Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, už dlouho toužím po skeletonech, ale většina mi přijde buď jako čína a nebo jako čína, která se mi ještě navíc nelíbí.

A pak mám ještě problém s tím, že pokud je v nich Unitas, který mám rád, tak mají hodinky 47mm (třeba Steinhart), což je pro mě moc.

Teď jsem našel tyhle a do těch bych asi i šel.Ale přesto se raději ještě ptám vás, znalců - líbí? Nelíbí? Co byste jim případně vytknuli?

Za mě mají tato positiva - 44mm průměr, líbí se mi, jsou celkem přehledné, titanové pouzdro.

Negativa - hnusnej řemen (ale ten bych sundal) a značka, která je prý maličko rozporuplná.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty horní se nějak nemohou rozhodnut, jestli mají působit dekorativně nebo technicky. To zdobení mi k tomu pouzdru moc nejde. To spodní provedení ladí mnohem lépe. Ale celkově vzato mně dnes také skoro všechny skeletony tohoto typu navozují dojem "číny", stejně jako tobě. Aby se člověk tomuhle dojmu vyhnul, tak musí lovit už v hodně hlubokých vodách B)

Odesláno
...

K těm RJ Titanic - ty jsou parádní, jen se trošku bojím, že spíše vypluje druhý Titanic, než abych na ně měl :)

Tak to jsme na tom asi stejně. Nezjišťoval jsem sice cenu, ale předpokládám, že by za to člověk mohl mít menší kolekci třeba od Rolexů.

Jinak docela pěkné skeletony dělá Oris, ale ty určitě znáš. Ty první jsou ale zase příliš elegantní (alespoň tedy pro mě) a ty druhé nejsou úplně pravý skeleton...

Odesláno

Znacka je mirne rozporuplna, to je fakt. Ale nektere jine jejich veci se mi docela libi. To zdobeni k tomu technicistnimu pouzdu a k technicistnim Nemcum fakt nejde. Jinak se skeletonama mam stejny problem jako vetsina zde. Pruhled na turbo mi ovsem nevadi. :-)

Odesláno

Mám s většinou skeletonů podobný problém.

Docela se mi líbily hodinky Sapphire Ghost od taky pochybný značky Invicta, ale jsou moc velký, 44 mm na hranatým pouzdře, a taky dost drahý...

A pak jsou dobrý ty Titanic DNA, BRM a R.Mille, ale to je cenově jiný příběh.

Ještě Sarpaneva jsou dobrý, ale taky ne čistý skelet, a raději model bez toho xichtu moonface.

Odesláno

Taky bych neco doporucil,ale ta cena je jak za malou chalupu...........................alespon nebudi dojem prace zfetovanyho cinana

Odesláno

Díky za tipy - Bulova, Sarpaneva (ty jsem ani neznal) a Heuer se mi líbí docela dost.

Takže jste mě utvrdili v tom, že skeletony potřebuju. Otázkou je, do kterých jít. No a taky potřebuju novou skříň a koberec, takže to bude dost dilema :(

Odesláno
Díky za tipy - Bulova, Sarpaneva (ty jsem ani neznal) a Heuer se mi líbí docela dost.

Takže jste mě utvrdili v tom, že skeletony potřebuju. Otázkou je, do kterých jít. No a taky potřebuju novou skříň a koberec, takže to bude dost dilema :(

V koberci se drzi bordel a skrine akorad zabiraj misto........A TY PRECE POTREBUJES NOVY HUJERY

Odesláno

Na Sea-Gull už jsem koukal na jejich americký stránky - tam to není až tak drahý, ale ještě nejsem úplně rozhodnutej. Musím se v tom ještě chvilku vrtat ;)

Odesláno
Na Sea-Gull už jsem koukal na jejich americký stránky - tam to není až tak drahý, ale ještě nejsem úplně rozhodnutej. Musím se v tom ještě chvilku vrtat ;)

Tenhle skeletový chronograf M190SK tam bohužel není, ostatně ani na jejich evropských stránkách. Jestli ho vůbec ještě vyrábí. Našel jsem ho jen v tomhle obchodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...