saboter Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Chronoshock ... foto je v pohode, snaď zostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Řekl bych, že tu prostřední fotku asi jen tak někdo netrumfne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 ..hehe...prostřední fotka...už vím,proč se tomuto modelu říká "krtek"....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 ... aby to tím taky neskončilo Juraji, fotíš, fotíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Fotím,fotím-nebo se aspoň snažím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Pár foteček z dnešní procházky-tentokrát bez erotiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Hezky vylet. Koukam ze tam nemate tolik snehu.... U nas snezi v kuse asi uz treti den , ruce mam vytahany jak opice z toho hazeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Dantechno napsal: Hezky vylet. Koukam ze tam nemate tolik snehu.... U nas snezi v kuse asi uz treti den , ruce mam vytahany jak opice z toho hazeni. Tady teď trochu taje,ale jinak jsem byl chvílema po kolena zabořenej-spíš než já si to užíval pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Juraj11 napsal: Tady teď trochu taje,ale jinak jsem byl chvílema po kolena zabořenej-spíš než já si to užíval pes Jo muj to taky miluje. Lita v tom jak posuk Komu je posilas a kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Dantechno napsal: Jo muj to taky miluje. Lita v tom jak posuk Komu je posilas a kdy? Chtěl bych je poslat teď 8 února-příští víkend jedu na hory a chtěl bych tam ještě udělat pár foteček na chalupě a svahu.Další podle seznamu by měl být Honny-tak by mě měl pomalu kkontaktovat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2010 Jsem si rikal, mam se jit do vlakna podivat na Gecka po stopadesaty?? Dobre jsem udelal, vidim ze i po stopadesaty me mile prekvapili Jen aby to nekdo nechtel trumfnout a nevyfotil si je nasazeny na svym krtkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 teď by mě strašně zajímalo, co se honí v hlavách dalším v pořadí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Juraj11 - teprve ted jsem videl galerii Gecek a zatim vedes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Jen aby to nekdo nechtel trumfnout a nevyfotil si je nasazeny na svym krtkovi. Tak dobre som sa už dávno nezasmial... No len aby ma neprešiel smiech, zopár maníkov by sa tu hádam aj našlo. Ešteže je tu nový admin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 jelikož můj čas s těmito hodinkami se pomalu nachýlil ke konci,tak sem ještě hodím pár fotek,které jsem narychlo pořídil v práci a o víkendu na horách+nějakou z hor,kde bylo fantasticky.Ale zpátky k hodinkám.Musím se přiznat,nosil jsem je každý den do práce a jinak pokaždé když jsem někam vyrazil doufajíc že se mi podaří nějaká pěkná fotka. Po měsíci stávených s těmito hodinkami,mě mile překvapily.Vůbec jsem je nešetřil a ani v práci-kde už jsem dvoje odrovnal se jim nic nestalo .Snad jedinou výtku mám na materiál z kterého jsou vyrobeny-nebo spíše řemen.Za ten měsíc se pěkně ušpinil,jakoby zašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 (upraveno) Je to klasika - člověk si něco naplánuje, ale nakonec je stejně všechno úplně jinak - takže co jsem si tak nějak maloval, že s Mudmanama zažiju a nafotím, tak nakonec realita byla někde naprosto jinde - nakonec jsem se hlavně věnoval dcerce a létání (nalétali se mnou víc jak 8°30´...) konec keců a hrr na fotky U kamaráda na dílně. troška povinné erotiky, lépe to nešlo, jedině že by jsem kamarádovi udělal díry do haubny a připnul Gčka slečně na zápěstí jeden nightshoot (mám pocit, že to tady ještě nebylo) Na výletu v Telči něco z mého "pseudohodinářského" hobby zátiší procházka na Proseckou vyhlídku s Lachtánětem A protože jsem znám coby zarytý pacifista, tak jsem usoudil, že fotek s kvérama a nožy zde již bylo dostatek, tak jedna pohodová - dovolte, aby jsem Vám představil plyšáka své dcery - Teddy M´c White A na závěr pár fotek s leteckou tematikou - snad neurazí edit: dvakrát stejné foto... Upraveno 15. října 2010 uživatelem 1Lachtan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) tak hodinky zítra letí zpět do Evropy, takže jen krátce: nejprve si zaběhaly na okruhu F1, pak se podívaly do našeho hlavního města, vykoupaly se v Perském zálivu, omrkly naši největší mešitu, navštívily také ZOO, ochutnaly datle v historické oáze v Al Ainu, zamilovaly si pohled z balkónu, prošly se po Kite beach, obdivovaly nejvyššý falický symbol jaký kdy člověk postavil, omrkly nejdelší sjezdovku v regionu, aby se potom nakonec povozily na lodičkách. Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem sta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Stepane, dost dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Podkrkonoší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Pekny fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se