peniaze, ibaze ich mam nazvys - tak ako technologicka rarita rozhodne ano. inak samozrejme vylucne mechanicke hodinky. aj ked paradoxne, elektricky resp. "hybridne" technologie a la kinetic mi u japoncov az tak nevadia - k nim tak nejako patria, ale napr. u znaciek ako je Omega a spol to povazujem za nemiestny zart a uplnu zbytocnost /pokial to nie je technologicka nevyhnutnost/.

Odkaz ke komentáři

určite áno. minimálne mi na nich imponuje pozornosť venovaná detailom, to mám rád na všetkých japonských high end veciach. dlho som sa venoval high end elektronike, vlastne ešte stále, akurát už nepublikujem, a skončil som pri japonskom high ende.. nadlho finále. u áut detto takmer to isté.. motorky made in japan. u hodiniek je promiskuita menej finančne náročná, a hodne to využívam, ale že je na hodinkách SEIKO mi "vadí" asi tak, ako nápis Integra (Research) na hi-fi.. :)

Odkaz ke komentáři

Hodinky jsou nadherne, predevsim ty, ktere si libi milisovi, tj. cerne na kuzi. Jsem prekvapen, ze to nekoho nazivo zklamalo, ja byl naopak naprosto nadseny :wub: Uz min nadseny jsem z ceny (73k Kc), na netu je lze sehnat v prepoctu za 55k, coz je sice slusna sleva, ale porad je to dost. Takze tajne doufam, ze casem trochu spadnou.

Za 148k jsou spring drive, za ten se proste porad plati hodne hodne.

Ono vnutri může být cokoliv, třeba atomovej pohon, ale navenek je to pořád značka Seiko, která dělá hodinky cca od 50 USD.

Tomu neuniknou.

Sice tento nazor slycham casto a myslim, ze Seiko dela chybu, kdyz sem tuhle radu (a spring drive vubec) vozi jako "seiko", misto aby to uvedli jako soucast GS (napr. GS Sport nebo tak neco), ale vzdycky si rikam, jak ten marketing funguje. Jerryle, vadi ti taky, ze Omega dela hodinky od 50 USD? Teda pardon, Swatch Group temhle hodinkam nerika "Omega", ale Swatch. A tem drazsim zase rika Glashutte Original, Blancpain, tem prostrednim treba Tissot, Rado nebo Hamilton. Presto nikdo nefnuka, ze je to hruza, kdyz jedna firma prodava hodinky od 50 USD po statisicove castky.

...Takže si je nekoupím. Za tu cenu jsou i jiné zvučnější značky...

Ja jsem zase rad, ze takovou hodinarinu dostanu "jen" za 70k, protoze "zvucnejsi znacka" mi za ty penize proda leda nalestenou ETU.

:offtopic: Vzdycky me bavi, jak maji marketingovy manazeri lehkou praci - prumerny clovek vzdycky radsi koupi pytel od brambor s cedulkou Louis Vuitton nez pekne saty od mene zname znacky. Nese to s sebou vyhodu pro ty, kteri se takto nechovaji, takze me osobne to vyhovuje. :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...