Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlho som mal problem s vyberom hodinek pre moju priatelku. Zenske hodinky su vacsinou na nu male, tie vacsie su prilis modne, alebo ked uz som nasiel idealne, tak prilis drahe.

Po odporucani Adam99 a Speedersky v jednom vlakne, som nadobudol doveru v tuto znacku a prestudoval ponuku. Musim priznat, ze ma tam oslovilo viacero kuskov v prijemnych cenach.

Kedze priatelka sa pred par rokmi zivila potapanim (vodila turistov v Egypte) a paci ja jej diver look, volba u CH.W. bola jasna.

http://www.christopherward.co.uk/women/trend/w6/w6sww.html#

po objednani a zaplateni cez PayPal v piatok 23.10., hodinky prisli bez problemov vcera 28.10. !!! tj. za 3-4 pracovne dni !

balenie:

UZASNE

pekna krabicka obsahovala:

- pekne zabalenu handricku na pretrenie hodiniek, inu ako bezna na okuliere, skor pripomynala jelenicu

- manual, na tak jednoduche hodinky (bez komplikacii) zaujimavo spracovany, na konci vyplnena zaruka

- list s podakovanim - perom dopisane oslovenie a podpis CH.W. !

- fakturu

hodinky su swiss made a podla mojho nazoru precizne spracovane, vsetko licuje, indexy, lumi-bodky, luneta, vsetko...

velkost 42mm priatelke presne sedi, cifernik mother of pearl vyzera uzasne a zaujimavo, v manule udavana Superluminova (perla,indexy,rucicky)

v nutri tika swiss quartz Ronda 517, den+datum, sklicko je safir s antireflexom, korunka srobovacia, vodotesnost 30atmosfer (300m)

remienok na potapkach samozrejme kaucuk, dinko srobovacie s NDL orientacnou tabulkou

NDL - no decomression limit - v akej hlbke mozte byt ako najviac dlho bez dekompresie? moc som to nestudiroval

seriove cislo 0225 (kolko ich tak moze byt?)

trochu som sa obaval jej reakcie, nevedela ako vyzeraju, no ked ich rozbalila bola stasna, naozaj sa jej pacia

takze misia splnena, snad mam aspon na cas pokoj :D

par kupelnovych foto:28102009725-1.jpg28102009724-1.jpg

28102009717.jpg

28102009718.jpg

28102009722-1.jpg

28102009716.jpg28102009715.jpg

Odesláno

No paráda..fakt krásné, ani se nedivím, že se jí líbí. Chris Ward dělá hezké kousky...ta perleť je úžasná, ale fakt by to chtělo kůži..tedy jestli se nebude potápět :thumbsup_anim:

Odesláno

nemám ve zvyku chválit každý nový přírůstek. Ale tyhle hodinky jsou fakt skvělý. Asi je svý polovičce taky koupím. Co se týče pásku, tam bych se taky přimlouval za výměnu za nějaký kožený.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...