Přejít na obsah

HERCULES vs HERKULES

spiderer

HERCULES vs HERKULES  

79 hlasů

1. 1. Co byste radsi?

• Hercules (hodinky)
      37
    • Herkules (salám)
      42

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

B.F.G. napsal:
No Steinharty jsi mi prodal, nemůžu pochopit proč salámy ne. Já teď furt vzdechám, už mě doma za to hubujou.

No tak přestaň vzdychat, rozblázni bankomat a kup si je. :D

http://www.jameslist.com/advert/54982/for-sale-breitling

http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...mp;numresults=3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

New Milis napsal:

No jedny nejsou černé jak tvrdí prodejce , ale modré a navíc taky za balík, a druhé v Anglii jsou o 40% dražší, než jsem je naposledy prodával já :-). A u obou hrozí riziko platby do neznáma, a poškození při transportu. Kdepak, já chci ty moje :-) !!!.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Cyber napsal:
No jedny nejsou černé jak tvrdí prodejce , ale modré a navíc taky za balík, a druhé v Anglii jsou o 40% dražší, než jsem je naposledy prodával já :-). A u obou hrozí riziko platby do neznáma, a poškození při transportu. Kdepak, já chci ty moje :-) !!!.

O 40% dražší? Tak to mě něco uteklo, a navíc jsem barvoslepej. :D :D :D Ale, jo, v pohodě, já jsem jen psal B.F.G.ovi, že má i jiný možnosti, kde koupit Hercules - možná i o něco novější než 10 let - třeba i to se zohledňuje v prodejní ceně.

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Odejdi, ale prijdes o moznost v budoucnu ty hodinky koupit :)

Nedráždi mě, myslím to vážně jako Millis, tvoje "jako sliby" nemůžou změnit moje rozhodnutí.

BTW sem ti ještě nepochválil fotky, než vodejdu tak to musím napravit.

Odkaz ke komentáři

New Milis napsal:
O 40% dražší? Tak to mě něco uteklo, a navíc jsem barvoslepej. :D :D :D Ale, jo, v pohodě, já jsem jen psal B.F.G.ovi, že má i jiný možnosti, kde koupit Hercules - možná i o něco novější než 10 let - třeba i to se zohledňuje v prodejní ceně.

Nejlepší Herculesy jsou ten loňskej model z vínovým cifernkem za 18.000,- korun českých, ty doporuč tomu atomovýmu výbuchu :-)))).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

nejpikantnější na těchto jedněch a jediných hodinkách je, že už tu mají asi deset vláken a to nepočítám ty nákupní a prodejní - za mě tedy Krahulík a děsím se toho až je dostane někdo další do spárů :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Kazdopadne namornik nebo nekdo po nem ma na svedomi ze byly neskutecne zas*any :) Z tahu se cernej bordel da dostat jeste ted :) Kazdopadne prosly dukladnym vycistenim, takze kdo je dostane po me zustane pravdepodobne bez egzemu :)

No dovol :furious: K otázce, proč šly ode mě do světa. Pevný spojení tahu a pouzdra. Já chronickej převlíkač hodinek do jiných řemenů jsem trpěl nedostatkem příležitostí. A po Simonovi chtít, aby na tohleto látal řemeny, tak na to jsem neměl. Pavoučníkovy stýlfišky se přezouvaj jedna báseň. Aktuálně jedou na hnědo zrzavým Riosu a sluší jim parádně.

post-1551-1256594325.jpg

post-1551-1256594336.jpg

post-1551-1256594350.jpg

Odkaz ke komentáři

Roman I. napsal:
No dovol :furious: K otázce, proč šly ode mě do světa. Pevný spojení tahu a pouzdra. Já chronickej převlíkač hodinek do jiných řemenů jsem trpěl nedostatkem příležitostí. A po Simonovi chtít, aby na tohleto látal řemeny, tak na to jsem neměl. Pavoučníkovy stýlfišky se přezouvaj jedna báseň. Aktuálně jedou na hnědo zrzavým Riosu a sluší jim parádně.

Moje babička vždycky říkala: Vyhejbej se zrzavejm lidem, co nosej mokasíny.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...