Přejít na obsah

Rozloučení s fórem a díky za vše

Adam99

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

:gora: svět se posral - gougy tady veřejně osočil 9 moderátorů z něčeho co nikdo z nich neudělal a vy ho tady nosíte na ramenou :lol:

sqwělá práce pánové - jste pěkná cháska bez rozlišovacích schopností = prostě elita :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad YPOvo sdělení - proč ta silná slova? On jen konstatoval (gougy), viz první příspěvek, co se stalo a celkem logicky jako každý jiný běžný uživatel dovodil, že to mohli udělat jen modi a admin. Což takhle vyčkat i případného komentáře gougyho, např. cestou Adama99?

Jinak by si to zasloužilo nechat otevřené (vlákno), nicméně již bez podstatných informací je to nehodno dalších komentářů asi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Ad YPOvo sdělení - proč ta silná slova? On jen konstatoval (gougy), viz první příspěvek, co se stalo a celkem logicky jako každý jiný běžný uživatel dovodil, že to mohli udělat jen modi a admin. Což takhle vyčkat i případného komentáře gougyho, např. cestou Adama99?

Jinak by si to zasloužilo nechat otevřené (vlákno), nicméně již bez podstatných informací je to nehodno dalších komentářů asi.

Bobe já nevím co je na tomhle nejasného

Dobrý den,

takže abychom si to ujasnili:

1) Gougy nemá ban a podle logů adminu ho nikdy neměl. Ban se zde dává ve velmi výjimečných případech vyjma spam robotů, kterým naopak jde automaticky. Příkladem výjimky budiž Ivo Benda a jeho Vesmírní lidé. Takže než tu začnete vykřikovat Ban, tak se zhluboka nadechněte, vyspěte se na to a zjistíte, že jste si vytáhli ethernetový kabel z počítače nebo cokoliv jiného, ale velmi pravděpodobně někde jinde, než v banování.

2) Příspěvek původního uživatele o Primu byl vymazán po dohodě s ním, na jeho žádost. Uživatel sám nemůže své příspěvky vymazat po uplynutí cca 5ti minut.

3) Pokud přitom došlo ke smazání i navěšených příspěvků, tak se omlouváme, stát se to asi mohlo, to už jsem se nedíval. Se smazáním příspěvku se mohou smazat i podřízené příspěvky a je to technická vlastnost.

4) Pokud kdokoliv chce opustit fórum, jistě může, účast přeci není povinná, ale berte v potaz, že tu existují pravidla, která jsou pro dobro hodinářské komunity. Pokud vás přestanou zajímat hodinky a chcete se pohádat třeba o politice, jsou jiná oborová fóra na to vhodná. Tady ne. Věřím, že na tom není nic složitého k pochopení.

5) Moderátoři jsou také jen lidi. Přehmaty se jistě stát mohou, ale dají se vyřešit klidně a věcně, bez napadání. Naopak právě osobní útoky a napadání jsou pro mne osobně důvod k banu.

6) Budovat paranoidní teorie o spiknutí pro či proti nějaké firmě je naprosto od věci. Nejsou tu žádní viditelní či neviditelní sponzoři fóra vyjma společnosti Ariga s.r.o. a Profi členů fóra platících za účast horentní sumu.

Máte-li dotazy, chcete-li vymazat svůj účet, zjistit, proč vám nefunguje přihlášení či dělat další zajímavé excesy, neváhejte se na mne obrá***.

Nebude, seš moc klustej.

to je pravda

Odkaz ke komentáři

A co se tak na to chlapiííí vysrat. Nechci tady žvanit vo tom, že moderátor, ten tvrdej chleba má. Stejně se za to někdo vomluví, no a je fakt jedno kdo to bude. Navrhuju takový zatlemení Chronomágu, kupme dohromady ty horsový GPčka co tu postoval Snow. Budem si je půjčovat (fluktuanti) a bude nám blaze.

PS mě se fakt líběj... no a nějak na ně nemám

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

A co se tak na to chlapiííí vysrat. Nechci tady žvanit vo tom, že moderátor, ten tvrdej chleba má. Stejně se za to někdo vomluví, no a je fakt jedno kdo to bude. Navrhuju takový zatlemení Chronomágu, kupme dohromady ty horsový GPčka co tu postoval Snow. Budem si je půjčovat (fluktuanti) a bude nám blaze.

PS mě se fakt líběj... no a nějak na ně nemám

Budou hodně těžko k sehnání...

Odkaz ke komentáři

Hele taky jsem jednou napsal co jsem nemel a zamestnavatel (je realne ze tu nejsem sam) by mi to dal sezrat. Jak rychle jsem prosil Gila at to smaze. Mezitim se objevili citace, takze dalsi prosby...

Byl jsem rad, ze to moderator dal dohromady a nakonec smazal cele vlakno, ac tam byli technicke a odborne informace od vice lidi. No a prd se stalo, pac tam nastesti u toho nebyli hnidopichove.

Ze zrovna v Grougyho pripade se strefujete do moderatoru nechapu. Nikdo mu nic neudelal, reagoval prehnane. Proc Biker zalozil vlakno "problem s prihlasenim"? Proc ostatnim nedela problem se tam ozvat?

Odkaz ke komentáři

Co jsme to viděli to letní jitro boží,

vy moje lásko jediná?

V zatáčce pěšiny na kamenitém loži

ležela bídná mršina,

a nohy zvedajíc jak prostopášná žena

a plna žáru potíc jed,

strkala nestoudně, nedbale rozvalena

své pařící se břicho vpřed.

S hůr slunce pražilo, tak jako by ji chtělo

v tu chvíli celou upéct hned

a vrá*** Přírodě, co spojovalo v tělo,

ve stonásobném množství zpět.

Odkaz ke komentáři

Co jsme to viděli to letní jitro boží,

vy moje lásko jediná?

V zatáčce pěšiny na kamenitém loži

ležela bídná mršina,

a nohy zvedajíc jak prostopášná žena

a plna žáru potíc jed,

strkala nestoudně, nedbale rozvalena

své pařící se břicho vpřed.

S hůr slunce pražilo, tak jako by ji chtělo

v tu chvíli celou upéct hned

a vrá*** Přírodě, co spojovalo v tělo,

ve stonásobném množství zpět.

Baudelaire... Květy zla...inspirativní, du pro chlast :wine:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...