Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
  gandalf napsal:
Kamile prosím tě, které vlastně jsou doopravdy nad 42mm? /BJ7020-55E, BJ7000-01E??/

To si děláš srandu?

Všechny tyhle Citizeny ať jsou rádiem řízené nebo ne, mají minerální nebo safírové sklo, mají jakoukoliv barvu nebo řemen nebo kovový tah jsou stejně velké! Pouzdro je u všech stejné s průměrem necelých 42 mm. Nad 42 nejsou žádné, to je jen chyba na stránkách jednoho prodejce. Samozřejmé myslím ty pilotní Promaster Pilot nebo Nighthawk. Některé Promaster Divers modely větší jsou.

Odesláno

gandalf: A tak to se omlouvám - moje chyba. Rádiem řízené Promastery mají 42mm (zá to dám ruku do ohně, mám je na ruce) a ty neřízené asi taky, ikdyž na netu sem našel, že mají 43mm ( http://www.hodinky.cz/citizen-bj7010-59e-n...-eco-drive.html ) a v jiném obchodě 47mm, ale to bylo asi myšleno i s korunkou - nebylo více popsáno. Příště budu pozornější :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsou opravdu stejně velké! Já jsem psal, cituji:

Kamil napsal:
Jsou to poměrně velké hodinky
Návštěvník Kamil
Odesláno
  Filipes napsal:
..mám Monstra (42mm), Aviator 43, a rozhodně tyhle Nighthawky jsou ještě větší! :)

Vyfoť to vedle sebe, ať to vidíme.

Odesláno

Ahoj mohu se zeptat co se na těch v levo ovládá tím třetím spodním čudlíkem co je na pravé straně?

Odesláno

Ovlada se tim vterinova rucicka, ktera pote ukazuje silu signalu po radiovem serizeni casu (silny,stredni,maly,zadny) a nebo se jim da spustit serizeni mimo nastaveny rezim. Jinak se hodinky serizuji automaticky ve tri a ctyri hodiny rano.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno
  panacea napsal:
..kdyby jste někdo někde (třeba na ebay) viděl dražit některé z těchto hodinek CITIZEN PROMASTER DIVERŚ, dejte mi vědět. Jedná se o již nevyráběné kousky, z let cca 199? WR 800M a WR1300M !!!! Quartz strojek. díky všem. Jsem na ně zatíženej.... :-)

Podívej se sem (měl by mít ještě jeden kousek, jestli jsem dobře četl):

http://www.seiko5ers.com/Citizen%20Ti%2010...00m%20Diver.htm

Odesláno

4 Kamil

díky, ale to nejsou ony, já psal WR 800M nebo 1300M a ty se vyráběly kolem 1985-90. Viz. fotografie, který jsem tam dal, to jsou ty modely, tenhle cos poslal je novej a vůbec se mi nelíbí, navíc na ebyi jich je jak nas***. ale díky že na mě myslíš :-)

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...