cortes1990 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Uz dlhsiu dobu rozmyslam ze preco nikto neorganizuje nijaky zraz na vý*****. Takže to urobím ja. Cize kazdy kto mate nejake hodinky alebo chce vidiet nejake hodinky a ste z VS nech pise sem do vlakna . ....a mohol by prist aj jakubisko... ..pokial si este na svk Z BB to nieje az tak daleko a explorery by som si rad pozrel
Ghill Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Cau, dnes som na vychode, ale asi tak ad hoc to nestihneme. Skusime nabuduce cortes1990 napsal: Uz dlhsiu dobu rozmyslam ze preco nikto neorganizuje nijaky zraz na vý*****. Takže to urobím ja. Cize kazdy kto mate nejake hodinky alebo chce vidiet nejake hodinky a ste z VS nech pise sem do vlakna . ....a mohol by prist aj jakubisko... ..pokial si este na svk Z BB to nieje az tak daleko a explorery by som si rad pozrel
cortes1990 Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Ghill napsal: Cau, dnes som na vychode, ale asi tak ad hoc to nestihneme. Skusime nabuduce No skoda PP by som si chcel obchytkat
Ghill Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Mno vidis, zraz sa da zorganizovat aj za 20 minut Velmi rad aj nabuduce.
pato31681 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Zraz ny vychode je perfektny napad, byvam cca 50 km od Kosic, tak nevidim problem, uz len dohodnut den a cas, najlepsie asi cez vikend...
schermann Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Pripájam sa aj ja. Osobne by mi vyhovovali Košice. Dátumu a času sa pokúsim prispôsobiť
Jakubisko Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Napad na sraz vitam! Nicmene Kosice jsou pro me nemozne. Nemam tu auto a 2x4h ve vlaku se mi sedet nechce. Kdyz by jel pres BB nekdo autem, tak se pridam. Nebo priste muzeme udelat sraz primo tu v Bystrici. Navic ted tu s sebou mam jen Breitling Colt, Rolady a ostatni hodinky bych mohl privezt nejdrive 9.11.
bandicoot Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 OT: jakubisko... sakra, já myslel, že tě ty hnusný černý hodinky vídeňskejch čističů kanálů už pustily ;-)
Jakubisko Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 bandicoot napsal: OT: jakubisko... sakra, já myslel, že tě ty hnusný černý hodinky vídeňskejch čističů kanálů už pustily ;-) No ja si to myslel taky, ale kdyz jsem si je zkusil ted o vikendu na tlapce, tak jsem z nich tak odvareny, jako v okamziku jejich koupe. Taky jsem je nenosil dobre dva mesice. Cili poustet je budu asi az budu na neco setrit :-)
bandicoot Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Jakubisko napsal: ... jsem z nich tak odvareny, jako v okamziku jejich koupe. Taky jsem je nenosil dobre dva mesice... tak to chápu, mám to stejně - to je alzheimer - stačí po týdnu točit dvoje hodinky a vždycky se raduju jako z nových
cortes1990 Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 OT: takze mam tu styri podla mna mozne datumy 30.10 .... 31.10 .... 6.11 .... 7.11 takze napiste ktory naj vyhovuje a hned aj navrhujem podnik: Golem
pato31681 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Najviac mi vyhovuje 31.10, v piatok pracujem a dalsi tyzden som v Bratislave na vystave, ale mozno sa podari aj dovolenka na piatok...uvidime podla situacie
schermann Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Tento víkend som mimo Košíc. Takže 6.11 po práci by bolo OK (7.11 nevylučujem - ak by to bolo okolo obeda, tak by sme mohli skočiť k Maskaľovi - pozn. možno by sa mi podarilo ho zohnať na kus reči aj osobne). Golem je fpoho
Varadero Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 schermann napsal: Tento víkend som mimo Košíc. Takže 6.11 po práci by bolo OK (7.11 nevylučujem - ak by to bolo okolo obeda, tak by sme mohli skočiť k Maskaľovi - pozn. možno by sa mi podarilo ho zohnať na kus reči aj osobne). Golem je fpoho Ahojte, co takhle Poprad? Pres Donovaly to neni daleko.
cortes1990 Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Varadero napsal: Ahojte, co takhle Poprad? Pres Donovaly to neni daleko. Lukáši to uz ani do košic nieje tak daleko
cortes1990 Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 schermann napsal: Tento víkend som mimo Košíc. Takže 6.11 po práci by bolo OK (7.11 nevylučujem - ak by to bolo okolo obeda, tak by sme mohli skočiť k Maskaľovi - pozn. možno by sa mi podarilo ho zohnať na kus reči aj osobne). Golem je fpoho maskal je dobry napad, skus to.... on je totiz tak trochu moj potencionalny zamestnavatel
luboš72 Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Ja sa tiež pripájam, ak mi bude teda vyhovovať termín. Pána Maskaľa tiež poznám osobne, takže nie je problém, rád prídem. V Goleme som ešte nebol, vraj je tam fajn.
cortes1990 Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 v goleme je fajn (lepsi nakladany encian som nejedol) a teraz datum no myslim ze najviac bude vyhovovat az dalsi tyzden cize bud siesteho abo siedmeho. . . ja som za obidva datumy ale ked to bude v piatok tak treba zarezervovat miesta bo vtedy tam je furt plnka
cortes1990 Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 chalani..... to sa nechcete stretnut s ludmi s rovnakym hobby??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se