spiderer Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Cena je zajimava, pokud je to jak pises tak to minimalne za premysleni stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Pokud je to NOS, cena je super. Na chrono24 začínají na 4650,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Já bych na Tvém místě přemýšlel. Super hodinky, měl jsem, bohužel už nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Ahoj, ptám se proto, že se chci k prodejci vypravit. A tak jsem chtěl znát vaše názory. Ono je to lákavé o to víc, že to mohu koupit bez daně, tzn. za 3512,- euro a to mě hodně láká. Sice jsem měl tento model tak před sedmi měsíci na ruce a zdály se mi ohromné, ale ...... Dík za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Ahoj, ptám se proto, že se chci k prodejci vypravit. A tak jsem chtěl znát vaše názory. Ono je to lákavé o to víc, že to mohu koupit bez daně, tzn. za 3512,- euro a to mě hodně láká. Sice jsem měl tento model tak před sedmi měsíci na ruce a zdály se mi ohromné, ale ...... Dík za názory. promin, jen sem se chtel zeptat, nepletes si to s seadweller deepsea? tyhle maj jen 40mm a moc mohutny mi neprijdou. ty deepsea maj 43mm a sou to fakt docela baga uz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) promin, jen sem se chtel zeptat, nepletes si to s seadweller deepsea? tyhle maj jen 40mm a moc mohutny mi neprijdou. ty deepsea maj 43mm a sou to fakt docela baga uz. Moc těžká otázka. Já je měl tehdy na ruce jen proto, že mě paní prodavačka v obchodě hecovala a tak mi je dala na ruku. Mě Rolex v té době vůbec nezajímal. Ani teď to není o moc lepší, ale ta cena mi přišla dost dobrá a jestli je pravda, že stav je 10/10 , tak bych se možná přemluvil. P.S. Když nad tím tak přemýšlím, tak si to asi trefil. Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 promin, jen sem se chtel zeptat, nepletes si to s seadweller deepsea? tyhle maj jen 40mm a moc mohutny mi neprijdou. ty deepsea maj 43mm a sou to fakt docela baga uz. Hlavně je rozdíl ve výšce hodinek a celkové robustnosti. Klasické SD rozhodně masivní nejsou. Spíš sportovně elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Hlavně je rozdíl ve výšce hodinek a celkové robustnosti. Klasické SD rozhodně masivní nejsou. Spíš sportovně elegantní. Ahoj. A prozradíš mi tvůj názor na cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Mě se sice nikdo neptal, ale pokud jsou to Seadweller tak je cena normální. Pokud to čirou náhodou můžou být Deep Sea tak je cena parádní. To ale nejsou ty na tvém obrázku. Ahoj. A prozradíš mi tvůj názor na cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Mě se sice nikdo neptal, ale pokud jsou to Seadweller tak je cena normální. Pokud to čirou náhodou můžou být Deep Sea tak je cena parádní. To ale nejsou ty na tvém obrázku. Dík za názor. Jsou to Sea Dweller 16600. Takže cena normální. OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Dík za názor. Jsou to Sea Dweller 16600. Takže cena normální. OK Honzo a z jaké jsou země? Zaujala mě ta daň cca 17%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Pánové, pokud jsou hodinky v supr stavu, tak cena bez daně za tento již nevyráběný kosek je přímo parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Bez daně by byla slušná, proto mě zajímala ta země. Pochopil jsem, že jsou použité, ve 1A stavu, s roční zárukou. No a použité zboží mě zase nejde dohromady s tou daní... Pánové, pokud jsou hodinky v supr stavu, tak cena bez daně za tento již nevyráběný kosek je přímo parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Honzo a z jaké jsou země? Zaujala mě ta daň cca 17%. Z Belgie. Daň je tu 21%. Tzn. 4 250,- / 1.21 = 3 512,- euro. Vím, že se ten model již nedělá a nechci jít k prodejci a pod dojmem parádních hodinek koupit draho. Zvlášť, když jak jsem už mnohokrát psal, Rolex není moje krevní skupina. Ale tyhle by mě mohly dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Z Belgie. Daň je tu 21%. Tzn. 4 250,- / 1.21 = 3 512,- euro. Vím, že se ten model již nedělá a nechci jít k prodejci a pod dojmem parádních hodinek koupit draho. Zvlášť, když jak jsem už mnohokrát psal, Rolex není moje krevní skupina. Ale tyhle by mě mohly dostat. Nevím, ale z Belgie jako soukromá osoba z ČR DPH dolu nedostaneš. Jedině jako obchodní zboží, a to musí být obchod mezi subjekty zaregistrovanými jako plátci DPH, přičemž by to belgičani hlásili do ČR a tady se bude očekávat platba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) Nevím, ale z Belgie jako soukromá osoba z ČR DPH dolu nedostaneš. Jedině jako obchodní zboží, a to musí být obchod mezi subjekty zaregistrovanými jako plátci DPH, přičemž by to belgičani hlásili do ČR a tady se bude očekávat platba... No věc se má tak, že mohu nakupovat na tzv. diplomatický prodej, což v praxi znamená, že zboží které kupuji je osvobozeno od DPH. Nic nelegálního, jen to musí být pro osobní potřebu, tzn. že to nesmím prodat dál. Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 No věc se má tak, že mohu nakupovat na tzv. diplomatický prodej, což v praxi znamená, že zboží které kupuji je osvobozeno od DPH. Nic nelegálního, jen to musí být pro osobní potřebu, tzn. že to nesmím prodat dál. Ach so - já to bral na "normální smrtelníky", nelegálnost jsem za tím samozřejmě vůbec nehledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Tak to ti malinko závidím No věc se má tak, že mohu nakupovat na tzv. diplomatický prodej, což v praxi znamená, že zboží které kupuji je osvobozeno od DPH. Nic nelegálního, jen to musí být pro osobní potřebu, tzn. že to nesmím prodat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Tak to ti malinko závidím No ono není co, protože jak píšu, nesmím to pustit dál. A vy co se vyznáte a nebojíte se nakupovat na netu, stejně umíte ještě lepší ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 No věc se má tak, že mohu nakupovat na tzv. diplomatický prodej, což v praxi znamená, že zboží které kupuji je osvobozeno od DPH. Nic nelegálního, jen to musí být pro osobní potřebu, tzn. že to nesmím prodat dál. Myslím, že by sa Vám (tým, ktorí pracujú v diplomatických službách) malo vychádzať viac v "ústrety". Nakupovať na tzv. diplomatický predaj je podľa mňa hlboko pod úroveň... ja by som bol za to, aby títo pracovníci dostávali absolútne všetko a všade zadarmo...samozrejme, že len pre ich vlastnú potrebu bez možnosti predaja tretím osobám, čo by zručilo ich "četné prehlásenie"...samozrejme osobne podpísané...Nech sa len dievčatá a chlapci z diplomatických zborov nemusia "strápňovať" a robiť nám obyčajným občanom hanbu (ostudu) hľadaním čo najlacnejšieho nákupu "hodiniek" prípadne iného tovaru po fórach, prípadne nedajbože strácali čas "obiehaní" obchodov a vyjednávaním lepších cien. Zdraví, Pišta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se