Návštěvník krystekomega Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Witam wszystkich (Vítejte vše) Mam na imię Krystian. Mam 29 lat. Pochodzę z Polski i podobnie jak Wy interesuję się zegarkami. (Mé jméno je Krystian. Jsem 28 roků. Pocházející z Polské a rádi Vás zajímá hodinky.) Jestem użytkownikiem polskiego forum zegarkowego KMZiZ, czyli Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków. (Jsem uživatel polské fórum Hodinky KMZiZ, Klub nebo přátel Hodiny a hodinky.) Niestety nie mówię po czesku, dlatego proszę nie śmiejcie się gdy będę coś pisał na forum w Waszym języku bo będzie to tłumaczenie z translatora, a takie niestety nie są zbyt precyzyjne (Bohužel, nemám mluvit česky, takže prosím ne smát, když napíšu něco na fóru ve Vašem jazyce protože to bude překlad překladatel, a takový bohužel nejsou příliš přesné Na forum trafiłem dzięki koledze z forum KMZiZ o nicku "kurnajanek" (Na fóru jsem prošel kolega z fórum KMZiZ nick "kurnajanek") Zacznę od kilku zdjęć Omegi Seamaster 2531.80.00 (Bond) (Začnu pár fotek Omega Seamaster 2531.80.00 (Bond)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 ZDAR BRATŘE!!! Koukám, že jsi ujetej na přírodu. Tvé foto se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Ahoj, vítej na fóru, ať se ti tu líbí. Moje polština je bohužel stejná jako tvoje čeština takže si vypomůžu googlem Hezké fotky! (Witaj, witaj na forum, czy mi się tutaj. Mój polski jest niestety takie same, więc vypomůžu Czech Google:) ładne zdjęcia?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Witaj, bardzo ladne foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Cześć, to ostatnie foto jest super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Dobre fotky - ta žaba je suprová :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 cześć chlopaku, bardzo ladne zdjęcia zegarka i przyrody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martíšek Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Witam, pěkné hodinky, a ještě krásnější fotky. Přidávám alespoň hodinky, na fotografiích budu ještě pracovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 heheh już te zdjęcia gdzieś widziałem ! Cieszę się że dołączyłeś Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 zdar - źaba a trzmiel je superfoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Dziękuję wszystkim Díky všem Wrzuciłem do galerii zdjęcia Omegi Seamaster 2254.50.00 i 2255.80.00 Hodil jsem z fotogalerii fotografie Omega.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Pekne foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Tyhle bondovky jsou prostě super! Nádherné hodinky opravdu! Ale položit je takhle do písku - na to bych neměl... Jinak jsou fotky moc povedený. Přklad se nejeví zcela správným, ale asi lepší než nic: Te filmy obligacji są po prostu super!Piękny zegarek rzeczywiście! Ale to tak na piasku - to nie ... W przeciwnym razie, zdjęcia są bardzo śmieszne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se