McQuack Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Ahoj Lidicky, tak jsem si udelal radost a koupil za 1075 liber svoje vysnene speedmastery. Prvni postrehy: Jsou trosicku mensi nez jsem predpokladal. V paradnim stavu vcetne tahu. Ten je sice bez tech tlacitek na boku, ale rekl bych, ze je proto mozna trochu vice "rare". Ciselnik je jeste Tritiovy, asi je to asi nejaka precodova verze. Bylo to bez krabicky a dokumentu, ale myslim, ze ta cena byla supr. Co na ne rikate? byl to dobry kup? Mam je na deni noseni. Asi bych nesnen, aby jenom lezely v suplicku.
M916 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 McQuack napsal: Ahoj Lidicky, tak jsem si udelal radost a koupil za 1075 liber svoje vysnene speedmastery. Prvni postrehy: Jsou trosicku mensi nez jsem predpokladal. V paradnim stavu vcetne tahu. Ten je sice bez tech tlacitek na boku, ale rekl bych, ze je proto mozna trochu vice "rare". Ciselnik je jeste Tritiovy, asi je to asi nejaka precodova verze. Bylo to bez krabicky a dokumentu, ale myslim, ze ta cena byla supr. Co na ne rikate? byl to dobry kup? Mam je na deni noseni. Asi bych nesnen, aby jenom lezely v suplicku. Blahopřeju, konečně ses dočkal :-) myslím, že cena je víc než super, ať jsi s nimi spokojený
Murphy97 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Super, gratuluji k nákupu a ať Ti dělají radost! Mám Seamastery a vím, jaké to je....
spiderer Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 1000 liber, to je skoro zadarmo. Uzij si je, jsou to vyborny hodinky
spiderer Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Pripadne udelej par fotek a muzes je prihodit treba sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23296
vlabar Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 (upraveno) moooc pěkné, gratuluji. Jak prosím funguje ta přezka ...? Upraveno 26. října 2009 uživatelem vlabar
911 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 pokud jsou v poradku, tak je to vyborna cena. lehka zavist. uzij si je
bandicoot Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Nemusel jsi to sem dávat, nějak mě po nich chytá nostalgie... Teď vážně: pokud jsou to ty z fotek, tak to je super stav za super cenu.
McQuack Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 vlabar napsal: moooc pěkné, gratuluji. Jak prosím funguje ta přezka ...? Ta přezka je pouze na zacvaknutí. Není to žadné plechové bláto, ale pořádný kus oceli. Řekl bych, že je hodně podobné té aktuální verzi s "čudlíkama", ale je bez čudlíků.
McQuack Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 bandicoot napsal: Nemusel jsi to sem dávat, nějak mě po nich chytá nostalgie... Teď vážně: pokud jsou to ty z fotek, tak to je super stav za super cenu. Kupoval jsem je na eBay. Trochu jsem se bál, že na těch fotkách není zkutečný stav, ale realita je minimálně tak dobrá jako fotky. Jinak cena byla opravdu 1075 liber za hodinky a 15 za poštovný. Prostě paráda.
skalis Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Moonwatche maji vazne svoje kouzlo. Moc se mi libi, ale mam pocit, ze by u mne dlouho nevydrzely (a nedokazu si to nijak zduvodnit), takze jsem o nich pro sebe jeste vazne nepremyslel. Na tech Tvych se mi velice libi detail v podobe klasickych tritiovych indexu, ktere maji lehce nazloutly nadech. To mi prijde vic sexy nez sterilni svetla (bila). Treba si to jednou rozmyslim a taky si je koupim. Tobe kazdopadne gratulace k paradnim hodinkam s pribehem za cenu mirnou.
Seamaster Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Ahoj, krasny stav, to jo, ale ten tah me prijde na tech prvnich fotkach jako fake... stezejkove dily tahu nemaji vyrazeno cislo tahu a to gravirovani na spone je nejake neostre... na te dalsi fotce uz ta spona vypada jak ma... mozna je to jenom klam.. kazdopadne za ty penize vypadaji nadherne...
bandicoot Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 zaprvý je to novější tah na starším modelu, ale to s tim číslem v rohu frézovaného koncového dílku je relevantní připomínka třeba je něco tady
McQuack Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 (upraveno) bandicoot napsal: zaprvý je to novější tah na starším modelu, ale to s tim číslem v rohu frézovaného koncového dílku je relevantní připomínka třeba je něco tady No myslim, ze casove to sedi. Moje byly vyrobeny dle serioveho cisla v roce 1998. Ten tah se pouzival od roku 1996 do zdruba 1998. Pak prisel ten novej 1998/840 s tlacitky. Od roku 2002 pak 1998/849. S tim cislem na koncovych dilech nevim. Nikde jsem nevidel foto stezejkovych dilku u tohoto tahu a vetsinou tam to cislo original tahy maji. Tezko rici. Upraveno 26. října 2009 uživatelem McQuack
bandicoot Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 (upraveno) ...nevim proč, nějak jsem si myslel , že ty hoďky jsou starší a že tam bude 1479 - v tom mým odkazu se dokonce píše o tom, že pozdější verze spony má gravírování ostřejší, takže to ukazuje, že jistá "neostrost" nic neznamená Upraveno 26. října 2009 uživatelem bandicoot
McQuack Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Ono jestli ty neostrosti nevznikly při renovaci. Ten tah vypada docela dobře na to, že je mu víc jak deset let. Místy jde vidět, že tam nějaký ten hlubší šrám a to kartáčování není uplně rovné a souběžné s hranou spony.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se