Tomasek Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Mám v tom trošku zmatek. Dvě značky a stejné logo, ceny dost odlišné. Na fóru jsem zmínku nenašel. Můžete mi někdo z vás zkušenějších, prosím, tuto náhodu nebo záměr vysvětlit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Mám v tom trošku zmatek. Dvě značky a stejné logo, ceny dost odlišné. Na fóru jsem zmínku nenašel. Můžete mi někdo z vás zkušenějších, prosím, tuto náhodu nebo záměr vysvětlit? Díky Ten ctverec s teckama neni logo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 17. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Mám v tom trošku zmatek. Dvě značky a stejné logo, ceny dost odlišné. Na fóru jsem zmínku nenašel. Můžete mi někdo z vás zkušenějších, prosím, tuto náhodu nebo záměr vysvětlit? Díky Ten ctverec s teckama neni logo:) Myslíš ten trojúhelník u Vixa? U Aristo bych to na logo tipnul. Takže pouze náhoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Tim stejnym logem myslis ten trojuhelnicek s dvema teckama? To neni logo, ale znacka bezne pouzivana na "vojenskych" hodinkach (pokud se nepletu na hodinkach pro nemeckou armadu/letectvo? za WWII), jako jakesi jednoznacne oznaceni 12 hodiny. Dneska se to s oblibou cpe na kazde "aviator" hodinky. Ale napriklad aristo myslim delalo hodinky pro nemecke letectvo, takze tam je jakasi opravnena tradice. Nevim jak je na tom v tomhle smeru vixa, to ti ale urcite nekdo znalejsi zodpovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 17. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Tim stejnym logem myslis ten trojuhelnicek s dvema teckama? To neni logo, ale znacka bezne pouzivana na "vojenskych" hodinkach (pokud se nepletu na hodinkach pro nemeckou armadu za WWII), jako jakesi jednoznacne oznaceni 12 hodiny. Aha, díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Presne tak jsem to myslel. Jen jsem k tomu neznal to hezke povidani jako moderatizator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 17. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 A co říkáš na ty Vixa piloty? Mně se moc líbí, ale cena už méně. Průměr 42, automat, dal bych si říct. Zkusím nějakou aukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Celkem pekne, jen by si mohli odpustit ty priblble omalovanky na ciferniku Takove hodinky maji byt bez zbytecnych kecu a obrazku, dokonce i datum je na tomto typu hodinke neco, co vubec nedava smysl ani nema to historicky podklad. Jenze kdyz si ty hodinky na aviatory v podstate jen hraji, tak je to myslim celkem jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 A co říkáš na ty Vixa piloty? Mně se moc líbí, ale cena už méně. Průměr 42, automat, dal bych si říct. Zkusím nějakou aukci. Me se nejvice libi typ VIXA "Highlands". Jejich pilotky mi prijdou takove trosku divne preplacane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 17. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 A co říkáš na ty Vixa piloty? Mně se moc líbí, ale cena už méně. Průměr 42, automat, dal bych si říct. Zkusím nějakou aukci. Me se nejvice libi typ VIXA "Highlands". Jejich pilotky mi prijdou takove trosku divne preplacane. No jo, jsou hezké, ale chybí mi na nich právě ta značka na "12", kvůli které mě zaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 No jo, jsou hezké, ale chybí mi na nich právě ta značka na "12", kvůli které mě zaujaly. A co trebe tyhle Archimede? Pilotky maji dle meho vypadat presne takhle, proste co nejjednoduseji. Sezenes je tady v ochode (kronium.cz) za 7500 Kč. (ted jsem si tady splnul, ze jo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 17. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 No jo, jsou hezké, ale chybí mi na nich právě ta značka na "12", kvůli které mě zaujaly. A co trebe tyhle Archimede? Pilotky maji dle meho vypadat presne takhle, proste co nejjednoduseji. Sezenes je tady v ochode (kronium.cz) za 7500 Kč. (ted jsem si tady splnul, ze jo) Diky afriko, zítra je prohlédnu, teď mažu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 vixa vyrabela hodinky (spolu s breguet) type 20 pro francouzske piloty - celkem zajimava historie http://www.classicwatch.com/asp/articles/type20.asp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2006 Mně se líbí tyhle: http://www.griggio.net/commando.html Údajně dělané podle hodinek pro Cizineckou legii. Vypadají tak báječně, že mám cukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2006 No jo, jsou hezké, ale chybí mi na nich právě ta značka na "12", kvůli které mě zaujaly. A co trebe tyhle Archimede? Pilotky maji dle meho vypadat presne takhle, proste co nejjednoduseji. Sezenes je tady v ochode (kronium.cz) za 7500 Kč. (ted jsem si tady splnul, ze jo) Bohužel průměr čtyřicet dva milimetrů je na moji ruku moc. Ale ta cena je dobrá a kvalita asi taky. Budu pátrat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2006 Bohužel průměr čtyřicet dva milimetrů je na moji ruku moc. Ale ta cena je dobrá a kvalita asi taky. Budu pátrat dál. Moc? Je to asi na zvyku a vkusu, ale ja mam prave ted na ruce hodinky o prumeru 45mm a zas tak strasne to neni, spis naopak. Bezne nosim tyto Aviatory a nic nenormalniho mi na tom nepripada. Taky si nemyslim, ze bych mel moc siroke ruce pri mych 175cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2006 Bohužel průměr čtyřicet dva milimetrů je na moji ruku moc. Ale ta cena je dobrá a kvalita asi taky. Budu pátrat dál. Moc? Je to asi na zvyku a vkusu, ale ja mam prave ted na ruce hodinky o prumeru 45mm a zas tak strasne to neni, spis naopak. Bezne nosim tyto Aviatory a nic nenormalniho mi na tom nepripada. Taky si nemyslim, ze bych mel moc siroke ruce pri mych 175cm. Ježiš ty jsou velký! Vyzkouším tedy ten průměr někde u hodináře. Ale teď jsem na webu Archimede objevil novinku Pilot M s průměrem 39, ale v Kronium nejsou. Zeptám se tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2006 Ale me se treba vzdycky libily tyto U-Boot o prumeru 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2006 Ale me se treba vzdycky libily tyto U-Boot o prumeru 38mm. Ty Archimede se mi líbí daleko víc, jednak je tam moje oblíbená značka 12, a ty klasický ručky u Arista mi moc nesedí k těm bezpatkovým číslicím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2006 Bohužel průměr čtyřicet dva milimetrů je na moji ruku moc. Ale ta cena je dobrá a kvalita asi taky. Budu pátrat dál. Moc? Je to asi na zvyku a vkusu, ale ja mam prave ted na ruce hodinky o prumeru 45mm a zas tak strasne to neni, spis naopak. Bezne nosim tyto Aviatory a nic nenormalniho mi na tom nepripada. Taky si nemyslim, ze bych mel moc siroke ruce pri mych 175cm. Tady máš jedny 49,5 mm =D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se