New Milis Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Jsou úžasný, chtěl bych je. Asi něco střelím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 (upraveno) Jsou úžasný, chtěl bych je. Asi něco střelím. Mne se taky zatracene libi. A to je co rict, protoze ja na tyhle komplikovany sportovni orloje moc nejsem. EDIT: ten asymetrickej rotor s brusem, kdy se krivky ve tvaru seku katanou stykaji (pomyslne) mimo stred, je naprosto fantastickej! Upraveno 9. října 2009 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Mne se taky zatracene libi. A to je co rict, protoze ja na tyhle komplikovany sportovni orloje moc nejsem. Kde asi tak se dá takováhle pěkná věc koupit....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Jeste par zivych fotek. Jsou tam i krasne Grand Seiko (myslim ty s modrou vterinovkou...fajnovej kousek). zdroj/source: http://basel.watchprosite.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Když jsem koukal v na to prezentační video byl jsem z nich strašně nadšenej,mít zdravé konto v bance tak už klikám na objednávku Dnes v Koscomu jsem na ně koukal vlastníma očkama a všchno to nadšení nějak opadlo. Jěště že to konto je nějaké marod byl bych pak zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Když jsem koukal v na to prezentační video byl jsem z nich strašně nadšenej,mít zdravé konto v bance tak už klikám na objednávku Dnes v Koscomu jsem na ně koukal vlastníma očkama a všchno to nadšení nějak opadlo. Jěště že to konto je nějaké marod byl bych pak zklamanej Toz, jestli je konto nemocne, tak po vzoru stredovekych lekaru pustit zilou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 (upraveno) Kde asi tak se dá takováhle pěkná věc koupit....? V Amstru je Seiko butik kde je maji mit a v evrope je jeste jeden - misto si ted z hlavy nevybavim. Na internetu jsem je na prodej nevidel. EDIT: tak druhej je v Parizi Upraveno 9. října 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 V Amstru je Seiko butik kde je maji mit a v evrope je jeste jeden - misto si ted z hlavy nevybavim. Na internetu jsem je na prodej nevidel. EDIT: tak druhej je v Parizi Jak píšu o něco víš, v Koscomu jsem na ně dnes koukal, u jedněch byla cena 148 tis. jistej si ale nejsem u kterejch maj tam celej jeden skleněnej stojan jen Ananta. (tolik hodinek jsem pohromadě ješte neviděl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Jak píšu o něco víš, v Koscomu jsem na ně dnes koukal, u jedněch byla cena 148 tis. jistej si ale nejsem u kterejch maj tam celej jeden skleněnej stojan jen Ananta. (tolik hodinek jsem pohromadě ješte neviděl) Myslel jsem ze mu jde o tu cernou variantu - v tech Seiko buticich maji kompletni radu ( nevim jak v tom Koscomu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Čoveče, škoda, žes to nepostnul o nějakej den dřív Mohli jsme někdo ty hodinky vyhrát v soutěži která končila 30.9. http://www.interactivemediarelease.com/ogilvy/iloveseiko. kuuuurnik, milosrdnejsie by bolo o tom pomlcat co uz teraz, zas len do roboty /aspon ze je piatok / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 (upraveno) Official site SEIKO ANANTA Upraveno 9. října 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Ananta inside story - pozerajte full screen a HD.. zelam prijemny relaxacny zazitok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 nádherné, ale považujute SD pořád za mechanické hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 (upraveno) Chybí jim setrvačka - pro mě to už nejsou čistokrevné mechaniky. Za danou cenu chci slyšet tikot. EDIT: Myšleno u "spring drive". Upraveno 31. října 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Chybí jim setrvačka - pro mě to už nejsou čistokrevné mechaniky. Za danou cenu chci slyšet tikot. EDIT: Myšleno u "spring drive". tak nějak SD vnímám, úžasný stroj, ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Je to dost dobra otazka.. osobne si myslim ze spring drive je vysledok typicky japonskeho pristupu k rieseniu technologickych problemov. osobne by som za SD modely nedal tie peniaze, ibaze ich mam nazvys - tak ako technologicka rarita rozhodne ano. inak samozrejme vylucne mechanicke hodinky. aj ked paradoxne, elektricky resp. "hybridne" technologie a la kinetic mi u japoncov az tak nevadia - k nim tak nejako patria, ale napr. u znaciek ako je Omega a spol to povazujem za nemiestny zart a uplnu zbytocnost /pokial to nie je technologicka nevyhnutnost/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Ono vnutri může být cokoliv, třeba atomovej pohon, ale navenek je to pořád značka Seiko, která dělá hodinky cca od 50 USD. Tomu neuniknou. Kdo umi, umi BTW: Historie je myslim pro Seiko velkym plusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 určite áno. minimálne mi na nich imponuje pozornosť venovaná detailom, to mám rád na všetkých japonských high end veciach. dlho som sa venoval high end elektronike, vlastne ešte stále, akurát už nepublikujem, a skončil som pri japonskom high ende.. nadlho finále. u áut detto takmer to isté.. motorky made in japan. u hodiniek je promiskuita menej finančne náročná, a hodne to využívam, ale že je na hodinkách SEIKO mi "vadí" asi tak, ako nápis Integra (Research) na hi-fi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyline Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Hodinky jsou nadherne, predevsim ty, ktere si libi milisovi, tj. cerne na kuzi. Jsem prekvapen, ze to nekoho nazivo zklamalo, ja byl naopak naprosto nadseny Uz min nadseny jsem z ceny (73k Kc), na netu je lze sehnat v prepoctu za 55k, coz je sice slusna sleva, ale porad je to dost. Takze tajne doufam, ze casem trochu spadnou. Za 148k jsou spring drive, za ten se proste porad plati hodne hodne. Ono vnutri může být cokoliv, třeba atomovej pohon, ale navenek je to pořád značka Seiko, která dělá hodinky cca od 50 USD. Tomu neuniknou. Sice tento nazor slycham casto a myslim, ze Seiko dela chybu, kdyz sem tuhle radu (a spring drive vubec) vozi jako "seiko", misto aby to uvedli jako soucast GS (napr. GS Sport nebo tak neco), ale vzdycky si rikam, jak ten marketing funguje. Jerryle, vadi ti taky, ze Omega dela hodinky od 50 USD? Teda pardon, Swatch Group temhle hodinkam nerika "Omega", ale Swatch. A tem drazsim zase rika Glashutte Original, Blancpain, tem prostrednim treba Tissot, Rado nebo Hamilton. Presto nikdo nefnuka, ze je to hruza, kdyz jedna firma prodava hodinky od 50 USD po statisicove castky. ...Takže si je nekoupím. Za tu cenu jsou i jiné zvučnější značky... Ja jsem zase rad, ze takovou hodinarinu dostanu "jen" za 70k, protoze "zvucnejsi znacka" mi za ty penize proda leda nalestenou ETU. Vzdycky me bavi, jak maji marketingovy manazeri lehkou praci - prumerny clovek vzdycky radsi koupi pytel od brambor s cedulkou Louis Vuitton nez pekne saty od mene zname znacky. Nese to s sebou vyhodu pro ty, kteri se takto nechovaji, takze me osobne to vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 to srovnání s Glashutte a Blancpain silně pokulhává, tady jsi šlápnul značně vedle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se