giallo Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Tenhle skeletový chronograf M190SK tam bohužel není, ostatně ani na jejich evropských stránkách. Jestli ho vůbec ještě vyrábí. Našel jsem ho jen v tomhle obchodě. Já vím - jsou tam jen ty bez komplikací do 200 dolarů. S komplikacemi je tam jen tento zlatej model s tourbillonem skoro za pusu
ls8ls8 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 (upraveno) Jsem docela prekvapeny, jak maly je vyber skeletonu. Bud jsou k mani cinske hnusy za $100, pak dlouho nic, a pak az super drahe znacky kolem $10.000. I z prispevku v tomto vlakne se ukazuje, ze slusne skeletony v rozumnych cenach jsou asi jen 1/ Sea-Gull M190SK - cca $600 2/ Oris Artelier Skeleton - cca $1300 Jinak opravdu nikde nic? Upraveno 14. října 2009 uživatelem ls8ls8
Oris skeleton Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 A co takhle Louis Erard, řada 1931 Squelette... Louis Erard Ceny někde kolem 2,5 tis. dolarů a myslím, že by mohly být OK a jsou výrazně levnější než hujery taky se strojky ETA...
PavelK Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 A co takhle Louis Erard, řada 1931 Squelette... Nevím, jestli se dají považovat za pravý skeleton. Ciferník ano, ale já bych od skeletonu chtěl i upravený strojek (prořezaná základní deska, můstky atd.), aby bylo pěkně "vidět na kolečka". Stejný názor mám na Oris Williams F1 Skeleton, to prostě není skutečný skeleton.
Alina Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Myslíš, že skeletony? Dovedu si představit ty Heuery, jinak mi to nějak nepasuje. Já se osobně těšim, až budeš mít Corum, tohle mi přijde jako bys ke kvádru nosil boty s okovanu špičkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se